Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 563
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Lightblue....малката е страхотна...чаровен малък фотомодел...!!! Пу-пу... дано все така и върви!

Hug

# 76
Лайтблу, Теа е повече от прекрасна!!!! Много е сладка, бонбон! Карил, пак си в стихията си- много добро стихотворение

При нас положението е нормално ОБАЧЕ каката- братовчедка, с която децата са по цял ден е болна от варицела. Вчера цял ден сме се мотали сами. Дано децата не успеят да се заразят, че нали ще ни водят на море от 19 до 29 юни. Ако не съм се похвалила- свекърите ще ни черпят едно море на Китен , а пък през август сме замислили с татито да избягаме сами- още не сме имали сватбено пътешествие, защото аз все бременна бях  Mr. Green ще видим дали котка няма да ни мине път

Деничка, на отиване към морето ще съм по-скоро със свекърите, но на връщане ще си пътуваме с татито и СПИРАМЕ в Стара Загора за кафе- много искам да се запознаем и на живо- така че включи ни в програмата Simple Smile

# 77
http://www.lolov.com/
Момичета, отваряте ли този линк? Аз не мога. Може ли някой ако го отвори, да ми копира и прати инфото от линка на лични? МНого благодаря!

Blagodarya na vsichki, koito mi pratiha infoto.Mnogo ste mili!

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 10:06 от Анонимен

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво на Теа - много е красива и позира като истински професионалист!!!! Лайтблу има6 страхотно детенце  Grinning

Карил на теб пък браво за стих4ето  Hug

Ние сега отиваме на 6опинг - Зара, H&M, C&A и т.н.  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

Ето ни и нас в4ера в градината

# 79
  • София
Eй, Карилчок, страшни рими редиш. Само откъде го измисли СОНЕТ от Дебюси newsm78 Mr. Green

Мишенце, при нас се отваря сайта Peace

Хайде сега, и Цвети ще ходи на море и то два пъти. Ще взема нещата в свои ръце и аз ще организирам татито Naughty

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами не знам какво е имало в4ера и за6то Вики не е бил, не сме говорили за това, но доколкото го познавам е отказал да присъства, така както прави от 2 години насам.

Ка4их нови снимки - ето ги и тях
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137243&photo=22
и следва6тите.....

и едно клип4е - ако се 4удите за6то няма трева в Будапе6та - ми ето затова
http://www.vbox7.com/play:6350150e

# 81
  • София
Ради думи нямам за Теа просто съм очарована! Тя е нашият фотомодел! Hug

Мойта работа за днес се отложи и ме е яд, че пропуснах кафенцето с Верчето, но видях Качка и принципно се разбрахме за вторник да пием на хотела кафе. Така че ако искате

ВТОРНИК 10.00 Ч. НА КАФЕТО НА Х-Л "ВИТОША" за всички, които могат да дойдат. Дано да се съберем повече.

# 82
Здравейте от ароматна Стара Загора Hug ...тук от седмица мирише на липов чай Mr. Green страхотно е...разхождайки се по улиците и алеите в парковете и вдишвайки аромата на цъфналите липи се чувстваш жив, изпълнен с енергия и позитивизъм... Flowers Sunflower

Момичета, благодаря ви, че ви има omm незнам какво ми става напоследък...явно много ми се насъбра, но се надявам всичко вече да е зад гърба ми Praynig

Ради, снимките са страхотни, а за Теа просто нямам думи Simple Smile Браво на госпожицата! Peace
karil, оригинална, както винаги! thumbsup Ти си скрит талант...не си ли мислила да се захванеш сериозно с писане?!?
Верче, утре можем да си пием кафето заедно и да lalalala аз също съм от рано ставащите Tired
Цвети, с най-голямо удоволствие ще пийна по кафенце с вас Coffee можем на лични или в Skype да се разберем и разменим телефони smile3552

Жалко, че не мога и аромата да ви пратя! Sad

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дени, аз поне чудесно знам какво имаш предвид с аромата - тук целия град мирише на липа, много е приятно и свежо, наистина. Ееех, ако и в София беше така  Tired

# 84
Гадамер, Ема е вторият бъдещ модел на корицата на ЕЛ! Peaceне си се сетила да и пуснеш негде снимки и веднъг ще грабнете приза - Миза.
СТРАХОТНА запетайка е. Grinning

И в нашия квартали мирише на аромат, само че не е липов, ...
От някъде откъм Враждебна се носи смрад на Sick кравеферма...Даже ми се струва newsm78, че кравите са или с "луда крава" или най-малкото със стомашни проблеми..  Tired
Ходих до съседната "групичка" блокове, защото в "нашата групичка блокове" няма нито една сянка или пейка...Та юрнах се аз на разузнаване ...Там открих едно кафе с големи чадъри..Така че остана ли в тъпия ни квартал, вече имам стратегия. До 12 съм на една пейка, пред един вход където до този обеден час не пече..След 12 часа ще препускам до "кафето с чадърите" ..Само дано не си объркам блока Tiredче от това "дежаву" панел-панел-панел..може да се гушна с някой комшия Mr. Green

# 85
привет, значи.  Sunglasses

Lightblue, страшна сладурка е Теа, пу,пу.  bouquet все така да я снимат.

gadamer, пропихте девойката, значи....ей сега ще пусна за вас тема в 'кърмаческия' - 'а пък една майка си захранва детето с бира'  Mr. Green междудругото и ние имаме такава снимка, така че скоро ще ги събираме момите на по бира. beer много е порастнала Ема. Peace

Дени4ка, още преди исках да ти кажа - дано ти мине лошото настроение и да се усмихнеш по-скоро /то пък кой го казва - мисис вкисната, ама нали знаеш по-лесно е да дадеш съвет,отколкото да го изпълниш  Wink/ а за липите - завиждам ти благородно. когато бях бременна с Марена в 8-ми месеца бях за около 2 седмици в Стара Загора, защото поставях една хореография в кукления театър и това ухание ми напълни душата, така че знам за какво говориш. Peace

Мишенце, не ми се отваря и на мен линка.

ох, мис Мрънколина ме вика.... Flushed

# 86
  • София
Ради думи нямам за Теа просто съм очарована! Тя е нашият фотомодел! Hug

Мойта работа за днес се отложи и ме е яд, че пропуснах кафенцето с Верчето, но видях Качка и принципно се разбрахме за вторник да пием на хотела кафе. Така че ако искате

ВТОРНИК 10.00 Ч. НА КАФЕТО НА Х-Л "ВИТОША" за всички, които могат да дойдат. Дано да се съберем повече.

Мони, за вторник съм на линия само времето дано да е снас Peace

Радинка, мисля, че ти беше писала за сутрешното кърмене. Според мен ако искаш да отбиеш Теа й дай попарка. Ако искаш да си я кърмиш още известно време сутрин си я кърми. Попарка има кога да яде - живота е пред нея (аз и до сега си хапвам попарка Mr. Green)

Днес видях Качка, ама много отслабнала ми се видя с този фитнес. Преди каква си беше свежа Naughty

Мишенце, как да ти пратя инфото от сайта като те няма. Какво искаш като инфо от него?

Дени, никакви грижи за утрешното кафе. Ще те чакам Mr. Green

# 87
Благодаря ви, на всичките!
Вече ми пратиха информацията която ми трябваше.

# 88
Мамета, който идва към Варна - да пише на лични, да взема телефони и да се обажда (да се организира комитета по посрещането, да не се изложим). Много усмивки и целувки, с пожелания за слънчев семеен уикенд.

# 89
Мамета, който идва към Варна - да пише на лични, да взема телефони и да се обажда (да се организира комитета по посрещането, да не се изложим). Много усмивки и целувки, с пожелания за слънчев семеен уикенд.

Вени, свежа както винаги и пълна с позитивизъм  Peace

Форума ни е пълен с модели!!! Тук мога да поздравя татковците ни, които не са създавали просто, а направо рисували  smile3521

Аз също като Ради искам да попитам как да организираме захранването така, че да продължим по-дълго с кърменето? Мишенце, ти беше писала, мисля, че вървите към две или три заменени хранения и две три кърмения .. така ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт