МНОГОДЕТНИ МАМИ 18

• 16 292
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, ние ще се връщаме в София и главата ми е пламнала. Стана чудо и в старата ни детска градина (където бяха двамата големи преди да заминем за Пловдив) се съгласиха да вземат двамата малки, така че сега търсим жилище в района. Трябва да стягам багаж  ooooh!,  а междувременно сме планирали море, че и планина даже  #Crazy  Има ли други като нас   newsm78
Вещи, ще спретнем кафето непременно. И аз се радвам че се запознахме с теб, Ради и Юлето!
И да не забравя Честит Рожден Ден на БЕТИНА   baloni  и весело празнуване dazzler1, а на мама tanny    bouquet

# 106
  • Ямбол
Здравейте, многодетни майки!

Имам нужда да споделя с някого, но не ми се пише тук в темата. Ако някой иска да си поговорим, може да ми пише на лични или на ICQ 315-852-306.

# 107
любознателна, при мен случаят беше обратен - аз не знаех за предимството, касиерката в градината ми го каза.
Пак тя ми обясни, че за 3-тото дете мога да не плащам нищо, за 2-рото - половин такса, а за 1-вото пак половин такса - като второ дете от същото семейство, което посещава същото детско заведение

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 16:33 от Кабо Алма

# 108
ljuboznatelna,и аз така знам - такива решения се взимат на общинско ниво - за София също е в сила :http://www.sofia.bg/template4.asp?ime=ZDT}&title=%D4%E8%ED%E0%ED%F1%E8,%20%F1%F2%EE%EF%E0%ED%F1%EA%E0%20%E4%E5%E9%ED%EE%F1%F2&fail=fin&lines=401&nxt=1&update=all

# 109
Сега като се замисля, те моят юнак сигурно за това не искат да го приемат в градината - няма да плащаме такса  Joy
Албена, в кой квартал е тази детска градина, дето има места? Или теб те познават от преди?
Моите големите също бяха на ясла в тази детска градина, но директорката не ме помни  Laughing И аз не я помня!
Най-вероятно ще дадем малкия в Двореца на децата на забавачка до обяд, а за след обед ще наемем жена, като започна работа. Горе-долу при мен така се очертава есента!
Но сега - само тестове за 7-класници  #Crazy

# 110
  • Варна
Честит Рожден Ден на Бетина! Много усмивки, слънце и цветя!

Момичета, знае ли някой в кого са моите тениски и може ли да ми ги прати по пощата и тогава да ги платя? Съответно и разходите по транспорта. Малките ще имат рожден ден в събота и бих искала да сме с тях. Ако не стане, здраве да е. Притеснявам се, че бавя Джулис с плащането.
Ще пратя адрес си на лични. Благодаря предварително!

# 111
Мили момичета, здравейте!  Hug

Поздрави на всички рожденици, които съм пропуснала тези дни - с най-искрени пожелания за сбъдване на всички ваши желания!   bouquet   bouquet   bouquet

Не съм влизала в нета от около десетина дни, поради проблеми в мрежата и интернет доставчика ни  Sad
Случи се точно, когато не трябва - организацията по получаване на тениските...
Добре, че бях записала телефоните на JuliS и се свързахме  Very Happy

За тениските - пристигнаха в един гооолям кашон, изгладени, опаковани една по една - за търговски вид  Wink и  подредени по номера (за мое улеснение - благодаря ти JuliS  bouquet).
Вече ги разпределих и чакам срещата в сряда, за да се видим  Love

Има само няколко липси на цветове за определени размери, вече писах до мамите, за да си изберат от наличните цветове за размерите, които те са поръчали.

Илиева , ще изпратя твоите тениски още утре или в сряда най-късно - вярвам, че до рожденият ден ще са при вас  Wink
А после чакаме и снимки на рождениците с най-хубавите тениски  Grinning
Парите на мамите от провинцията не знам при кой ще се изпращат - когато разбера ще пиша.

Момичета, какво става с бебчето на Лилибон?
Някой знае ли нещо за тях?
Ще съм благодарна да ми отговорите...
Моля се малкия Криси да е добре...  Praynig
Моля се Бог да им дава сили, търпение, издръжливост и много любов  Praynig 

# 112
Честит рожден ден на Калоян и Самуил !Весело изкарване на празниците.За щастливите родители  bouquet  bouquet  bouquet

# 113
Честит Рожден Ден на  Самуил
                                                                                        и Калоян!   

Мили деца,да сте здрави и добрички !Весел празник и много подаръци!

Мили мамчета Дивна самка  и  КаНиМа ,само радост да ви носят синовете!

# 114
  • София
ЧРД  НА  САМУИЛ  И  КАЛОЯН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много здраве и успехи!

Поздрави и на майките и татковците!Да се гордеят с децата си!   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМУИЛ И КАЛОЯН!НЕКА БЪДАТ СИЛНИ И БОРБЕНИ,КАТО ГОРДИТЕ ИМЕНА ,КОИТО НОСЯТ!  bouquet  bouquet  bouquet
Самке,стискам палци и мноооого успех ти желая днес!Айде пиши най-накрая как вървят нещата с курса,че и мен ми предстои и вече ми трепери под лъжичката!
Целувки на всички!Лек ден! Heart Eyes  bouquet

# 116
  bouquet  Честит празник на Калоян и Самуил ! Нека Бог ги закриля да растат за радост на близките си !

# 117
  • Пловдив
ЧРД на Калоян и Самуил!

Розе, запознах се с майка ти - много ми беше приятно -тя ме почерпи сладолед и си бъбрихме половин час! Добре си прекарахме!
Ще чакам да се видим и с теб когато си дойдеш в БГ! Simple Smile

На кого да пратя парите за тениските на Роза?

# 118
  • София
Здравейте!ЧРД на рожденниците!Много здраве и успехи!  bouquet

# 119
  • София
Има ли някаква възможност да си купя и аз една тениска?Нося 36 номер или XXL.МОЛЯ...!

Общи условия

Активация на акаунт