МНОГОДЕТНИ МАМИ 18

• 16 305
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички Stop
Добре дошла fun mama Hug Много добре сте решили Simple Smile И аз много мислих и накрая след 12 години забременях  пак  Joy ноооооо с близнаци  Grinning Много съм щастлива[img]

# 166
  • София
fun mama,добре дошла!Не се безпокой за нищо!Всичко ще е наред.Лека бременност!  Hug

Самке,не мой така с човека.Той не е виновен,че му е смешно  Laughing Ама май вижда скорошна конкуренция и сега е малко обезпокоен. Не му се ядосвай! А децата,то си е в реда на нещата.

# 167
  • София
Добре дошла fun mama! welcome
 Аз също родих на 35 г. Има много нови изследвания в последно време. Можеш да направиш биохимичен скрининг, но той не е толкова показателен за жени над 35 г. За мен се чудиха колегите дали да ми правят, но решиха че няма смисъл. Препоръчаха ми амниоцентеза. Това е най- точното изследване чрез което се изследват генетични аномалии. Взема се околоплодна течност с пункция през корема. Има обаче вероятност за инфекция и други усложнения. Рискът е много малък, но аз реших да не рискувам. Ти както си прецениш.
Дивна ти е казала за ехографията. Това е най-безвредното изследване за бебето. Забавно е за майката, може да си направиш запис на диск. За мен това са глезотии. Пожелавам ти едно (две  Laughing)  прекрасно бебче! newsm32

Дивна пешеходке, добре е че имаш чувсто за хумор! Погледни и от полезната страна на нещата. Ходенето е най-доброто средство за ненатоварващ тонус. Движението е здраве! Все пак ти желая успех следващия път! newsm01

Ох, пак ми се прииска да съм бременна   Blush

Маминка, не е трудно ти знаеш!

gaby_s , внасяш много настроение в темата! smile3501

Е... почивката ми свърши, отивам да чета . smile3518

# 168
В моя квартал няма магазини, аптеки дори детски площадки... Така че тонуса си ми е доста ненатоварен, ама като училището е на другия край на града (особено едното), а най близкия спешен център на 3 километра?! Ти да не мислиш , че много драпам за книжка? 36 години се оправям чудесно и без нея, ама ангажиментите ни станаха много... А, главатаря на бандата все пак требе и да поработва чат-пат, че 5 гърла храни!
Кардам е на море с баба си - обажда се вчера и вика - взе ли колата? Коя кола бе? - питам. Ми, Аудито! Е как ще я взема, нали е на чичкото (инструктора)? Че - той няма ли да ти я даде? - пита той. Не! - викам - Няма! Мисли малко - и казва - Е, за какво му даде толкова пари тогава!?

# 169
Колко е таксата за ЕТ? И знаеш ли какви документи трябват? Ако искаш ще поразпитам...
Не е много  сложно с документите,200-300 лева предполагам струва ЕТ,но да започна производство ще ме трябват поне 800-1000 лева общо с отварянето на фирма.

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 20:53 от natalia_viktorovna

# 170
  • Варна
Добре дошла на  fun mama при нас! Тук си точно на място! Поздравления за смелото ти решени да се впишеш в редиците на многодетните
Като чета какви изследвания са ви правили се чудя защо са ми ги спестили. Може би съм била младичка само на 32 като родих близнаците, макар да се води рискова бременност. Единственото, което направих е да ходя при 2-ма доктори на видеозон.Едно мнение не ми стигаше. Пожелавам ти да си спокойна и да вярваш,че всичко ще е наред. Лека бременност и здраво и красиво бебче.А защо не и близнаци като мен.  Grinning
Дивна шофьорке, голям смях падна с бисерите на твоите сладури. Ще видят те как ще грабнеш аудито и ще ги оставиш всички на сухо! Joy Joy Joy
Като навлезеш  в потока от коли ще видиш,че курса е нищо работа от към притеснения.
Успех на изпита! Да видят с кого си имат работа!

# 171
Цитат
Като чета какви изследвания са ви правили се чудя защо са ми ги спестили. Може би съм била младичка само на 32 като родих близнаците, макар да се води рискова бременност. Единственото, което направих е да ходя при 2-ма доктори на видеозон
И аз бях на 34,когато родих малкото,4 пъти съм гледана на видеозон през цялата бременост и това е.

# 172
Около 50 лв. е държавната такса + 20-30 - вписването в държавен вестник + хонорар на адвоката - по договорка....
Не може ли да започнеш с малко и постепенно да увеличиш сумата? Вашите хич ли няма как да помогнат? Вярно че 1000 лева не са кой знае колко, ама като ги нямаш... Бащите на децата ти въобще ли не помагат? Разбрах че таткото на Джоузеф е емигрант и няма ЕГН, но все от нещо се издържа. Извинявай че така те питам, ама сам сама се грижиш за тия деца - поне еднократно няма ли начина да ти помогнат, нали децата са и техни...

# 173
Около 50 лв. е държавната такса + 20-30 - вписването в държавен вестник + хонорар на адвоката - по договорка....
Не може ли да започнеш с малко и постепенно да увеличиш сумата? Вашите хич ли няма как да помогнат? Вярно че 1000 лева не са кой знае колко, ама като ги нямаш... Бащите на децата ти въобще ли не помагат? Разбрах че таткото на Джоузеф е емигрант и няма ЕГН, но все от нещо се издържа. Извинявай че така те питам, ама сам сама се грижиш за тия деца - поне еднократно няма ли начина да ти помогнат, нали децата са и техни...
За двете големи деца получавам издръжка от общината,защото нищо не мога да взема от бащата,другия няма доходи.Между другото съм на трудов договор и само чакам да ми приемат детето на ясла и ще тръгвам на работа,преди да изпадна в това положение имах спестявания и всичко беше ОК,но излязоха непредвидени разходи,затова се захванах със спални комплекти.Обаче имам наблюдения че не същото е след 1 януари,разходите са много повече,а заплатите не са дигнати,поне при нас.Та замислям да потеглям към чужбинско,и на работа да тръгна,няма да е голяма разлика в дохода.
Цитат

# 174
Цитат
Около 50 лв. е държавната такса + 20-30 - вписването в държавен вестник + хонорар на адвоката - по договорка...
Трябва да отвориш и банкова сметка.

# 175
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
ЗДРАВЕЙ FUN MAMA !И аз родих на 34г. и трите нормално!Правиха ми някакво изсл.за ДАУН в МАЙЧИН ДОМ.И ТРИТИЕ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ,
НО МЕ ЯДОСВАТ И ТАКА СЪМ СЕ ИЗНЕРВИЛА ,ЧЕ НАПРАВО ВИ СЕ ЧУДЯ КАК СТЕ ТАКА ПОЗИТИВНИ!!!
ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ПОЛУДЯВАМ!!!!!!!!!!!! #Crazy
КАК СЕ СПРАВЯТЕ?????????????????????????? newsm78 newsm78 newsm78

# 176
момичета, аз утре заминавам на Елените. Подаръкат от Горчиво. Малко ми е странно така без ваучер, без никакъв документ...ама надявам се да не минем 400км и да се окаже че не всичко е наред! За Яни днес ми потвърдиха приемането на документите и живот и здраве в пънеделник сме на ясла! Hug Много се притеснявам. Днес го водих на фризьор да го подстрижат. Държа се на половина. И останахме с незавършена прическа...ама фризьорката така каза - за мен си е най-хубавото гардже на света! Heart Eyes
Иначе днес ходихме купихме си потничета, гащички, и чорапки. Останаха кърпи ама дано утре намеря време да ида да купя.
Сега да се оплача. Къци има изпит - затова толкова упорито отказваше да се яви на тестовете - знаел си е предварително. Механото просто е било претекст. Срам го е било да ми каже! Много се чудя newsm78 как след толкава частни уроци по матеметика...и 5 за годината по алгебра...геометрията я е закръглил на 2. Ум не ми го побира. Сърдита съм му - защото не ми каза...
И незнам как да подходя. Записах нови уроци по математека. Надявам се всичко да свърши добре! Praynig

# 177
Фъни, затова сме тук - да отпуснем напрежението...
Юле, ние имахме по география - яви се на 17 Юни, а на 20- ти бяха приемните. Въпроса е дали нищо не знае или просто от глупост е 2-та.
Наталка, у дома в Русия какво е положението? Има ли място за теб?

# 178
Цитат
Наталка, у дома в Русия какво е положението? Има ли място за теб?
Мислех за този вариант,най-вече след политиката на Путин да си върне руснаците у дома,обещава жилища,работа,градини,училища,абе всичко да се устроиш и да започнеш живот.Аз ако можех да замина,щях да го направя преди 3-4 години за Щатите,но трябва разрешение от бащата,който пък не съгласен.

# 179
...
НО МЕ ЯДОСВАТ И ТАКА СЪМ СЕ ИЗНЕРВИЛА ,ЧЕ НАПРАВО ВИ СЕ ЧУДЯ КАК СТЕ ТАКА ПОЗИТИВНИ!!!
ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ПОЛУДЯВАМ!!!!!!!!!!!! #Crazy
КАК СЕ СПРАВЯТЕ?????????????????????????? newsm78 newsm78 newsm78

С чувство за хумор и периодично посещаване на фризьорския салон. Wink Методът е изпитан, питай Дивната пешеходка Party

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 23:02 от Галче

Общи условия

Активация на акаунт