МНОГОДЕТНИ МАМИ 18

• 16 306
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Наталче, на цитираната от мен страница, имаше мама която има явно магазин и изяви желание да продава нещата ти... Свържи се на лични - нищо не ти пречи...

# 151
Наталия, знаеш, че си ми много симпатична и се надявам, че чувствата ни са взаимни. И тъй като съм от модераторите там се чувствам длъжна все пак да поясня. Обявата не беше изтрита, защото ти се е отделило внимание. Просто е против правилата да публикуват обяви дистрибутори, производители и търговци. И всички трябва да се съобразяват с тези правила. Видя, че всички момичета там бяха любезни, отзивчиви и всеки помага на другите с каквото може. Просто има неща които са разрешени и които не са, за съжаление.  Hug
Не Вещи,не говоря за обявите,нали защото е против правилата да имам обяви там се пусна една тема,по съвета на друг модератор,но май не се съгласуват помежду си или незнам какво.Както и да е,то е в миналото,иначе да има любезни и отзивчиви,нека да се умножават такива хора навсякъде.
От мен за теб  Hug

# 152
Наталче, на цитираната от мен страница, имаше мама която има явно магазин и изяви желание да продава нещата ти... Свържи се на лични - нищо не ти пречи...
Свързахме се и си говорихме,на този етап не става,защото не съм производител.

# 153
Е , как да не си? Нямаш фирма ли?

# 154
Пролетна Феичке, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet  bouquet  bouquet

Желая ти много, много здраве, късмет, щастие, любов и сбъдване на всички съкровени мечти в най-скоро време!  Hug Hug Hug

Дивна Самке, здравей!
Аз докато загрея защо си сменила ника си на Дивна пешеходка...  Blush
А и не бях прочела, че са те върнали на кормуването... Sad

Не се притеснявай, почти всички връщат на първото кормуване, ако не са си платили  Wink
Имам един познат, който също така върнаха, втория път нямаше проблеми.
Това беше опит да те успокоя, че не си виновна с нищо, такава им е практиката явно. Confused

# 155
Е , как да не си? Нямаш фирма ли?
нито фирма,нито средства Blush

# 156
Колко е таксата за ЕТ? И знаеш ли какви документи трябват? Ако искаш ще поразпитам...

# 157
Привет на всички многодетни мами. Доста почетох из форума и не ми остава нищо друго освен да се присъединя към вас. Майка съм на 2 / засега/ прекрасни деца Константин - 06.07.1991г. и Невена - 02.02.1993г , а третото ще чакам някъде около 7.02.2008. Много бяха притесненията ми относно възрастта ми /35г./  и това, че разликата между децата ще е много голяма, но тук като гледам има и по големи разлики и това не пречи на децата и родителите да са щастливи. Надявам се, че ще ме посъветвате по някои от новостите в изследванията, които трябва да направя, защото в последно време съм се интересувала от много други неща, но и през ум не ми е минавало, че ще ставам майка отново.  newsm78  За сега това е от мен......... Simple Smile

# 158

fun mama,добре дошла при нас!Ще видиш ,че тук е много приятно.И аз родих третото си дете на 35 години и въобще не се притеснявах от това.Пиши ,чакаме да разберем повече за семейството ти Hug

Лек ден на всички мами!Много ви обичам!

# 159
Здравей, Фън Маме! Нищо по различно няма, само БХС ( биохимичен скрининг) - това е изследване на хормоналните нива и по резултата преценка за вероятен риск от генетични заболявания. Дават ти ориентировъчен резултат - например моя беше 1 : 2302, но никой не ти дава гаранция , че ти не си това едно! Мен ако питаш - още едно притеснение! Аз бях на 36. Зависи къде го правиш - струва от 50 до 100 лева. Другото ново (пак срещу пари, разбира се) е фетална електрокардиография. Също не смятам че е задължителна, сега ултразвука е 3D, така че всеки добър лекар може да види кръвния поток и без специално да го молиш. Ще чакаме с нетърпение заедно със теб, пиши редовно. Не каза от къде си?
Моите в къщи си умират от смях с шофьорските ми неволи, пускат ми филма Такси 1,2,3,4 - да видя, че и от 30-я път се взима книжка  Twisted Evil! Май ще включвам тежката артилерия #2gunfire!

# 160
fun mama , здравей!  Hug Hug Hug
Много се радвам да те видя тук, в Пълна къща!

Взела си правилното решение и вярвам, че няма никога да съжаляваш за него!
Решението, да задържиш детенце е просто прекрасно!  Heart Eyes
Благодаря ти, за което!   bouquet

От цялото си сърце и душа ти желая най-леката и безпроблемна бременност, която някой може да си представи и едно здраво, спокойно и щастливо малко човече накрая!  Hug

Ох, пак ми се прииска да съм бременна   Blush

Дивна Самке, залих се от смях и още си се хихикам, пишейки дори, докато четях за атаките на твоите дечковци  и отмъщението на самурая, което си им замислила  Hug Laughing
На колко години са?

Момичета, някой знае ли нещо ново за Криси и Ели?
Вчера забравих да попитам мамите на срещата, но пък и времето мина толкова бързо...

# 161
Благодаря Ви много за топлото посрещане във вашия  форум. smile3525 Нещо повече за моето семейство:
Живеем в гр.Банско. Заниманието ми в момента е откриването на 3 нови магазина за сувенири / освен 4-те, които работят отдавна/.  Това изцяло ангажира времето ми, а всяка свободна минута -  ровене из нета ......... Simple Smile
Децата, които вече са самостоятелни личности, ми помагат много и сега, надявам се на тяхната помощ и за в бъдеще. А понеже още не съм ходила на лекар, мнението на таткото е " ... само близнаци си нямаме още ..... "  Ще видим колко добре сме поработили по въпроса - следващата седмица. Надявам се всичко да е нормално ... 
Приятен и ползотворен ден на всички .... 

# 162
Дивна Самке, залих се от смях и още си се хихикам, пишейки дори, докато четях за атаките на твоите дечковци  и отмъщението на самурая, което си им замислила  Hug Laughing
На колко години са?

На 7, 15 и 37 (той е инициатора! и глава на семейството - не върви да го ошамаря) - но за него знам едно древно китайско мъчение - СУША!

# 163
Дивничка, боли ме стомаха от смях,смили се... а за наказанието...и аз така го работя Моя

fun mama,на много хубаво местенце живеете.Как се справяте с тоооолкова магазини. Hug

# 164
Здравей, fun mama. Много се радвам да те видя сред нас. Не се плаши - последното си дете роди ха 34 г. Без никакъв проблем - нито по време на бременността, нито при раждането. А и детенце си беше здравичко, слава богу. Ние, многодетните, и на по-стари години сме във форма за още едно бебче.
Безпроблемна бременност и леко раждане.    bouquet

Самке, любов моя. Много ми тежеше отсъствието ти, страшно обичам да чета твоите разкази. Но пък днес така ме разсмя, че си наваксах.  Joy  Joy  Joy

ПП/ Има ли новини за Лилибон и Криско?

Общи условия

Активация на акаунт