МНОГОДЕТНИ МАМИ 18

• 16 301
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от мен!

Разписвам се, макар и рядко  Embarassed - от първа, та на 10- та страница, но пак е  нещо....

Ядосвам се с голямата ми щерка, не стига че се изнесе при гаджето си още току-що завършила  Tired, ами и за втори път не си взе листовките  #Cussing out, на всичкото отгоре и иска да си ги плати, голяма баровка... Всяко явяване е 60 лв., не стигат парите, ами да не си седне на задника и да почете повечко... абе големи деца- големи ядове. Явява се на изпити в Нов български, вече четири пъти ,има бал за някои спецялности, но за тази ,която иска още не й стига. Не е на моята рода този мързел, на тази на баща й ще е  Mr. Green

Иначе аз по цял ден обикалям София с двата броя останали деца по работа- по банки, общини и прочие, вместо да ги разхождам по парковете, ама какво да правиш- такъв е живота. Добре, че имаме двор ,за да компенсирам липсата на разходки, но това не се отразява добре на диетата ми, всичко става много бавно без спорт и движение- тичането по етажите у дома не го броя за спортуване отдавна  Joy, иначе до сега на суха вейка да съм станала.

За набирането на средства за Криско- винаги съм насреща! Hug

Албена, в тази връзка- за шофирането- не давай да те обезкуражават, аз карам от 22 години и без кола съм буквално загинала- понякога навъртам по 100 км. за два дни само на градско с децата, не ме питай как се чувствам после, ама това е независимост, така че давай смело напред- няма ненаучил се шофьор има непрактикувал! Peace

Целувки от нас, чета ви редовно ама за писане нещо хич не ме бива!   bouquet

# 196
Да ни е жив и здрав Марти! Най хубавия празник му желая! На майка му   bouquet!
Албенче, ако знаеш какъв съм смут и паника - хич няма да се колебаеш! Ако такива като мен изкарват - значи всеки може!
Момичета, благодаря за подкрепата! Ще го взема аз този изпит, макар и от Ен-тия път! Crossing Arms

# 197
  • Варна
Здравейте, момичета! Пак съм на линия.

Днес се примолих да ни изпишат от болницата и понеже Криси е стабилизиран, пък и тях ги е страх да не лепне някоя вътрешноболнична инфекция от другите малки пациенти на интензивното, та се съгласиха и вечерта ни изписаха. Не можете да си представите какво облекчение е да си вкъщи, да си седиш нормално на стола, да се храниш на маса, а не в коридора, да имаш баня, в която можеш да се изкъпеш и тоалетна с течаща вода (а не с кофа за поливане). Но това са бели кахъри.

Все пак, искам да си почина малко от болницата, преди да тръгнем на път и може би да ни приемат в друга болница, далеч от къщи.

Много ви благодаря за загрижеността и подкрепата!    bouquet Мама Цоцоланка и Хелла ме държаха в течение, как всички се молите за нас. Може и това да е помогнало малкия да е сравнително добре. Да изкажа и пред вас огромната си благодарност към д-р Румяна Ангелова от АГ - Варна, която като консултант посещаваше интензивното отделение 2-3 пъти седмично и от която наистина получих помощ и подкрепа! През цялото останало време аз сменях превръзки, мажех рани, а лекарите му преслушваха дробчетата и ме питаха как е бебчо. Докато д-р Ангелова взимаше нещата в свои ръце, аз само играех ролята на помощник, който подава марли, лекарства и бинтове. И най-вече ми помагаше нейното спокойствие и  вяра, че нещата се подобряват. Мога много да ви разказвам за болницата (не за нас), защото там човек вижда какви ли не истории. Но друг път.

Засега изчаквам да видя какво ще ни каже националната консултантка за тази болест, която е в Плевен. От съветите й ще зависи какво ще предприемем нататък. За съжаление, официалната медицина само поддържа хората с това заболяване, не ги лекува. И сигурно ще трябва да пробваме и нетрадиционното и езотеричното и каквото въобще може да помогне. И това ви го казва човек, който винаги е бил рационален и практичен...

Та - да са живи и здрави всички - мами, татковци и деца, искрено ви го желая! А на бъдещите шофьорки - повече спокойствие  и кураж и успехът ще дойде!

# 198
Лилибон, как е радвам, че си отново сред нас!  bouquet
Ти си невероятна, свалям ти шапка за силата и духа!
С теб сме, само кажи има ли с какво да помогнем!

# 199
Лилибон, миличка Ели, прекланям се пред духа ти! Вярвам, че ще намериш верния път - слушай сърцето си!

Момичета, Кабо без да иска натисна една тъъъънка струна в душата ми - затова ще съм с нов ник! Да не се чудите!

# 200
      Здравей Лили!!!Много се радвам,че май първа прочитам позитивният ти пост!!!Искренно се надявам бебчо да се оправи...Все пак живота е пред него,надежда има в бъдещето,дори и сега да не могат да я лекуват напълно,това не значи че той няма да е първият човек,излекувано напълно!!!И не забравяй,че ние наистина те подкрепяме,както морално,така и с каквото можем...И ако тръгнеш към София,някой ден,ще сме насреща,само се обади малко по рано...И своевременно пиши,каквото си чула че може да помогне,всички ще търсим,сигурна съм в това!!!Нали затова сме тук?!
      Пешеходке,повлечи ни крак,и на нас...Моят мъж,днес беше нещо неразположен,и ми казва-Взимай колата и да ходим до аптеката...-Пък аз го гледам,и се чудя,наистина ли е толкова зле,или се майтапи...Оказа се че наистина е толкова зле,но аз като чух за каране на кола,и се поболях повече от страх,та пак сам си отиде до аптеката...Какво ли ще е и мойто кормуванееее...Да не говорим че и време за листовките,не ми остава да учаааа....Ще разчитам най-вече на вашето стискане на палци... Grinning ShockedТъй че гответе се!!!

# 201
   Е това е,докато си напиша всичко,и колко много  мами ме изпреварили с публикациите...

# 202
Свалям шапката и аз мила Лилибон и те прегръщам силно силно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 203
 Hug Hug HugМиличка Ели,хиляди целувки за теб и Криско!  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
Здравей, Ели.   bouquet
Толкова се радвам, че сте си в къщи. Нали знаеш - у дома и стените помагат. Дано стане чудо и Криско да се възстанови напълно. Дано умилостивиш съдбата с невероятната си смелост и всеодтайност.
Имаш пълната подкрепа не само от мен, но и от всички многодетни мами - морална и друга - кой с каквото може.  
Надявам се - вярвам, че целият този кошмар ще отмине скоро и ще остане само като лош спомен.
 Praynig  

# 205
  • София
Лилибон,много се радвам за това,че сте си у дома  Hug
Ние продължаваме да се молим за вас с Криско.Не спирай да се надяваш,че ще се намери лечение!

Praynig Praynig Praynig

# 206
  • Не съм от тук и съм за малко
Мила Lilibon, Бог да ти дава сили, на теб и на малкото ти съкровище, да преминете през всичко това. Молим се за вас.  Hug

# 207
Момичета,кога се носят ортопедични обувки и по каква причина?

# 208
Радвам се ,че си у дома с бебчо Лилибон  newsm10 всичко ще се оправи. Ще видиш , стискам ви палци Praynig Praynig Praynig

# 209
Мила Лилибон, радвам се, че вече сте у дома и че Криси е по-добре   Hug  Hug Hug

Благодаря ти, че се включи и писа как е малкото човече.
Не спирам да мисля и да се моля за вас...

Вярвам, че всичко ще бъде наред!
Бог да ти дава вяра, сили и търпение!

Възхищавам се на смелостта и всеотдайността ти!   bouquet

Казвай с какво може да помагаме, насреща сме сега и винаги, когато имаш нужда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт