Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са последните новини за Криско?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат рожденни дни на децата, здравословни проблеми, академични постижения, готвене, семеен живот, организация и планиране на събития като пикници, идеи за подраздел във форума и други. Основните теми включват срещи между членовете на форума, пътувания, рожденни дни на децата им и закупуване на тенис фланелки; информация за детски градини и училища; изпити; здраве и благополучие на децата им; обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са последните новини за Криско?
-
Как мога да помогна на Лилибон да получи разрешението за изпита?
-
Какви са последните новини от Лилибон?
и имало какво да видя!Освен доста разписали се мами и прекрасната новина на Лилибон-прегръщам те силно миличка,знам,че ще се справите със всичко
защото ти си просто
що ли стана и ирландска 

обаче ...тоз талант пропушил ......хванах я аз миналата седмица и с добрата
обеща ...била разбрала ........след два дни я хващам пак...наказана без компа....след още 2-3 дни пак издънка.....вече и отупах малко прахта и забраних излизанията до края на месеца.Днес пак......и понеже и обещах да я острижа нула номер...и одрязах само косата....та така -оплаках се!Едва я изкарахме от калта като я взехме,сега е все пъпчива нещо,трябва да се пази...пък то...егати и хормоните дето играят
а мойте как се разиграха ,а 
Много поздрави и целувки на всички от мен.
и да е пълна къщата с радост! Продължаваме да се молим за Криско и вярваме да го видим здрав! 
Мерките, които си взела наистина са точни и на място, но това си е битка за детето - така че наистина ще ви трябват доста разговори още. ПОдкрепям те - ДАВАЙ НАПРЕД СМЕЛО. В такива моменти се сещам за една книга, която сестра ми ( учителка) изучаваха в университета : "Смелостта да възпитаваш" се казваше. Винаги се сещам за нея в такива моменти - определено се иска смелост за да възпитаваш. Да си призная поняко се преструвам, че не съм забелязала някои неща, защото ще трябва да последва наказание
- а толкова го обичам малкото човече( две от които вече са по-високи от мен - ама за мен са си малки
) чак мен ме боли от наказанието
... но за него това е добре. 

Чак се плашех че толкова ми харесва! Но откакто имам кола на разположение - малко трудно се справям с излишните килограми
. Преди лесно свалях през пролетта , това което качвах зимата - но друго си е с кола - много по-мобилен си. 

, е 
и Иван

Дано им помогне това, че сега на мода са девойки, които нито пият, нито пушат / това е по думите на баткото/
. Благодаря на моите съученички, които ме мотивираха да бъда различна и много се дразнеха от това.