МНОГОДЕТНИ МАМИ 18

• 16 299
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Между два изпита и едва гледаща рекох да направя кратка многодетно-форумска справка Hug и имало какво да видя!Освен доста разписали се мами и прекрасната новина на Лилибон-прегръщам те силно миличка,знам,че ще се справите със всичко  bouquetзащото ти си просто МАЙКА ,а майките могат всичко
таз дива пешеходка  newsm78 що ли стана и ирландска     връхлитат ме разни съмненийца  Joy
Стягаме дъщерята за Троян...или в понеделник след поредният ми изпит или във вторник ще я водим там на подготвителен курс за около 20 дни  #Cussing out обаче ...тоз талант пропушил ......хванах я аз миналата седмица и с добрата  blahblah обеща ...била разбрала ........след два дни я хващам пак...наказана без компа....след още 2-3 дни пак издънка.....вече и отупах малко прахта и забраних излизанията до края на месеца.Днес пак......и понеже и обещах да я острижа нула номер...и одрязах само косата....та така -оплаках се!Едва я изкарахме от калта като я взехме,сега е все пъпчива нещо,трябва да се пази...пък то...егати и хормоните дето играят  newsm66 а мойте как се разиграха ,а afwitch
На всички учещи в момента - успешни изпити thumbsup
Мама Цоцоланка как ли е там Thinking

# 211
Привет Лилибон! Hug Hug HugТака се радвам да те "чуя"  bouquetМного се радвам,че нещата са тръгнали вече към по-добро!Всичко ще е наред и ще се наредят нещата !Сигурна съм,че всичко ще се оправи - всички се молим за това! Heart EyesМного поздрави и целувки на всички от мен. HugЩе си легна щастлива тази вечер.  bouquet

# 212
ЧеСтИт РоЖдЕн ДеН На ЕЕСПЕН на roza66!    
Много любов, щастие и късмет в живота!

newsm67    newsm59     newsm67     newsm59      newsm67       newsm59

roza66, това е за теб  newsm51

# 213
Gratulerer med dagen Espen!

Да расте здрав,послушен и винаги весел!Да получи много подаръци порасналото момче!Весел празник на Еспен!

Честит Рожден Ден на Стефан и Иван!Илиева,само да те радват момченцата ти!

за мама Роза и мама Илиева

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 17:05 от gaby_s

# 214
  • Пловдив
Лилибон - зарадва ме твоят постинг! Мила моя там кадето свършват човешките сили - започва Божието действие!
И мен традиционната медицина ме беше класифицирала - стерилитет, но Бог ми помогна да имам три дечица  newsm19 и да е пълна къщата с радост! Продължаваме да се молим за Криско и вярваме да го видим здрав!  love001

Дидке, както някой писа - сърцето ти е наистина голямо! Успех с възпитанието! newsm10 Мерките, които си взела наистина са точни и на място, но това си е битка за детето - така че наистина ще ви трябват доста разговори още. ПОдкрепям те - ДАВАЙ НАПРЕД СМЕЛО. В такива моменти се сещам за една книга, която сестра ми ( учителка) изучаваха в университета : "Смелостта да възпитаваш" се казваше. Винаги се сещам за нея в такива моменти - определено се иска смелост за да възпитаваш. Да си призная поняко се преструвам,  че не съм забелязала някои неща, защото ще трябва да последва наказание  smile3513 - а толкова го обичам малкото човече( две от които вече са по-високи от мен - ама за мен са си малки Simple Smile ) чак мен ме боли от наказанието  newsm45... но за него това е добре.  smile3521

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЕСПЕН!   nbirthday

Мили мами все още нешофьорки - насърчавам ви да се справите със старховете - да ви кажа чесно невероятна тръпка е шофирането!  newsm01 Чак се плашех че толкова ми харесва! Но откакто имам кола на разположение - малко трудно се справям с излишните килограми  Sad . Преди лесно свалях през пролетта , това което качвах зимата - но друго си е с кола - много по-мобилен си.  car003

Дива ирландска пешеходке - ще ни "светнеш" ли защо ти е такъв ника - много съм любопитна  newsm78

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 11:10 от радеток

# 215
  • София
Лилибон, радвам се за вас! Много добре те разбирам. И аз съм била по болници много пъти. В такава мизерия обаче каквато описваш, не съм била. Брат ми лежа с кръвоизлив в мозъка във  варненска болница и аз се грижех за него близо месец, но всяка стая си имаше баня и всичко беше след ремонт. Преди това с двете каки съм лежала в Ст. Загора за задържане, пак за по 1-2 месеца. Друго си е да се върнеш в къщи. Камък ти пада от сърцето и по-позитивно гледаш на нещата. Ако мога с нещо да помогна, само кажи.

Честит рожден ден на Еспен! Много здраве и щастие!  party023 happy bd

Дидка, дано се вразуми щерка ти! Малко трудно ще я откажеш с наказания, според мен. Обясни и по-добре, че кожата повяхва от цигарите и ще се състари по-бързо. Всичко друго за вредата от пушенето сигурно го знае. Красотата обаче е много важна за едно момиче. Дано има ефект!

# 216
В такива моменти се сещам за една книга, която сестра ми ( учителка) изучаваха в университета : "Смелостта да възпитаваш" се казваше.

Дидка, "Смелостта да възпитаваш" на д-р Джеймс Добсън (християнин) е едно невероятно помагало за родители.
Негова много добра книга също, изглежда ми като за вашия случай точно  Wink, е
"Детето със силна воля".
Ако ти остава време може да прегледаш и "Как да приучим децата си към дисциплина", а също и  "Изкуството да бъдеш родител" - и двете са на д-р Фицхю Додсън.

Галче , забравих да те подсетя да ми донесеш "Мъдрата обич", когато се видяхме. Sad
На следващата среща става ли?  Grinning

Илиева, получи ли тениските?
Изпратих и колет до Бургас (заедно с твоя) до моята най-добра приятелка - тя вече го е получила?
Пиши като пристигне, да съм спокойна  Wink

А Роза къде се изгуби?
Е, предполагам ще се появи скоро да почерпи  Wink

Момичета, приятна събота желая на всички ви!  Hug

# 217
ЧеСтИт РоЖдЕн, ДеН и на близнаците Стефан  party023  newsm38 и Иван  party023 newsm38  на Илиева!!!

nbirthday     newsm67      ura     Tada     Party Time      bigdance2     newsm59

Илиева, да са ти здрави, умни, все така чаровни и красиви, и много жизнени и игриви малките момчета Hug  newsm51

Имайте едно незабравимо празненство, изпълнено с много подаръци, усмивки и положителни емоции!

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕСПЕН, СТЕФАН И ИВАН!
Мили дечица, бъдете здрави, добри и усмихнати, радвайте родителите си, радвайте се на много приятели и весели игри!

bdbaloni   hbday   happy bd   baloni

Честит празник и на родителите ви.
    bouquet

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕСПЕН, СТЕФАН И ИВАН!

Бъдете живи и здрави, весели и засмени!
                                         bdbaloni   
И родителите да разкажат за празника!

Дидке, трудно е през пубертета. Sad
Но за цигарите наистина при момичетата има ефект страхът от погрозняване.
Дори имаше една много хубава реклама на непушенето: една много красива девойка стои пред огледалото, кипри се, по едно време пали цигара и в огледалото се вижда как лицето й светкавично се състарява до мъртвешки череп. Жалко, че вече не я излъчват, много беше въздействаща.

# 220
Нека и аз драсна два - три реда...
На Дидка - Явно при повечето момичета пубертета води към противопоставяне. Моята хубавица е само на 13 - и проблема е същия. Наказанията нямат абсолютно никакъв ефект за сега, по-скоро трябва много говорене по темата / ако има кой да слуша, естествено/ Иначе, съгласяват се вкъщи, а навън си правят, каквото си поискат. И няколко дни  вкъщи и без компютъра не помагат като наказание. Не мога да дам правилен съвет, защото още и аз не съм намерила правилния подход.......  Weary
Дано се вразумят, защото на 13 или на 15 - вредата от цигарите е много голяма. Но пък си мисля, че те сами ще вземат правилното решение . Нима ние на 15 сме били по-послушни?  newsm12   Дано им помогне това, че сега на мода са девойки, които нито пият, нито пушат / това е по думите на баткото/
Нас също ни чака кандидат гимназистки изпит във вторник и ..........  май ние повече го преживяваме от тях самите ...
Приятен уикенд на всички мами и дечица.  newsm51

# 221
Добре дошла, Лилибон! Hug
Радвам се, че сте си в къщи. Друго си е като си сред хората, които те обичат и подкрепят Heart Eyes Ние ще бъдем тук винаги, когато имаш нужда от помощ и подкрепа или просто рамо, на което да поплачеш. Молим се за Криси всеки ден и вярваме, че той е страхотен борбен мъж и ще израсте всички проблеми.

Маминка, честно да ти кажа бях приготвила книгата на нощното си шкафче и я забравих в последният момент. Embarassed Нищо, тъкмо ще имаме нов повод за среща.

Дидка, по добре се заеми с просветителска дейност относно пушенето. Знам, че е трудно така да се каже, обаче наказанията няма да помогнат, защото от тях тя няма да разбере защо е вредно пушенето. По-добре намери книжки и страшни снимки Mr. Green, говори за стерилитет, пожълтели зъби, жълти и деформирани пръсти от държането на цигарите. Ако трябва преувеличавай, за да я стреснеш. Освен това можеш да й предложиш да бъде оригинална като не пуши. Да, да, аз точно затова не пропуших в гимназията. За да бъда различна и да не съм със стадото - всички пушат, аз пък не Crossing Arms. Благодаря на моите съученички, които ме мотивираха да бъда различна и много се дразнеха от това. Laughing Научи я да търси своята индивидуалност, а не да се води по другите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЛИЗНАЦИТЕ СТЕФАН И ИВАН! Нека да растат здрави, игриви и много щастливи! Весел празник и много подаръци ви желая, мили дечица!
На мама Илиева желая здраве и много търпение

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕСПЕН! Нека бъде здрав и много щастлив!
Весел празник на цялото семейство

# 222
Здравейте многодетни мами! Много ми харесват вашите теми -от тях много може да се научи ,начина ви на общуване,искреното ви приятелство и всеотдайността ви. Вие приличате на едно огромно семейство и моля приемете и нас .Аз съм майка на три прекрасни момиченца София-родена на 13 07 2001г. и близначките Ивана и Бояна родени на 07 10 2005г. Честитя рождения ден на рождениците на всички останали слънчеви и весели почивни дни.

# 223
Здравей, mama3, и добре дошла при нас.
Аз, като мама предимно на момчета, много се радвам на всяка новопостъпила момичешка майка  Mr. Green
Дано ти е приятно тук.
   bouquet

# 224
Момичета,кога се носят ортопедични обувки и по каква причина?

Ортопедични обувки се носят при сериозни проблеми с краката, например, ако единият е по-къс. Но в такъв случай е най-добре да се консултираш с ортопед. При по-слаби деформации, например плоско стъпало, се носят ортопедични стелки. При най-малките дечица обувките са ортопедични, в смисъл, че е задължително да им обхващат глезена, да имат подплънка под свода и да са свободни пръстите. Всичко това е с цел да не се деформира крачето, докато укрепне.

Добре дошла, мама3!  bouquet
Чувствай се у дома си.

Общи условия

Активация на акаунт