Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са последните новини за Криско?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат рожденни дни на децата, здравословни проблеми, академични постижения, готвене, семеен живот, организация и планиране на събития като пикници, идеи за подраздел във форума и други. Основните теми включват срещи между членовете на форума, пътувания, рожденни дни на децата им и закупуване на тенис фланелки; информация за детски градини и училища; изпити; здраве и благополучие на децата им; обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са последните новини за Криско?
-
Как мога да помогна на Лилибон да получи разрешението за изпита?
-
Какви са последните новини от Лилибон?

.Голямото ми момиченце откакто е тръгнало на детска градина (малко повече от година) се връща в къщи като прасе.
Използувах заплахи че ще я изпращам само със стари дрехи -не помогна.Лишавах я от дневните и - нищо. Накрая открих въпросните лепенки за нокти-най -разнообразни и много весели Вече измина една седмица и тя заприлича на другите момиченца прибира се в приличен вид На себе си осигурих спокойствие, а на нея доставих голяма радост.Ако имате момиченце -пробвайте ,стои страхотно .Е спокойна нощ на всички - моите вече спят
И така.
Ама те всички младоженци...само ние на "завидна" възраст...
и ми потънаха гемиите... вместо да се отпусна, се заглеждах във всяко бебе и детенце и ми беше толкова криво, че целият този рай не можах да покажа на децата. А и се съмнявам че ще имам възможност да им го покажа някога...Та така де. Вместо романтичен уикенд, се получихме малко не на място. Не ни притесняваше лукса - не - нашата работа е такава , че често ходим на презентации и коктейли на големи фирми и сме свикнали със скъпите хотели и шведските маси. Но просто, възпитанието ни е по-различно от на англичаните. Ние не се тъпчим защото има в изобилие, не се наливаме защото бирата е без пари...а просто сме си естествени. Не викаме по коридорите и не се оригваме на масите...шумът е ужасен. Не си представям да платя 250 лв на ден за да "почивам" в тази шумотевица....
Да са здрави и много радостни! За мамите Дидка и Мимоз много цветя 
няма ли от мястото........
обаче иска парола