Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са последните новини за Криско?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат рожденни дни на децата, здравословни проблеми, академични постижения, готвене, семеен живот, организация и планиране на събития като пикници, идеи за подраздел във форума и други. Основните теми включват срещи между членовете на форума, пътувания, рожденни дни на децата им и закупуване на тенис фланелки; информация за детски градини и училища; изпити; здраве и благополучие на децата им; обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са последните новини за Криско?
-
Как мога да помогна на Лилибон да получи разрешението за изпита?
-
Какви са последните новини от Лилибон?
Аз доста време съм читател, а не писател, но също обещавам да се поправя
, но дано се взема в ръце. Много хубава абитуриентка пипи, след две години и нас ни чака тази радост и то двойна.Сина и дъщерята ще завършват в една година.Но има време.Малкия ни пак е болен, направи ларингит и сега май го повтаря.Пак лекарства и сиропи.
.
, ама е много трудно да хвана големия да ходи някъде, навсякъде ходя с малката и ако малкия се навие от време на време
Дещата сметят по 3 тоалета на ден
Не знам, щом синовете са такива кипровци, каква ще е дъщерята.
Включвам се с една прясна идея. Сега като си мислех какво ми пречи тук и ми хрумна - не може ли да си направим подраздел Многодетните както е в "Дом и семейство" / "Дом" и "Хоби". Много дългa и обърканa става иначе всяка част, а и кой ще се рови в 18 по 15-20 страници за нещо конкретно
. Там може да имаме "Кои сме ние", поздравления разни, теми актуални и пр. Мисля че ще е по-прегледно.
А и май трябва да съберем доста гласове `за`. Ще можем ли?