Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са последните новини за Криско?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат рожденни дни на децата, здравословни проблеми, академични постижения, готвене, семеен живот, организация и планиране на събития като пикници, идеи за подраздел във форума и други. Основните теми включват срещи между членовете на форума, пътувания, рожденни дни на децата им и закупуване на тенис фланелки; информация за детски градини и училища; изпити; здраве и благополучие на децата им; обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са последните новини за Криско?
-
Как мога да помогна на Лилибон да получи разрешението за изпита?
-
Какви са последните новини от Лилибон?
да взема да поздравя днешните рожденници 

,онзи първи трепет на докосването на токущо роденото бебче е незабравим и най-прекрасен от всички хубави моменти в живота ми...

на Христо на Дидка (много вкусна почерпка)
. Да са живи и здрави и рождениците и техните близки ! Извинявай Албена щях да те пропусна .Не знам защо не съм видяла на първа страница , но Пролетната фея ма подсети

. Освен всичко друго под нас са и някоя и друга по-малка количка на Мони. По-големите разчистваме, но за малките не си правим труда, щото я си станал, след 2мин е пак същото - всички коли (а те са много

имам шестица днес....сега се стягам за сряда по латински,отивам да правя медицинското на Ваня за училището в Троян,като ми дадоха акъл покрай това медицинско да пусна едни изследвания за да се види да не би да пушнала трева покрай новооткритите удоволствия на тютюнопушенето
дано не е 
И не можаха да го вземат. Но той и така беше много трогнат от жеста и ме заведе в едно ресторантче в Панчарево. Така си изкарахме страхотно!