Отговори
# 225
Сноу, ОК беше, явно повечето граждани бяха взели присърце идеята дасе повозят с градския транспорт, което си цяло преживяване.  smile3532

А ти как се справи? Една приятелка от Сирия ми вика - ти здрависа ли се с Буш, викам си дааааа, цяла нощ не спах да го чакам. Ъъ, обещал не обещал, само интереса решава политическите въпроси. Пък най-смешно ми стана когато писаха журналята (да ме извини някоя мама ако се извява на това поприще), че Буш се бил вслушал в съвета на Първанов за Косово. Хаааааах. smile3532

Не се притеснявай за Илияс, какво те смущава? Ако се храни без проблем и намерите добра госпожа (много важен момент) не би трябвало да е много трудно, освен ако не е много привързан към теб.  Аз моето го държах само 3 месеца понеже нищо не ядеше, викам си на 3 години да му съсипя стомаха....пък и не даваха да се носи храна, а то ядеше филия със заатър и масло, пък мялкото го пиеше само с какао, тъпите лели не се съгласиха на този малък компромис. Обедните менюта изобщо не ядеше, но не ревеше, само си седеше самотен. После майка го гледаше. И сега пак тя.

Какво е шиша? newsm09

Макауи
, ще стискаме палци да е фалшива тревогата, щом не искате повече. На мен майка ми като се беше притеснила по едно време, хукна жената да търси тестове, викам бе спокойно бе, хормонално смущение, не та не. Накрая така се и оказа де.

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 14:24 от amal

# 226
Здравейте!  bouquet Много малко сте писали!Ноя,дано се оправите по-скоро!Милия Атли!Давай някакви имуностимуланти.Ели,как е Тито?Деси и нея я няма,дано да са добре!Амал,шиша е наргиле на арабски.Дани,взимай мерки!Слагай спирала!Всеки месец да трепериш,няма смисъл.Сноу,не му мисли много ,всички плачат в началото,а после с децата се заиграват.Приятен ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 20:04 от didona007

# 227
Това, което ми е на аватара бе, миличка  Joy. А, аз знам, че наргиле и шиша са малко различни. Наргилето е с мек маркуч, а шишата с твърд и дълъг  Twisted Evil  Joy /не можах да измисля как да го обясня по-цензурно  newsm78, надявам се да не ми се обидите  Mr. Green/.
Сватенце, как е Атли? Започна ли да се поуспокоява малко???
Дидонка, Тито е добре. Малко е настинал от снощи и не знам заради това ли ми отказва дори и киселото мляко. Не знам какво да го правя вече това дете. Нито формула пие, нито вече яде кисело мляко, а трябва по 500мл на ден да изпива /или изяжда/. Не ми идва на ум нищо друго  Thinking. Давайте съвети ако сте се сблъсквали с подобен случай .

# 228
  • по пътеката
привет ,нямах нет, 4е ние сме гадатели по звездите, кога трябва да платим! баси наглите!та имахме време с мъжа  ми да преразгледаме дисковете  и да си оправя малко дрехите, кои за хвърляне ,кои да нося в бг  и тн!
та и вие не сте  били активни, само някои, нямах много пропуснато!ох, голяма жега, днес за пръв път  ми стана лошо след аеробиката на тежестите, ама нали ноя ме рита да не ям! и сега пак трябва да излизам заради свеки! та до после, лека ве4ер!

# 229
Добър ве4ер

Да се разпиша и си лягам.Днес около 8 4аса в Емиреитс мол и сега съм труп .да ви споделя една слу4ка:В магазина за обувки една госопожа си хареса 4ифт обувки,пробва ги,гледа се и накрая пита продава4а"А ще може ли да ми скъсите малко тока "  hahaha Много се смяхме  Laughing
Днес ще се боря с малкото диване,да си спи в стаята с Дима.Като знам как ще обикалям от стая в стая посред нощите  и какъв рев ще е...ми иде да се откажа,но няма на4ин,като доиде бебката иншала няма да ни е  удобно Confused
Дани стискаме палци да не си,щом така сте решили  Peace Дано само да не се разболяваш Praynig
Ноиа как е Атли?Ти размина ли се с настинката? Hug
Ели така беше и малкият,колкото и да се мъ4ех накрая спря да пие мляко.Лъжах го,като давах плодово мляко или крем(с мляко).Сега си хапва кисело мляко с удоволствие  (когато е от ящните рабира се Confused)

Приятна ве4ер   bouquet

# 230
Здравейте и от мен! Преди малко станах и сега се чудя какво да правя. Не че нямам работа, ама в тая жега просто мищо не ми се прави. Трябва да чистя апартамента, да измизля какво да сготвя за любимия, че той сега е в командировка и ще си идва в петък. А пък аз тука самичка така съм си разхвърлила, че не е истина. Bush нищо не е обещал, доколкото аз знам. А и неговите думи нищо не значат. Тук в Америка никой не знае даже, че Bush е бил в БГ, почти никъде не го отбелязват.

# 231
Ха ха ели, много добре си го обяснила даже, ама аз отде да знам, че е това на аватара? и разликата между двете не йа знам, защото не го пуша, че ми се завива свят. За сьжаление не мога да ти дам сувет, моето никога не е пило кисело мляко. И не ще и да го опита. Вьобще храни се много еднообразно....

Рени, така си и знаехме, че американците не знаят даже куде  е европа, камо ли БГ. tooth Измисли ли какво да сготвиш?

Макауи, аз сьм с противозачатьчни. Ама скоро ще трябва да ги спирам, че казват след 35 г. не било хубаво да се пият.

# 232
Това, което ми е на аватара бе, миличка  Joy. А, аз знам, че наргиле и шиша са малко различни. Наргилето е с мек маркуч, а шишата с твърд и дълъг  Twisted Evil  Joy /
Ели,тук казват и ШИША и НАРГИЛЯ на едно и също нещо,точно това ,което е на аватара ти.Само това има тук,но мисля,че в Сирия и Ливан е така,както казваш.Ще питаме Деси.

# 233
Ели,аз кърмих Алекс до 1г.и 3-4м.След като го отбих,никога не е пил прясно и кисело мляко.Яде само плодови млека и петисюис(високо- маслено плодово мляко за деца).Пробвай с плодово,може да му хареса.

# 234
Добър вечер:)
Днес не ходих на плаж и за това използвах ,че съм си в къщи и подреждах гардеробите.
Най ми е хубаво,когато съм сама и мога да хвърлям на воля.
Сега си почивам,че утре пподължавам с почистването  #Crazy.
О аз днес дори сготвих(леща).Който желае може да заповяда да я опита  Hug

Нойя,как е Атли?Лекувайте се и се пазете и двамата   bouquet

Миленка вие днес голяма разходка.Дано успеетеда се разберете,кой къде ще спи  Simple Smile
А какви са тези образи при вас (да й скъсяли тока)Боже нямам думи вече  Joy

Rennie позната картинка.И аз като съм сама в къщи пооправям отгоре-отгоре.
Поприбирам малко нещата да не се гледат и толкова.
Спокойно до петък ще си оправиш и ще измайсториш някоя романтична вечеря на любимия.
Сега използвай момента и си почивай  Simple Smile

Дани,какво става.Дано не е това за което си мислише,щом не го искате.
Може да е само леко неразположение.

Хайде всички да се оправяте скоро
А колкото до Bush,сега по новините казаха,че обещал да помогне за делото в Либия,
но.....то обещаното не е като даденото.Ще видим какво ще стане.
Е лека вечер от мен.Целувки и прегрудки за всички  Hug lovekiss

# 235
Здравейте и от мен!
на патерици да честитя на всички които съм пропуснала, че вече не помня накого съм и не съм! smile3525 newsm67  party023  Gift
та извинте ме! Hug Embarassed Embarassed Embarassed
Аз знам че шиша казват по птинцип така в гълфа, а наргиле е на турски!
Ели Сами също беше спрял да пие формула един месец, след това разбрах че е било от биберона  smile3511,ами аз понеже бях купила много биберони на авент с 4 дупки но в един момент той се изморява и хварля шишето, и реших да срежа биберона отгоре да пуска пове4ко!и така му се развалиал системата на биберона и той глатнеше 1/2 пъти и хвърляше шишето!
след това купих биберон 1/2/3 и му давах сок, давах и кисело мляко но на кислео кара около 1 седмица, после с лъжица го хранех в 6,30 всяка сутрин с полуотворени о4и!
и след това смесих формулата със сок и така пропи отново слава богу! smile3501
сега се сещам милен4ето като казваше че Кхалид е злояд и много го мъчат зъбите, е и ние сме на тази вълна!сутринта си пие млакото, на обед се криви, и цял ден бисквитки, солетки, сокчета, каквото свари и вечер е освирепял!
Ноя дано се оправи малкия красавец, а ти да се разминеш с гадните вируси и болести! newsm51
Миленка полека с разместванията,пази се  сега, има хора да разместят не се прави на майка героиня,,в последния месец! preggoДано сте намерили подходящата градинка за дима и се справите със спинкането на Кхалид! 1cribКак го правиш точно че сами все още спи в моята стая а да не говорим че ми спи и в легото след 2 часа през ноща!
Миме каде се загуби? то аз май се загубих ама вас да питам! Embarassed Crazy Wink
Дани дано хормонално!Аз имах такива периоди след като спрях да кърмя, все пак сега има обрат в хормоналната и система след спирането на кърмата!
Марси как е линда, стягате ли се за бг? newsm68
Камел4о брави на теб, оле и аз преди бях така, разхвърляна дрехи тук дрехи там,обувки но сега съм доста подредена, чак аз си се чудя, ами то се научава човек, а и сами да не бутне това д не събори онова и свикваш да е подредено!
Рени мнго ти се радвам че се включи в нашата темичка, сега разпускай като му дойде времето ще се стягаш
Пепи много сте готини а ти си от тези хора дето те карат да забравиш за проблемите си са много положителни!
Ама так и не каза как си кръстила уредите? newsm78 hahaha!
Амал много се радвам че се разписваш редовно в темата!Хаиде стига с тези хапчета нали бебе шяхте да правите, да не се разколебахте!
Деси какво стана с кучетата?
Сноу,кате,гале, лобе мног целувки от Сами за всички лели!
ох ако съм прпуснала някого моля да бъда официално извинена!

# 236
да се разпиша и аз 4е са ни преместили на 2ра и то по средата Embarassed Embarassed Embarassed
Ели пробвай да му дадеш ам с биск вити като каши4ка даяна така го яде,понеже кисело изобщо не помирисва а прясно не пие
Ноя дано да се оправите по бързо,горкия атли

сами ве4е е добре а аз 2 дена обикалям по доктори правих изследвания ехограф и т.н накрая се оказа само колит
Креми сутринта беше останало само нашето

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 00:53 от dtti

# 237
Добро утро  Hug
Първа съм както и преположих,не е заради не спането на Халид(пу машала,не гъкна цяла ве4ер),а заради Дима.В4ера и купих малко Тв-4е и двд за  в неината стая и от 6 4аса е ско4ила да гледа "спаидър мен" Shocked Пак си хванах  беля на главата  Twisted Evil Халед спа много спокоино и не пробудно,за сметка на мен.Събуждах се през 20 мин да 4уя дали не реве Laughing
Сега имам кужда от кана кафе да се събудя Hug
Приятен ден ви желая  Hug

# 238
Хай, момичета. newsm51

Дидона,
много дълго си го кърмила бе, вие сте майки героини направо, за не бих издържала. Ми нещо гадно ми е.... newsm45

mln, какво ще кажеш за тия детски и телевизята? Аз моето не мога да го отлепя, а то едни детски, една култура, чудо направо.- най-издивявам като зазяпа Cartoon network, ужас, какви грозни изображения, какви врякащи гласове, обаче на повечето ми приятелки децата гледат като хипнотизирани. В такъв момент започвам да си мисля, че наистина има някаква конспирация с цел затъпяване на децата. smile3514

Ти как се оправяш с две и коремче?
Мен неспането ме притеснява най-много, нищо друго.

Креми, не съм се отказала бе, броя дните докато свърши семестъра, ида на лекар и на море и тогава. Краен срок септември. Ако мъжо не се разколебае. newsm62
Не се присетнявай, ще намериш някакъв вариант да излъжкаш Самчо да похапне млекце. Макар че аз моето не можах да го излъжа за 7 години.

Деска, ще се оправиш бе, стискам палци. newsm17

# 239
Добро утро дами !
Теста ми е положителен .
Утре ще ходя да си направя изследване и в болницата , а в петък ще отида да ми кажат кога да се явя за аборт .

Общи условия

Активация на акаунт