Отговори
# 240
  • по пътеката
айде на слънцето и ме4тите! Hugот топло едва спим, но пък с туй късно лягане,ще ме умори линда, ходи в леглото пак си преска4а при нас, пак в леглото, сутрн се оглеждам къде е !в4ера откакто ми стана лошо, днес съм с глава и не знам както се о4ертава едни хубави към 45 гр май ще пускам климатика!дайте ми идея на линда и съхне носа  от жегата тя по4ва да се 4опли и ме страх да не разрани, какво мога да помогна, тука лятото е сух тежък и супер топъл въздухът!идеи? Thinking newsm78
амал, тука се кърми мила до 3г, 4е и пове4е! аз изтрещях, бременна с линда в консултацията с една ,с дете над 2 г и ми разказа,4е е бременна и иска да спре голямото да су4е, когато иска! гледам с пала4инките, 4е ми демонстрираха как го правят! ама то цици не й останали на жената ве4е! и с вси4ки зъби си е детето, не знам! добре е може би, но не прекалено!аз заради пътуването с линда до бг я спрях, не се виждах да разкърша цици баш в самолета и влака! #Crazy
не знам вашите как ги зарибихте с тези анимации, линда е  запъртък в това отношение, провал засега  на вси4ки пси програми! хахаха! не можем да я накараме да позяпа, а с нас, след голям скандал с баща й, гледа филм, ако има акшън и то с коли и мотори!
на нея й дай навън, с хората!много оба4е е станала 4увствителна напоследък и с нетърпение 4акам да се приберем, да не й стане  комплекс!много й се кара баба й!ама ходи! ето това е хипноза и то гадна! Sick
отивам да си хапна едни яйца дето ноя ми ги е сварила и ме дебне да си ги хапна с нея!  hahaha Joy
по4ивайте си пове4е бременните!  Tired
лек ден!  bouquet
дани  Cry

# 241
Ами Марси, знам че се кърми до късно, но аз не бих могла. Нали в народния ни епос е останала приказката Юнак що бозал 20 години.  newsm09

Еее, ми то при такива хубави адаптирани млека и детски храни, пък и книги за готвене на бебета е цяло наказание да кърмиш до толкова късно. smile3511
Браво на малката Линда, че обича да излиза. Стига да има кой да й импонира на темпото. newsm47
Моето със зор излиза, последния път бяха дошли едни познати сирийци, чакаха ни долу  с децата, е половин час увещания да излезе малко да поиграе. Ние сме малко затруднени с приятелчетата защото около нас няма много такива семейства, пък и да има нали трябва освен децата, да си паснат и мамите. На мояте приятелки пък децата са бебета и моето издивява от скука като излезем. Вика ми аз да не съм бавачка. smile3532
Макауи, лоша работа. Това си е голям стрес. Бе недей така, взимай мерки, макар че то не си само ти. Я да се поскарам аз - пийте хапчета бе жени. newsm10

Вижте тук какво пише за противозачатъчните.

https://http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1057852
Къде сте, бе хора, аз таман взех да се поразписвам, пък ще си правя монолози.  smile3518

# 242
Амал , аз пих хапчета 3 дни и тъй като до сега не съм пила такива хапчета забравих да пия 2 дни .
Първо ми беше дошло след това прокървих отново и потретих . Та за 1 месец ми се събраха 3 цикъла  като преди това повече от година и два месеца не съм имала мензис .
Пък факта е на лице нищо не ни оправдава нито мен нито мъж ми .
Знаете ли колко време след направен аборт може да се сложи спирала .
При мен май това ще е единственият сигурен начин да се предпазя от друга нежелана бременност .

# 243
Макауи, за спирала незнам, майка ми имаше преди 15 години и се появи проблем, аз въобще не съм го предвиждала за себе си като възможност. И затова незнам след колко време може да се сложи. Ми лекарите ще ти кажат.
Аз и сега понякога, след 3 години забравям да пия някое хапче като много ми се спи например, обаче си имам верен адютант, който ги брои всеки ден - майка ми. smile3532 Понеже Тя много се е уплашила, че мога да имам второ дете, което може да й се наложи да гледа като първото изцяло, та затова следи изкъсо. newsm62

# 244
  • по пътеката
амал, мом4ето ти е на  7 г ,така ли, аз мислех ,4е е беб4е! а то как няма да иска да си играе с деца, нашата ме забравя като види деца, иска да ги целува, да ги прегръща да им говори! той в у4илище предполагам се наиграва!недей го спира да играе с деца, които той харесва, не е задължително мамите да се харесват! остави го да е като другите, не трябва да се възприема като разли4ен, защото той не е! религията не трябва да разделя хората! просто бъди около него по площадките! аз разрешавам да контактува по нейн избор, само ,ако е много мръсно детето и казвам да си говорят без да се целуват и ръкостискат! обикновено аз шокирам майките с добронамереността си, давам бисквитки, бонбони, дъвки като в бг това си е  нормално, а те не са свикнали и първо ги претеснява, но после се радват на вниманието ми !това си е  пример и носи добри резултати за поведението на малките и големите!ние имаме друг  проблем, крие се като имаме гости или деца за известно време, не иска да се здрависат и да поздрави и даде целувка, после става  както е нормално любвеобилна, но се налага да разяснявам!
не знам за хап4етата и спиралите -на мене ми са противопоказни, едните заради многото секцио , другите заради някакви хормони дето ме правят тройна! и заради вените! остава ония гаден презерватив или вагиналното пазене, ама като не сме по график по-4есто и не става! да пази господ!и с протекция стават бебета!

# 245
  • In a surreal moment!
Здравейте и от мен ! Ех , Дани лоша работа , когато не е желано . Ако имаше сила от теб в мен - веднага бих те облекчила. Но всъщност , какво пи ? Знае ли човек от какво ще стане работата - впечатли ме липсата на МЦ година и половина аз съм стигала най-много до 8. Приятелката за която се радвах , че е забременяла е пила някакви на Хербалайф с изтичащ срок на годност , ей тъй да не ги хвърлят и чудото станало. Сега съм им казала , ако ще хвърлят ,  да ми ги пращат и аз да пия , че кой знае... Писна ми доктори да ми предписват , да спазвам , да се тровя и нищо и луди пари да им давам , така че ще пия всичко , което на други е помогнало , поне само ще се тровя ... Горе главата , правете каквото смятате , че е най-добре за вас , а спирала по принцип се слага месец след аборта , ако всичко е наред .

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 06:42 от Пепи Чачева

# 246
Права си Марси за общуването, аз така и правя чат пат пред блока, но ми е скучно, просто жените в блока не ми пасват като интереси. Не че някога са казвали нещо против нас, но не ми е интересно с тях.
Незнам за Тунис, сигурно е така, както казваш, ама в Сирия всички много го мачкаха, прегръщаха, целуваха - близки, далечни по-далечни.
Той не се чувства различен, а и хората не го приемат за различен първо защото таткото е много умерен, мамата (аз де) ходи модерно облечена, рус е и сам се определя като гражданин на света.newsm47

Значи на мен противозачатъчните ми ги изписаха, защото имах липса на хоромони (естроген) с надеждата да се оправят нещата - но, нищо, вися си 7 години на едни и същи кила. Чак почвам да се дразня вече.....

Ти със секцио си раждала, ясно значи, така е, невъзможно. Аз по нормалния начин и се моля ако стане пак време да раждам, пак да е по нормалния начин. Някакси много съм суетна и не понасям никакви промени по тялото си. Пък и пръвия път изобщо не разбрах, че раждам. Тя една сестра се пулеше само и вика е какво е това чудо? Тука вика света опищяват.....

Леле, какво се разприказвах аз, направо биография написах за половин ден. Айде, извинете ме, когато не пиша, не пиша, ама пък когато пиша..пиша. Тук е мрачно и гадно, сега си почивам един ден между валутния съюз и търговското право. Оставям и на другите възможност да се изкажат. newsm03

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 16:44 от amal

# 247
Здравейте !

Дани, съжалявам  Sad .

Пепи,  Peace да имаш късмет и да си гушкаш бебенце !

Амал, и моят племенник беше като твоето момченце, защото не беше посещавал редовно градина, но сега като тръгна на училище си има много приятели.
Аз си ходя по моето дете и си говоря с майките на децата, които той си харесва, независимо дали съм уморена. Все пак не бистрим супер интелигентни неща по площадките.  Laughing
А майка ти може да припадне, ако разбере какво и готвиш  Wink  chef

Чао от мен !  Hug

# 248
Ели, забравих да ти кажа, че освен всички изброени методи, можеш да накараш Тито да яде млякото, като му го добавяш и в храната, която обича.  Hug

# 249
Ех,Дани, съжалявам  Cry ! Това е голям стрес..
Няма ли никой наряд? темата ни като никога е на 2ра стр.
Ноичка, как сте? Малкият оправя ли се?
Ели, моят човек си пие милумила и нямаме проблеми. Когато му избиваха долните зъбки пиеше по малко - понякога само по 50мл , откакто стана мъж  Whistling на 10 месеца пие по около 210-230 мл сутрин и вечер. Аз гледам да го храня по-здравословно - плодове, елда, супички ит.н. Солени храни - солети, чипс, царевични пръчки и други подобни не му давам. Аз съм хранена с какви ли не сладкории и соленитии и постоянно имам проблеми с кг - не искам и децата ми да са така  Rolling Eyes..

Цитат
Права си Марси за общуването, аз така и правя чат пат пред блока, но ми е скучно, просто жените в блока не ми пасват като интереси. Не че някога са казвали нещо против нас, но не ми е интересно с тях.
Амал, нормално е да нямате еднакви интереси  Laughing. И аз понякога така се чувствам, но ми е достатъчно да си говоря с познатите ми майки за дечицата и за нормалните ежедневни неща. Знам,че аз съм прекарала 1/3 от живота си в абсолютно различна среда и винаги това ще ме различава малко или много. Няма нищо лошо в това  Peace
Нашият татко ИНШАЛЛА  Praynig ще си дойде другият месец и сме в очакване..Просто не знам с какви сили ще си тръгне след като види Тарик. Сърцето ми се свива като си помисля... Той последно го видя на 4 месеца и със сълзи се разделихме - и тримата ревахме, ама май само Тарик не знаеше за какво  Laughing  Rolling Eyes
  bouquet за всички!!

# 250
Здравейте момичета!Дани,горе главата,няма страшно!Ти си родила 2 деца,та 1 аборт ли ще те изплаши?Аз съм със спирала.Поставих си я ,когато Алекс беше на 1 год.Това е най-добрият и сигурен метод за предпазване.Сега до 3 седм.след аборта ще трябва да изчакаш,дано всичко да е наред! Praynig Поставя се в края на цикъла и не е болезнено,малко е неприятно,но се издържа.През 6м.се правят контролни прегледи и няма страшно!За противозачат.не съм против,но има големи рискове.  Thinking Амал,като спреш противозачат.лесно ще забременееш.  Joy Марси,много целуват тука бе!То направо ненормална работа!  #Crazy Аз на Алекс не му давам да целува и да го целуват,казвам,че ще му излязат пъпки.Добре,че слуша!Като беше по-малък и комари го бяха нахапали по лицето и аз показвам на мъжа ми колко пъпки има,а Алекс вика:"Това е защото мами ме целува!"  #Crazy  Embarassed  Joy Голям гаф!А другите къде са?Дано да няма вече болни!  Praynig

# 251
  • по пътеката
дидонке, ти ,ако мислиш, 4е кака ти не е открила топлата вода! то4но така съм казала, не искам, 4е  се изрива, не й понася, а тя е гнуслива и веднага казва, ако някой не й хареса на миризма, даже на улицата! но пък много и налитат в устата да я целуват, 4ак гледам страшно и голямо мъмрене пада , конско-мамонтско! аз мразя да ми налитат и едва преживявам подобни моменти , гелдам да избягвам или обяснявам, 4е съм мрида!затова съм със слава на блида! ма дупето ми декар , носи на голямо! Crazy
веси, много сладко тарек бебе, как ще се разделите не знам, но ако не!, яхвайте камилите и на път с кервана и тати!ако е другия месец , добре, 4е после ще летя, не искам да има тръси от  любов и да ми се оправдават по пътя! хахахах
лека!  bouquet Hug

# 252
Здравейте момичета и от мен
Отдавна не се включвах,защото изключваме Интернет ,малките ни каки вече свършиха изпитите още голямата има изпити до петък Ние също ще ходим в петък на последни анализи в институтската болница ,които включват и анализи за  бъдеща трансплонтация Ако е живот и здраве Писахме до някои организации ,но още няма отговор Мамите от френската тема също ми изпратиха някои адреси ,но там ще пробваме на място Не остава много време По всички предвиждания ще пътуваме към края на месеца ,ще отидем първо на консултация а после лекаря в Париж ще реши да започнем перитониална диализа или направо трансплонтацияНе мога да се съглася да започнем перит диализа сега Малкия е толкова игрив,че не знам как ще издържи да му направят дупчица в коремчето и да ходи по цял ден с това отворче Да не говорим ,че сме далеко от Казабланка и ако случайно го издърпа трябва да бягаме по 130 км Затова решихме с таткото да не го мъчим и направо да му направим операция Днес му купихме голяма кола и е на върха на щастието Луди сме по колите ,имаме вече 3 коли и един велосипед Незнам ако беше здрав какво щеше да прави сега и болен с креатинин 30 не се спира Само дето е жълтеникав Когато имам малко време ще ви изпратя снимки
Дани доколкото знам спиралата се слага след 3 мес прием на противозачатъчни Аз бях със спирала 2 години Е, червените гости ще са по обилни но се свиква Ако пък искаш да забременееш някога след спирала трябва да изчакаш 3 мес след свалянето Желателно е на 6 мес да пиеш някакъв антибио за профилактика  Така бе при мен
Пепи ако искаш една бърза рецепта Нарязваш много магданоз ,объркваш го с яйца и изпържваш омлет ,гарнирай го с черен пипер и сол може кетчуп или някакъв пикантен соус или салатка със варени картофки Вчера вечеряхме това ИЛИ  нарязваш лук зелен,червен или жълт пипер,малко зеле ,настъргваш 2 моркова 2 снилидки чесън 2 средни домата е може или паста не е страшно Подправки черен пипер,червен пипер скинджибир, харкум ,тсфера или жълт оцветител малко канела Всичко леко се запържва със олио и се сварява Ние варим 10 мин в тенджерата под налягане След това се прибавя 500 гр измит ориз и отново за 10 мин Просто следи отношението на вода ориз Приятен апетит ИЗКЛЮЧВАМ СЕ ЗА МАЛКО ЗАЩОТО НАБЛИЖАВА АДАНА И ТОВА Е НАЙ БЛАГОПРИЯТНОТО ВРЕМЕ ЗА МОЛИТВА

# 253
  bouquetДобро утро скъпи мами
Пак се включвам
Noia Наистина липсата ти се във форума е забележима
Дано детенцето ти да се оправи Внимавай да не се заразят и другите дечица Искам да ти обърна внимание,че 40 темпер никак не е просто ,ако продължава повече от 5 дни незабавно прави анализи ,защото е възможна и допълнителна инфекция По принцип антибиотика предпазва от вторична инфекция,а не лекува грипа Дано да оздравеете бързо
Бих ти помогнала само с молитва Praynig
Пратеникът  саллалаху алейки ве саллем е казал  Всякога,когато раб мюсюлманин отиде на посещение при болен и седем пъти изрече  Моля Великия Аллах,Господаря на великия Престол,да те изцери ,болния оздравява
ат Тирмизи и Абу Дауд
 Еселюл лахел азим ен йешфийек
На всички приятен ден

# 254
Добро утро на жсички  Simple Smile

Дани,кофти е че се е получило така.Но всичко ще мине нормално.
Поразпитай наистина в болницата ,как стои вапроса сас спиралите.
Дето ще трепериш постоянно.Е ти си знаеш най-добре.   bouquet

Ноиа,как сте с малкото сладурче.Чакам ,като се включиш да кажеш,че е по-добре  Hug

Марси,то и тук децата много налитат да целуват.Понякога са много сладки  Laughing
Вчера цял ден се изявявах ,като майка.Излизах с моята приятелка и кръщелникът ми  Mr. Green
Седнах ме да хапнем на едно заведение,тъкмо го приспах и се задава едно много сладко момченце на 1г,голям сладур.
Запъти се към количката,но като го видях с какви мръсни ръце е и.... #Crazy

Svear стискам палци всичко да мине добре  PraynigБраво на малкия сладур,че е толкова игрив.
Нека всичко се оправи и да лудува  Hug

Чао за сега от мен:)Слънчев и усмихнат ден на всички.Много целувки за малките сладурковци  Simple SmileИ хайде пишете от време на време,че да мога докато съм си в кащи да ви чета....че нещо се изгудихте.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт