Отговори
# 45
Добър вечер и от мен  Hug
Кате да ти е честита рожденничката.Много усмихната ,много слънчева .
Желая и много здраве,късмет,щастие и винаги да е готова да дава и получава любов.
Весел празник   bouquet

# 46
  • по пътеката
4естит рожден ден на сестра ти, кате! само добри новини и сбъднати желания!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
моята връзка е под  всякаква критика напоследък, ,голямо 4акане за да пиша! дотогава може милена да роди!  #Crazy

# 47
Катенце, Честит рожден ден на сестричката ти

Да е жива, здрава и да се сбъднат най-съкровените и желания

# 48
Здравейте и от мен!Нова тема,нов мухабет!Кате,Честит Рожден Ден на сестра ти!  bouquet  bouquet  bouquet Много,здраве и любов,а другото да си го купи!  bouquet  bouquet  bouquet Нойче,вие направо сте зашеметяващи! #Crazy Страхотни сте!Креми,не се притеснявай!Нормално е.Алекс от бебе и до сега пие по 1,5-2л.вода.Това е хубаво!Радвай се!Марси,за мъжа ти не се плаща престой в България.Само при пристигането до 48ч.му направи регистрация.Моя мъж е с виза за 1г.,защото често пътуваме.Всяка год.си я подновява.Ноя,купи ли си прежда? Joy Joy Joy

# 49

Ще ти напиша дословно както ми го каза авторката на картината:We sent down iron, in which is great strength and profitable use for men. ( Sura 57-25) .

Много е стилна картината, но има ли някакъв метал в нея или заглавието е по-скоро алегория. Имаш добър вкус браво  Grinning

# 50
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте и от мен!Нова тема,нов мухабет!Кате,Честит Рожден Ден на сестра ти!  bouquet  bouquet  bouquet Много,здраве и любов,а другото да си го купи!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря Дидонка, Ани  Hug
Тя като Елито и Миленка, втората й  професия е купувач... присушила е всички софийски магазини.. ако си търсите някога нещо и го няма.. търсете го у тях!!!
  Joy

# 51
Кате от мерки за сигурност не казваш,ама кажи поне до кога да стискаме! fingerscrossed Схванаха ми се пръстите.Да не би да сменяш гадже?  newsm78

# 52
Ааа не е това бе... живеем си мирно и кротко вече 5,5 г. и си се гледаме хубаво!!! Heart Eyes
Е айде стискахте, тогава.. квото има да става ще стане!! Wink

# 53
Ahlan wa Sahlan и то мен на всички в новата темичка! Благодря на всички, които споделиха техния опит във връзка с ислямските и християнските празници.
Ноя, снимките много ми харесаха. Виждам, че добре сте си изкарали. Напомнят ми за миналата година, когато и аз бях там. И аз имам снимки от
Burj al Arab и даже вечеряхме в ресторанта под водата на рождения ми ден. А картината с калиграфията много ми хареса и се чудя дали това би бил хубав подарък за моя годеник Ямил? както вече съм споменавала, той е практикуващ мюсюлманин. Колко струва една такава картина?
забелязала съм, че българските мъже доста ревнуват, когато българки се женят за чужденци и обикновено го приписват на това, че чужденците имат пари. Та и българ сигурно е от тези. Jamil е доста по голям от мен и аз съм чувала някои такива коментари. Но истината е, че нещата, с които той ме спечели са: 1.че ме разбира, 2.уважението му към мен,3.романтичността и нежността, 4.начина, по който се държи не само с мен, но и към другите хора, помага им и т.н....Пък кой каквото иска да си мисли.
А бе момичета, готини мадами сме ние българките, не е чудно, че където и да идем сме желани. Поздравявам ви всички! Цунки

# 54
Кате, супер темичка! Мерсаж!!   bouquet
Ноич, нееевероятни снимки!
Ани, за тоя филм, който спомена, не съм го гледала, но имам познати женени за дурзи. Много странно племе са тези  Thinking..

Цитат
забелязала съм, че българските мъже доста ревнуват, когато българки се женят за чужденци и обикновено го приписват на това, че чужденците имат пари. Та и българ сигурно е от тези. Jamil е доста по голям от мен и аз съм чувала някои такива коментари. Но истината е, че нещата, с които той ме спечели са: 1.че ме разбира, 2.уважението му към мен,3.романтичността и нежността, 4.начина, по който се държи не само с мен, но и към другите хора, помага им и т.н....Пък кой каквото иска да си мисли.
А бе момичета, готини мадами сме ние българките, не е чудно, че където и да идем сме желани. Поздравявам ви всички! Цунки
Рени, нямаш нужда от обяснения и оправдания. Важното е ти да си щастлива! И ти го пожелавам от все сърце!
А пък да обръщаме внимание на анонимката на някой комплексар... Confused  Confused
Лека вечер и  Hug

# 55
Рени, нямаш нужда от обяснения и оправдания. Важното е ти да си щастлива! И ти го пожелавам от все сърце!
А пък да обръщаме внимание на анонимката на някой комплексар... Confused  Confused
Лека вечер и  Hug

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
момичета преди малко помислих че съм изперкала излизам да нахраня овчарката и вместо 1 виждам 2 като другата е по голяма  #Crazy другата е с каишка и ще чакаме някой да си я потърси

# 56
Веси , много е пораснал Тарик !
Пу-пу-пу .
 Heart Eyes
Дтти , дано скоро се намери стопанина !
Рени , не е от значение възрастта , а багажа в черепната кутия !
Лека нощ и сладки сънища !

# 57
Деси потърсиха ли си я?(овчарката)

# 58
Ааа не е това бе... живеем си мирно и кротко вече 5,5 г. и си се гледаме хубаво!!! Heart Eyes
Е айде стискахте, тогава.. квото има да става ще стане!! Wink

Кате,на арабски се казва-МАКТУБ.

# 59
дидонче, благодаря за превода... чела съм го тук да го ползват момичетата, ама кой да каже какво е.. за нас неназнайващите езици!!!

Общи условия

Активация на акаунт