Отговори
# 30

7. За протокола пак съм САМА ТАЗИ ВЕЧЕР!!! Twisted Evil Някакви оферти?? Twisted Evil[/i]

Joy Аз съм на работа обаче, нощна смяна, мога да се включа в 3 сутринта ако те устройва Twisted Evil Ако искаш ела с мен да оферираш Джон rotfImbo rotfImbo

Кърпичка на сватето ще подам аз   Mr. Green

# 31
Нои4ке сложих и къна на ръцете  Laughing обожавам да къносвам,не бях го правила отм години,но не съм забравила bowuu бях си купила много  книги с модели за ръце и крака Laughing
Кате на снимките съм само с Дима,защото мал4о беше в къщи с баща си и дадата.тези снимки
са 4асове след като се прибрахме от България. Laughing послед БОНДИ$ кажи,4е не се жертвам за тебе  Hug Heart Eyes

тук след бурята вси4ко живо 4исти пясък Mr. Green вън са изкарали едни марку4и и мият тротоари Laughing то4но като в Бг Whistling Whistling

# 32
  • Варна, а по празниците в Ямбол
аааа изясни ми се картината, аз си мислех че до такава степен си решила да се жертваш заради ноя, че буквално сте се видели от стълбите на самолета и бам на кафе.. та затова се чудех защо го няма и принца Wink

# 33
аааа изясни ми се картината, аз си мислех че до такава степен си решила да се жертваш заради ноя, че буквално сте се видели от стълбите на самолета и бам на кафе.. та затова се чудех защо го няма и принца Wink

щото то би го направила веднага, нали?  rotfImbo #Silly

Аз защо не знам, че Милена прави кънопластика Crossing Arms, искам като ръката на Марси от предишния й аватар. Laughing

# 34
Аз защо не знам, че Милена прави кънопластика Crossing Arms, искам като ръката на Марси от предишния й аватар. Laughing

Не си казала не съм те мацнала Hug

# 35
искам като ръката на Марси от предишния й аватар. Laughing
и аз, и аз  Twisted Evil  Joy...

Свате, мерси миличка за кърпичките  Hug. Човек винаги може да разчита на теб  Heart Eyes /ще гледам да ми стигнат  Laughing/.

# 36
Виждам, че се събираме вече по вечерно време, да ви почерпя за здравето на моята сестричка мила, днес е рожденичка:

# 37
  • по пътеката
миленке, има си мотиви готови, ленти4ки за петите и такива за  декориране на  по- големите 4асти! с много красиви фигури, направо дантелени стават ,ако се търпи дълго по4ти тъмно до 4ерно! а харкус правите ли с  игли4ка или тънка 4етка? много гот ухае и аз там пък съм силна!абе и линда  ги оби4а тези рисунки и търпи, което не й е присъщо, а как се лакира, всеки ден! покажи после да видим твор4еството, милен4е!

# 38

Честит Рожден Ден на сестричката на най-прекрасното Кате, което познавам!!!

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 19:33 от Noia

# 39
Привет дружина  bouquet
Катенце първо да те поздравления за хубавата темичка Heart Eyes
Да ви е жива и здравa рожденничката !Все така да се слушате и уважавате  за напред Hug А на нея специално стикам палци скоро да си намери желаната работа,която да и доставя удовлетворение Heart Eyes

Ноичка с наслада разгледах всичките снимки Hug
Миленка вече съм на линия  Heart Eyes

# 40

това е за всички,а сега за сестрата на КАТЕТО,Кате да ти е жива здрава и много щастлива

Кате нали си самотна дове4ера и искаш оферти,ако тази не ти хареса можем да сменим екстрите

Веси браво супер аватар
Дани дано така да продължите
Рени ние си празнувама ислямските празници,но ходим на останалите,на всяка нова година сме в култ.център където има дядо мраз или коледа кой както си го харесва

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 19:51 от dtti

# 41
Кате , Много здраве и сбъднати мечти на сестра ти !

# 42
дити приемам ,ама защо са му ръкавиците бе ???
Благодаря на всички за пожеланията.. сестра ми отскоро съм я регистрирала тук и точно днес се жалваше, че никой не й честитял във форума като на другите.. след малко ще я привикам да й дам да си види честитките!!! Hug

# 43
Честит Рожден ден на сестричката на Катето   bouquet   bouquet   bouquet!!! Желая й много здраве, късмет и успехи.

# 44
дити приемам ,ама защо са му ръкавиците бе ???
Благодаря на всички за пожеланията.. сестра ми отскоро съм я регистрирала тук и точно днес се жалваше, че никой не й честитял във форума като на другите.. след малко ще я привикам да й дам да си види честитките!!! Hug

кате те са от екстрите /ако си с по така предпочитания/ако не няма проблем махни ги Laughing

Общи условия

Активация на акаунт