Отговори
# 15
Малко снимки от мен, преди да са станали 700. Joy
*редактирано

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 22:25 от Дивиана

# 16
Здравейте да се разпиша и аз в новата тема !
Ноя , много хубави снимки !  bouquet
И тази нощ се разминах с кърменето , което ме радва . Голяма борба водихме и накрая и дадох една близалка за да се успокои .
Лек ден !

# 17
Нойче удържа на обещанието за снимките  Hug Много сте готини всички! (без солиста на аеросмит  Twisted Evil) Ех верно сте били в "Кулата на арабите", голяма красота и лукс  Grinning е

А този надпис какво означава:
http://family.webshots.com/...*редактирано

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 22:26 от Дивиана

# 18
Интересно сама ли ги сложи или пак си метнала секретаря да опъва на тръстиката.... hahaha hahaha Twisted Evil

# 19
Макауи, браво на теб, мама героиня си ти.  Hug newsm51

Нойче, много хубави снимки. Ама ще ме светнеш ли по каква линия се озова в тези страни? че аз нали не съм в час с началото на запознанствата Ви.... newsm03

# 20
  • In a surreal moment!
Здравейте - настроението на 6 - браво ! Като няма линк от старата към новата и се помотах , ама пак ви открих , веселушки сладки сте ми вие . А аз приключвам учебната година , още 2 седмици и отпуска . Нещо не ми се бачка допълнително това лято - мисля да си остана в къщи и да се отдам на консервиране на зимнина - смеят ми се фабрика ли ще отварям . И на Цветето не и се ходи по морето , че май ще се бутаме пред компа двечките .Поизложих се нещо със здравето - простинах и сега от ушите ми стърчат тампони (все там ме удря) , гърлото дращи , а и гостите ми от "червен бряг" много буйни този месец ...тц ,тц .. остаряваме бавно и се разпадаме май...       Привет на Рени и добре дошла ! Супер интересна история - разказвай още , каде живеете в САЩ и т.н.        Ноичка прекрасни снимки - благодаря ти за минутката наслада !         Давай Марси нахрани  фамилията  и нали разбра - размера е важен така че с голямата лъжица и се небой.        На Миленка и Мимето  - стискайте момичета , ние сме с вас , малко остана . В неделя съм на питка на една малка мома , която е плод на българо - арменската дружба (и с.кс разбира се) !    И всички други да се чувстват поздравени , макар , че не съм ги споменала , мисля ви всички !  Лек ден - отивам да поспя , че ме мъчи ококор нощно време - старост нерадост , кво да се прави.

# 21
Нойче удържа на обещанието за снимките  Hug Много сте готини всички! (без солиста на аеросмит  Twisted Evil) Ех верно сте били в "Кулата на арабите", голяма красота и лукс  Grinning е

А този надпис какво означава:
http://family.webshots.com/...

Ще ти напиша дословно както ми го каза авторката на картината:We sent down iron, in which is great strength and profitable use for men. ( Sura 57-25) . Трябваше да избера подарък за един шейх, докато Джон беше в командировка и се спрях на тази картина на една приятелка, художничка от Ливан, надписът е изписан върху коприна. Снимах я, за да покажа на Джон какво сме подарили в негово отсъствие.

Амал, озовах се по линия на генералния секретар сър Джон Laughing

Интересно сама ли ги сложи или пак си метнала секретаря да опъва на тръстиката.... hahaha hahaha Twisted Evil

Метнах секретаря в тръстиката естествено, но той много ги намали и нещо са размазани на места. Twisted EvilГостенката, от много просветна дейност си забравила да сложиш линк към новата тема hahaha, а едно време все за това ме гонеше. Wink

Пепи, затвори по някой буркан и за нас, с нещо като сладко от черешки, малинки... Heart Eyes

Дани , не се даваш лесно и ти, геройски устискваш положението с кърменето. Simple Smile

Свате, къде миткаш цял ден, търся те на скайпа цяла сутрин. Twisted Evil

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 22:20 от Дивиана

# 22
Джон нещо изревнува от Джеймс Бонд, каза, че щял да си направи една еротична сесия с Джесика Алба и не само. hahaha hahaha hahaha Милият, той и представа  няма за следващите ми аватари.... Joy Joy

# 23
Свате, къде миткаш цял ден, търся те на скайпа цяла сутрин. Twisted Evil
Не съм мърдала цял ден от компа да те чакам  Mr. Green. Снимките са трепач, най-после ни ги показа  Hug. Все още съм по средата на албума, но разглеждам мнооооого внимателно  Mr. Green. А, кажете сега всички, зетя ми не е ли супер  bowuu. /само трябва да поправят миналото време с бъдеще  Twisted Evil/.

# 24

Не съм мърдала цял ден от компа да те чакам  Mr. Green. Снимките са трепач, най-после ни ги показа  Hug. Все още съм по средата на албума, но разглеждам мнооооого внимателно  Mr. Green. А, кажете сега всички, зетя ми не е ли супер  bowuu. /само трябва да поправят миналото време с бъдеще  Twisted Evil/.

Ох, това да го принтираш на дъщеря ми, че се просълзих от вълнение  Blush, за протокола, за нас няма значение дали е christian, надявам се да вникнеш в съдържанието. Heart Eyes  bouquet Twisted Evil

# 25
Здравеите  Hug

Кате хубава теми4ка,шукран  Hug Heart Eyes
Нои4ке страхотни снимки  Hug Много си хубава и секси  Wink е как да не те заведе съра,в Бурж-а после Laughing Децата са много сладки,а Ния е една пораснала девоика  Hug Heart Eyes
Мерси,4е пусна Стив4о и ние да му се порадваме Simple Smile Този дядка няма остаряване Mr. Green
Пепи да можеше да метнеш малко лютени4ка на сам,не бих ти отказала  Hug
Дани успех,едва ли ви е лесно и на двете  Confused

Днес се разбих от хоцкане Grinning От сутринта до 4 следобяд.После свалих малкото рибе на басеина,намацах я с къна и сега по4иваме пред тв-то Laughing Ходенето ми деиства успокояващо,но накрая ве4е вси4ки кости ме болят Tired
Гале ще се пробвам,ако не ще пиша Heart Eyes

# 26
да се разпиша и аз в новата темичка
много хубава, танцувално=плеткаджийска!
ноя много сте хубави!А наистина ти се чудя как опазваш ния в Бахрейн!а и с тези къси полички!Джон май наистина ще вика джеимс бонд да я пази от охажори!голямя е чаровница
ох искам да ви питам, по колко течности изпиват вашите деца
сами освен сутрешното и ве4ерното мляко през деня ми изпива по 3 бутилки от по 250 мл със сок,който е разреден 50/50 че иначе се одрисква!
но пак си пие!
давам му вода от зиг бутилката, пие 2=3 глътки и после е като викинг, пие и плюе ои целия е мокър!незнам глезене ли е това ,номера ли ми прави, или просто пие много течности, или аз се шашкам излишно, то верно и аз пия по 1=2л вода на ден!
кажете ми вашите по колко пият!
лек и приятен ден
без да е много горещо и без да вали безспирно!

# 27

Ох, това да го принтираш на дъщеря ми, че се просълзих от вълнение  Blush, за протокола, за нас няма значение дали е christian, надявам се да вникнеш в съдържанието. Heart Eyes  bouquet Twisted Evil
Е, аз хубаво ще го принтирам, но не мога да го видя . Разкажи ми, за какво става въпрос, а аз ще й го предам дословно, обещавам  Twisted Evil.
Креми, тук е много горещо, но не искаш ли все пак да ти отговоря  Twisted Evil  Joy???? Не го притеснявай детето. Нека пие колкото му се пие. Тито не пие мляко /отказа ми формулата и му давам кисело мляко или лабан/, но през деня му предлагам постоянно вода и течности и не го ограничавам. Успокой се, децата знаят колко им се пие или яде.

# 28
 Свате, аман вече с твоите баннати сайтове smile3511 Аз ще го принтирам, ламинирам и подаря на съкровището. Heart Eyes С две думи, колко е осмислила живота на сина ни и как за нас е дъщеря, а не снаха  Heart Eyes, за майка й друг път. Twisted Evil

Креми, и на Ния и на Д.Т. правих изследвания за диабет, защото ме хвърляха в ужас с количеството течности, което изпиваха. Всичко беше ок и с течение на времето се нормализира. За Ния, смее ли някой да я погледне, Джон парира всички погледи Joy, сега й е времето да ги носи, всички ходят така и на никой не му прави впечатление. Laughing

Миленче, каква къна й сложи и къде, че ми стана интересно. Heart Eyes

Мерси за комплиментите, момичета  bouquet

# 29
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Започвам да се изказвам по ред, че ме сърбят пръстите за чат:
Цитат
Twisted EvilГостенката, от много просветна дейност си забравила да сложиш линк към новата тема hahaha, а едно време все за това ме гонеше. Wink
Ама голям с шерлок бе.... smile3530.. тц тц... ти се радвай че пуснах тма, а не ме тормози с линка... ако си бях изтървала автобуса, ти и линк щяхте да сте виновни!!! Crossing Arms Whistling

3. Секретаря лично го санкционирам.. за намалените снимки... искам на лични по-големи размери, че с тези задачки закачки с аватарите.. тез не ми вършат работа!!!
4. можеш да дадеш телефона ми на джон, да го уредя с Джесика Алба!!! За него тарифата ще е друга!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
5. Сватетата имате ли нужда от кърпички да мятам от тук, не се вълнувайте за младите толкова, оставете ги да си живеят живота... Joy
6. Миленка, Халид защо го няма на снимките, а само принцеса Дима е там!!!!??! Heart Eyes Heart Eyes Hug
7. За протокола пак съм САМА ТАЗИ ВЕЧЕР!!! Twisted Evil Някакви оферти?? Twisted Evil[/i]

Общи условия

Активация на акаунт