На плаж Бургаски се печем и на бира форума четем

• 13 285
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
 Hug

# 181
  • По света и У нас
Още никой ли от вас не се е събудил  newsm78  Laughing

# 182
  • вкъщи
аз се събудих,по скоро не съм спала.благодаря на всички за пожеланията.рождения ден го прекарах в леглото,умирайки от главоболие.повръщайки и самосъжалявайки се.но днес съм по добре,ще отида до гамишев да ми пусне изследвания и да говорим за болничния,4е от 22 вече трябва да ми издаваа болничния за раждане,а той щял да бъде в отпуска.

# 183
  • вкъщи
лилита ти ходиш ли на работа сега?

# 184
  • Бургас
Добро утро и от мен,
голямо мързелуване ще падне днес, щото нещо ме понаболява корема.
Хубав ден и дано да не е много горещ!

# 185
лилита ти ходиш ли на работа сега?
Не, до вчера ползвах отпуски, от вчера трябва да съм в болнични. Днес и аз ще ходя при Гамишев да ми издаде болничния и за преглед. Имам час в 13,30. Ако ще ходиш около това време, може да се видим Hug

# 186
  • вкъщи
аз ще ходя след 14 ч.не е много желателно да с евиждаме,да не ти предам тоя гаден вирус.как така ти разрешиха отпуска от училище,аз се чудя сега как ще изляза от 22,ще има фасони сто процента.

# 187
Шефът ми е много разбран. Аз де факто не съм се връщала на работа след първото майчинство. Като ми свърши третата година, си пуснах отпуските, натрупани за 2-те години майчинство. Това прави от януари до вчера. Шефът ми говори с инспектората, казаха, че нямало проблем такива случаи като мен да ползват отпуск в учебно време. Иначе тия отпуски нямат изчистване Rolling Eyes
Сега няма смисъл да се връщам по никое време на работа, пък и имам показания да си взема болнични.
Бързо да оздравяваш!  bouquet

# 188
знаете ли колко струва да умъртвят зъб, да изчистят каналите и да сложат фотополимелна пломба? но мъжо му искат за тези неща 80лв по ЗК  #Crazy ако знаете някой да работи по-евтино - казвайте  Praynig

# 189
  • По света и У нас
Бременни майчета, я помогнете   Praynig
Близка моя приятелка е в началото на бремеността си и й предстои да се запише на гинеколог по ЗК, може ли да ми кажете дали е необходимо да вземе направление от джипито си или може директно да отиде при лекаря и се запиши  newsm78  Аз преди година и половина бях с направление, но сега не съм много сигурна дали е необходимо   Thinking

bouquet

# 190
трябва да има направление, за да е по ЗК. иначе може да се запише, но ще си плаща за всяко нещо.

# 191
  • България
Здравейте, мамета .Ние с Мая пообиколихме улиците и се прибрахме да се храним, а и много  жега стана навънка.
Честит рожден ден със закъснение на марианамама - бързо оздравяване и здраво бебче ти желая.
Честито зъбче на Амелия - да излязат леко и безпроблемно и да са много здрави  
Grinning

И да попитам нещо, защото не ми е ясно а ни предстои живот и здраве  Laughing - защо се раздават дъвки и иглички newsm78
луси - да трябва , първо взема от джи пи и после го носи на гинеколога.

# 192
  • По света и У нас
herelina и Тина78   bouquet

А някой да ми каже за "Света София" , какви са цените на преглед при АГ и  УЗ при АГ  Praynig

bouquet

# 193
не бих ти препоръчала там. там съм на ЖК и въобще не съм доволна. за ехограф всеки път ми взима по 15лв. прегледът незная колко струва.

# 194
  • България
Аз пак да кажа, че моята кума се записа при Дорийска.  Пусна абсолютно всики безплатни  изследвания - секрет , цитонамазка и т.н. , които на мен не бяха пуснати( дори да намеквах няколко пъти) и аз много се впечатлих. Освен това и направи и 2-та безплатни ехографа. Да , от тук нататък ще си плаща по 15 лв. , но поне си е получила всичко, което й се полага по здравната каса. Иначе като специалист дали е добра нищо не мога да кажа все още.

Общи условия

Активация на акаунт