Хининова вода-много съм доволна

• 275 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
От тази на Кокона и аз съм много доволна.Освен всичко друго,корените не ми се омазняват толкова бързо.

# 46
Край, зарибихте ме, отивам до аптеката.

# 47
И аз да се включа.Само за инфо- хининовата вода трябва да бъде розова на цвят и да се съхранява на тъмно (не на пряка слънчева светлина),защото се инактивира хинина и водата се обезцветява- т.е. остава само водата.

# 48
  • под дъгата
В момента ползвам такава на Ада. Изпитано средство е против косопад  Peace Много съм доволна.

# 49
  • София
Бреййй таз водица ако ми подсили растежа на косата,ще я ползвам доживот дет се вика. LaughingИ аз заминавам.......до хаптеката Mr. Green.

# 50
мацки,я кажете мога ли да я ползвам тая хининова вода докато кърмя?

# 51
ползвам хининова вода от осем  години с прекъсване де за нея ме осведоми приятеля ми  Grinning супер доволна съм

# 52
Преди време и аз си пръсках хининова вода като си измия косата ама растеж не забелязах.....сега ще взема да се пръскам всеки ден и да се надяваме ще дойде деня в който ще си махна удължената коса и ще кажа "Това вече не ми трябва!"  Grinning                                         Мерси много за съвета   bouquet

# 53
защо не открих темата по-рано Sad тъкмо си купих хининова вода за 60 стотинки от аптеката на билла, някаква ямболска фирма я произвела - и си пише, че съдържа спирт. за какво й е спирт на хининовата вода, някой може ли да ми каже?

# 54
Аз ползвам една на Kasy някой да я е пробвал? гадно е че не се пръска и доста трудно на суха коса я слагам

# 55
  • София
Аз ползвам една на Kasy някой да я е пробвал? гадно е че не се пръска и доста трудно на суха коса я слагам
Тя и моята не се пръскаше. Тази, която беше с помпичка беше към 2-3 лева, а моята под лев. Просто си я пресипвам в една бутилчица от спрей за коса и даже е взела малко от приятния аромат  Crazy

# 56
  • На небето
А някой знае ли къде във Варна се намира хининова вода на КОКОНА? Че аз съм купувала от 2 аптеки и имаха само на "Христина". newsm78

# 57
  • Варна
Tinka79, мисля че в Марешки продават хининова вода на Кокона  Peace

# 58
А някой знае ли къде във Варна се намира хининова вода на КОКОНА? Че аз съм купувала от 2 аптеки и имаха само на "Христина". newsm78

В аптеката до Казабланка.

# 59
  • На небето
Tinka79, мисля че в Марешки продават хининова вода на Кокона  Peace

Къде се намираше "Марешка", май скоро ми се беше мярнала, ама пусто като не помня....  newsm78 Някъде около Червения площад и Чаталджа ли беше? Че там ми е по близо, ако не ще отида до Казабланка.

Общи условия

Активация на акаунт