Стари кучета, не спете, а в новата тема се разпишете!

• 18 870
  • 429
  •   1
Отговори
# 345
  • На един клон
Голям купон е било!
А как ме е яд,че не се сетих и аз за такива фойерверки ли са,какво са!?
На последната снимка да не би да показва Слави с пръстче,че е на 1 годинка?
Пу,пу,пу!
Разкажи как мина кръщенето,ревове имаше ли или други ексцесии?

# 346
  • Стара Загора
Щот си птица и за туй не си се сетила..да бешИ питала щях да кажа Mr. Green
Кръщенето беше културно...почти. Слави беше на фаза леко гладен и сънлив /понеже му се спеше вече много/ и с тикната биба в устата беше просто умопомръчителен Mr. Green и само се дзверише на попа Crazy и почти не каза гък Laughing
На РД-то си обаче влезе с двата крака в тортата Mr. Green
На последната снимка сочи апарата...не е толкоз умно още кЪт майка си и не казва, че е станал на годинка Twisted Evil
Сега в сряда ще правя прощъпулник...че и тръгна диването му с диване ooooh! Кога квичеше от кошарата и неможеше да става щото гъза му беше дебел...кога тръгна...времето лети ли лети ooooh! Crazy

# 347
  • Варна
...времето лети ли лети ooooh! Crazy
Нали  Mr. Green пък аз тез дни се присетих за онази луда седмица, в която сумай ти момичета казахте, че сте бременни  Crazy помниш ли? Сетих се и за разказа ти в "Как се сбъдна мечтата ми за дете" ... А като погледна мойто щурче и хич не съм наясно как се изпариха 3 месеца, сякаш вчера бях бременна  ooooh!

Та честито ти ходещо човече!

# 348
много ви се радвам, Херкоу!

# 349
Снимките са страхотни Хери-да ви е жив и здрав малкия мъж и да ви носи само радост  bouquet

# 350
Така ти се пада, така ти се пада.  hahaha Да ти цоцкне сосчето от търчане.  Mr. Green
Много е хубав тоя Славун и отдавна съм му хвърлила око.  Heart Eyes
И с дядко му адаш са голяма партия.  Grinning

# 351
  • София
Красавеца ми той Flutter Сладур! Виж колко е кротък само /на кръщенето/. За тортата няма да коментирам. То май си е заложено на всяко малко дете да й сплеска фасона по някакъв начин Crazy А дядо Слави колко е щастлив! И татито също! Ти Херко почти не се вясваш...що така? Само на една снимка...
Честито ви прохождане! Сега започва екшъна Party Да ти е яко дупето Wink

# 352
Херкооо, голям сладурко Слави, браво на него Laughing Да ти е жив и здрав, да ходи без много да пада Wink
Кукоо, туй са вика фонтан за торта душа Wink, дет вика Херата, па да се беше сетила да питаш Mr. Green

# 353
  • София
Кукич, ти няма ли да пуснеш снимки от вашия РД?

# 354
Поздрави от една майка,на която преди повече от година вдъхнахте надежди,че е бременна.От време на време се завъртам да ви навестя и се радвам да ви видя всички живи и здрави.Помня и кога  сладура Слави на Хера се роди  ylinfant А сега какъв голям мъж станал!Да ти е жив и здрав Хера newsm59
Поздрави и за Леа,Розичка и всички,които пропускам!
Имаше една мама Катнадййн,или нещо такова беше името....роди бебе Мария с проблеми,дали е все още тук наоколо newsm78
Желая ви нови бебоци и право към ОТЧЕТНИ 2007/2008 Wink
 Heart Eyes

# 355
Херааа  Heart Eyes,страхотни снимки,супер торта  Hug
Идвам да почерпиш с Маврудец  Mr. Green

На 6-ти няма ли да се организираме да се видим със Старозагорки  Rolling Eyes

# 356
  • Стара Загора
Мавруда е зареден вече на масата..идвай Mr. Green
Ами по това време и Асинка ще е по нашите земи...Лалич е на линия също Flutter
Слави е хубав ама и луд...да кажа аз де..в случай, че не сте разбрали Mr. Green Ша ми спре тока някой ден това чудо на природата Crazy

# 357
Супер са снимките Laughing

# 358
  • София
Слави е хубав ама и луд...да кажа аз де..в случай, че не сте разбрали Mr. Green Ша ми спре тока някой ден това чудо на природата Crazy
Ами техничарче е детето Grinning Боби като малък ми беше прегризал кабела на ютията, та купувахме нова. Готви се за подвизи Crazy Ама и ги докладвай!
Кукич, чакам си снимките на Неда Crossing Arms

# 359
Ооо Леичка ще си останеш с чакането, много е мързелива тая мама на Неда Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт