Стари кучета, не спете, а в новата тема се разпишете!

• 18 870
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
svetli страхотно бебче, много е сладко  Hug
Да ти е живо, здраво и много да те радва  newsm51

# 31
  • На един клон
Привет-мривет!  Hug
 Куку и Цветун - днес бях в близост до сладкарето където ядохме и пихме калорични неща за пръв и последен път преди около година. Чудех се - е ли евъзможно пак с обещание да не досаждам преди лято 2008  Wink
Иринко,винаги готови !
Айде като оздравее Спаси сигнализирай и да се отдадем на пороци!
Ние с Неда сме комплект,така че може и децата да пофлиртуват малко...

# 32
Ирини, пожелавам ти бързо да оздравява Спаси и да ходим да ядем страхотни тортове и други работи Wink
Светли, Божидар е много, много хубав Laughing. Бързо възстановяване на теб още веднъж  bouquet

# 33
Ето и едно "средно" кучеее Wink
Леичкаааааа  Hug Мая расте скорострелно, вече сме 5 кг. и 58 см., усмихваме се на хората от 15 дена и е много сладко. Ето ни снимките - http://stra4iatela.multiply.com/
Чух ( прочетох ) нещо за сладкарница  Mr. Green Искааааам и аз, т.е. и ниеееееееееееее, ако ни искате де.  Blush
Светлииии, Божидар е много сладък  Heart Eyes Да ви е жив и здрав, много да ви радва и слушка !   bouquet
Vessito, да си имаме уважението за бебето на форума  Wink
irinii, много пораснал малкия мъж - пу-пу. Пожелавам ти бързо да оправите къщата Peace
Кукич, Цветун, Хера, vvenkova
Hug

# 34
Страчи, много сте сладки, както и всички бебета тук! Hug
Ирини, да се оправяте бързо със сладура!
Светли, с много хубави неща се занимаваш!
Желая на всички весело лято с малко жеги и хубави вести!
  bouquet

# 35
Здравеите от едно старо ку4е,сега испанско Mr. Green
Много време искам да Ви пиша,но нямам никакво свободно време Sad
Тук живота е много красив и спокоен Grinning.Работата ми е малко напрегната,но само в някой от дните през седмицата е най- натоварваща ooooh!
Гледам едно мом4енце на 2.5 год.Много ме хареса,разбираме се,но нали знаете как са малките деца,понякога,което е по-4ести4ко не слушат Mr. Green
Незнам дали ще ми повярвате,но МНОГО ми липсвате Hug
Незнам,колко 4есто ще мога да влизам да пиша,но обещавам да при всяка вазможност  bouquet
Ина4е ние сега работим по-бъпроса да си направим едно испан4е baby_neutralДано скоро да стане и това Praynig
Сугурно много новини съм пропуснала,но успях да про4ета малко от писаното и искам да кажа:
МАМО СВЕТЛЕ -ЧЕСТИТО мили4ка  bouquetДа Ви е жив и здрав цладкия Божидар и да му е свято името  bouquet baby_neutral Hug
Страчи,пу-пу-пу-да ви е жива и здрава малката кукла Hug
На вси4ки да са Ви живи и здрави де4ицата Hug
На вси4ки Вии праштам безкраино много испански преградки и целувки и скоро пак ще пи6а.
оби4кам Ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
Диме, мисля за теб често - радвам се, че сте се установили там и че сте доволни Grinning
Прегръдки от мен  Hug

# 37
Дименце, сладкишче и ти ни липсваш Heart Eyes Hug
Радвам се, че сте добре и вече свиквате. Ще чакам с нетърпение само хубави новини от вас Hug Praynig

# 38
  • На един клон
Диме,  Hug !

# 39
  • BABYLAND
Ауууууу, срамотЪ! 2 страници изписани, а аз блейката чак сега виждам. Не че има нещо важно за казване, ма ей така, да драсна два реда и да ви кажа, че ми е хубаво и уютно в темички като тази.
   КУКО, престани да предлагаш Недата наляво и надясно.  box

# 40
  • Стара Загора

КУКО, престани да предлагаш Недата наляво и надясно.  box
Ша я сваля аз от клона и ще видим кога, къде и на кого ще предлага Неда Twisted Evil тя е моя Crazy
Диме Hug радваме се че ви харесва там и айде другия път с испанче да се хвалиш Heart Eyes

# 41
Еей, Диме, много се радвам да прочета новини от теб  Hug Добре звучиш, надявам се, че скоро и испанчето ще е факт  Praynig

Момичета, аз да ви се оплача - бяхме решили с момчето ми да се спасяваме на Витоша през съботно-неделните жеги. И снощи колата се повреди  Twisted Evil И сега се разплуваме вкъщи, и мързелуваме... Даже за стандартната домакинска работа нямам сили  ooooh!

# 42
  • UK
 Леле колко много бебешочета са се народили  Party
 Честито на всички новоизлюпили се мамчета  bouquet Много са ви сладки бебоците  Heart Eyes

# 43
  • Варна
Ти остави бебешоците, че са прекрасни то е ясно  Mr. Green , ама пак ли ще трябва да подбутвам, нищо по темата, я се размърдайте   ruporuu, лято е, жега е, идвайте на гости, за Цветка от сега знам, че ще дойде, Херата и тя лесна, само да и поднеса да помирише една салатка Годзила и е долетяла, Иленка и тя обеща да ми донесе малко пърджоли, ами другите, питам...

# 44
  • Стара Загора
Недей кани, че после щесе чудиш как да ни изпъдиш.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт