козметиката на Талодерма - 6

• 104 886
  • 505
  •   1
Отговори
# 450
Maria I ще ти го препиша дословно че не мога да го щракна много ми е кофти   comp03
RUBEDERM massage crem 10 REVULSIVE олио от евкалипт ;канела ;карамфир;камфор;ментол;метил селицил и още нещо обаче нямам време да го пиша.
Твоя такъв ли е ?Ако не пиши моля !!

# 451
  • Варна
Моят е различен явно. Ето какво пише на опаковката: Rubederm масажен крем 9, канелено масло, кокосово масло, пчелен восък. Опаковката е бяла, с червена капачка.

Не мога да преценя обаче дали има ефект, не си слагам редовно, тъй като много бавно попива и рядко имам нерви да се мажа поради тази причина. Но мирише много хубаво.

# 452
Maria I здравей чак днес седнах да чета !
Наистина са ни различни кремовете-моят е №10 а твоят №9 (явно и номерата играят роля)  newsm12;като чета твоя няма камфор(много силно и гадно мирише).Твоят има по-приятни съставки и затова ти мирише на приятно.Ще си потърся като твоя;благодаря за информацията ;ще го пробвам и ще пиша за резултати. smile3521

# 453
Момичета, имам един въпрос, а нещо се лутам на първа страница и не намирам отговор - къде в Бургас има такава козметика? И тези кремове на Талодерма - искам да си взема този антицелулитен номер 9, става ли за кърмачки и бременни жени?

# 454
В нета намерих това-
В Бургас:

Лечител

Линк 2002 ЧА
ул. "Оборище" 98

Кирякова Магифарм
ул. "Сан Стефано" 105

Кедър ЧА
ул. "Фердинандова" 5

Лавър ЧА
к-кс Меден рудник, бл. 117, партер

Лилифарма ЧА
к-кс Изгрев, до РУМ Велека

Младост ЧА
ж.к. Славейков, до РУМ

# 455
Много ти благодаря   bouquet

# 456
  • Бургас
Ползвам маската за акне с камфор.Доволна съм Peace

# 457
Аз вече в два магазина на Лечител търся кремове на Талодерма, но нямало зареждане  newsm78.

Някой знае ли какво става?

Дали има все още магазин в Халите? Ако да - къде точно се намира?

# 458
Аз вече в два магазина на Лечител търся кремове на Талодерма, но нямало зареждане  newsm78.

Някой знае ли какво става?

Дали има все още магазин в Халите? Ако да - къде точно се намира?

Магазина в Халите е на партера, като влезеш завиваш веднага в дясно, след магазина за алкохол и пури  Peace

# 459
Магазина в Халите е на партера, като влезеш завиваш веднага в дясно, след магазина за алкохол и пури  Peace

Hug

# 460
в силистра продават продукти на талодерма в аптеката до пазара - "еврика". но често има само 10-на артикула, ако иска човек нещо друго - само по заявка. видях че сайтът на талодерма вече  работи - не напълно но все пак има вече инфо.

# 461
След колко време използване на крема за крака (зелената опаковка, 50мл) трябва да има някакъв резултат? newsm78
Четох толкова хубави неща за него, а нещо не виждам ефект - е, да, много хубаво попива и кожата става хубава, но петите пак си седят грубички. А нямам чак такива проблеми с напукани пети, просто са ми малко груби. Rolling Eyes

# 462
При мен имаше ефект след 4-5 дни мазане,максимум седмица и петичките ми са ок Peace

# 463
Харесвам козметиката на Талодерма.Честно казано,шампоаните им са едни от най-добрите които съм ползвала,отразиха ми се чудесно.Дали някой знае за онлайн-магазин,в който продават всичките им продукти?

# 464
И отново в грешка/преди да бъда изругана,поправям се сама/...отново обърках двете любими марки българска козметика Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт