козметиката на Талодерма - 6

• 104 908
  • 505
  •   1
Отговори
# 465
Извинявам се, ако има отговор на въпроса ми тук или в предишните теми, но откъде мамите в Пловдив си купуват козметика на Талодерма?? Аз знам за магазин Лечител, но там жената каза, че ги зареждали изключително рядко и нямат почти нищо...  Embarassed Rolling Eyes

# 466
kafe В аптеките търси,  ,зареждат в бившата аптека Марица;с/у съда/след бариерата/ и друга -след тунела,от страната на главната  дано се разбира/,но трябва да се търси редовно,че не винаги има всичко!

# 467
ех,и аз ве4е реших да пиша,пък дано някой ме насо4и и помогне Thinking.започвам от туук: аз съм вече почти на 29 г и мисля ,че трябваше отдавна да започна по-сериозни грижи за кожата си!но както знаете по добре късно .......  Grinning кожата  ми  май мазничка ,много чуствителна и с комедони! да не ви обеснявам  колко е лошо като се погледна  в огледалото и си видя гадните комедони .как като отида на козметичка ми е писнало да ми обещават ,че няма да ми се зачерви или наи малкото да ми се възпаляват трънчетата:) спрях да  си пипам комедоните и те си стават на пъпки и без да ги стискам! но немога да изляза без пудра или фон диотенче иначе ми се виждат всички недостатъци! оффф маи станах  досадна,но повярвайте  ми, дойде ми надеждата ,че  и аз мога да имам задоволително и освежено лице! да кажа направо  още  пушач съм,но постигнах  по 2 бр(цигарки а  не кутии) на ден! надявам се да започна да си  чистя   организма ве4е! хапвам правилно !но виждам и вече първите бръчици около очите,между  веждите ( все едно съм  сърдита)дайте ми идеи как  и какво да използвам! newsm78ааа зърнах някъде маска от хума,но веднъж ве4е си правих и след това един месец бях с обрив .един такъв  ситен  все едно са ме били с коприва по лицето! мислех си дали пък  не  съм я измила  късно?? знам ли,не посмях 2-ри път да опитам Tiredта сега   си мисля как е време да си обърна внимание вече ,за да остана по дълго хубавкааа Rolling Eyesпомощ помагайте!!ще се радвам на всичко което ми препоръчате! инфо : никога  не съм използвала кремове( достатачно е лъскава от ставането  ми сутрин   bouquet хубава усмихната и успешна седмица на всички пожелавам!

# 468
Pepcheto, чети тази тема по-добре. Тук отдавна няма консултант, който може да те насочи. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394235.0

# 469
Искам да си купя крем за лице със защитен фактор 50  или повече тъй като съм болна от лупус. Мога ли да разчитам на този продукт при такова заболяване.

# 470
Здравейте, вчера четох доста от темите за талодерма и много се запалих, но това е стара информация... След цялото четене отидох в Халите, и на Лечител открих само маската за проблемна и мазна кожа, а аз търсех основно кремчето. Казаха ми, че вече почти не се зареждат продуктите на талодерма. Има ли някой тук, който на скоро е попадал на продуктите им? И къде?
  bouquet

# 471
  • Варна
Продуктите им ги предлагат в аптеките. Ако си с мазна кожа не ти препоръчвам крема им за мазна кожа, аз поне не съм доволна. Допълнително ми омазняваше кожата, маската е хубава  Peace.

# 472
толкова дето хвалеха кремчето за околоочи с ройбос и кремчето за стъпала за суха и загрубяла кожа,ми нито едното нито другото ми е направило особено впечатление,кремчето с ройбос е като това на дева,а другото като всеки крем за крака или почти всеки  Crossing Arms

# 473
  • Варна
Аз пък и от 2те имам добри впечатления, само дето моето е гел с ройбос (незнам дали не е различно).

# 474
Благодаря за бързите отговори Simple Smile , аз питах за Талодерма във всяка аптека по пътя ми.. но вече си купих крема на Регал Мат контрол, та временно спирам да го търся този на Талодерма.
П.П. онзи ден си купих въпросната маска, добре ми изчисти порите, но не премахна основния ми проблем - ситен обрив по цялото чело(от слънцезащитен крем..),по-скоро не се видя да му е повлияла поне малко, ще видим в дългосрочен план.

-четох, че крема с ройбос е за суха кожа, а гела е за всеки тип, като може да се прилага и в/у цялото лице.Това е от някаква стара тема: "нямаш си идея с колко масла е нощният крем с Ройбос  ooooh! - Жожоба, Гроздови семки, Кайсиеви ядки, Бадемово, Пшеничен зародиш, Авокадо. Чудесно, но само за сухи кожи, или застаряващи, които нямаш нищо общо с мазната кожа.
От тези масла за смесен тип кожа са подходящи само Гроздовите семки и на 2-ро място маслото от Авокадо. Другите (особено от Кайсиеви ядки и Бадемовото) са близки до състава на кожния серум и съвсем утежняват положението."

# 475
А някой дали е ползвал ревитализиращия дневен крем. Имам впредвид този в тубичка който е и с червени надписи. Интересува ме, дали омазнява или е лек и дали хидратита добре кожата.

# 476
Искам да похваля този крем за крака, омекотява и възстановява кожата страхотно  Peace

# 477
Ползвам този крем  , не съм доволна от него.

# 478

Интересно, точно същият на мен ми действа страхотно   Mr. Green. Какви са твоите оплаквания?

# 479

Интересно, точно същият на мен ми действа страхотно   Mr. Green. Какви са твоите оплаквания?
Не ми помогна за напуканите пети.

Общи условия

Активация на акаунт