козметиката на Талодерма - 6

• 104 904
  • 505
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,можете ли да ми дадете списък с аптеките в София,в които има продукти на Талодерма!!! Ще съм Ви безкрайно благодарна!  Praynig  Praynig  Praynig

# 436
  • Sofia
Момичета,можете ли да ми дадете списък с аптеките в София,в които има продукти на Талодерма!!! Ще съм Ви безкрайно благодарна!  Praynig  Praynig  Praynig

Ето на тази страница са:
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=fffcd871faa9021f9ae4 … mp;topic=86170.40

По мое мнение най-заредено е на Цар Борис.

# 437
Здравейте! Знаете ли къде в Бургас има гел за околоочен контур с ройбос? Нещо не го откривам по аптеките...

# 438
 Не ми харесват продуктите- нито като ефект, нито като външен вид. И аз мисля че са демоде. С продукти на Талодерма  2 месеца- никакъв ефект. Купувам продукти от една престижна марка (айде няма да казвам коя да не е реклама) и за 1 седмица- огромна разлика. За мен лично Талодерма не струва/не струват. Никой да не се засяга- все пак това е форум.

# 439
Здравейте, надявам се че темата е все още актуална, въпреки че виждам че скоро не е писано в нея. Днес ходих до халите да си купя кремчета на Талодерма, но ми направи впечатление че нямат различни кремове за различните възрасти и нямат зимат препоръчаха ми вместо такъв да взема нощен с ройбос. Е взех го. Мойта кожа е чувствителна отвреме на време и акне  ми излиза, на 26 години съм и незнам дали съм взела подходящия за мен продукт. Взех на ройбос нощния (както вече казах) и за околоочния контур за чувствителна кожа.

# 440
Момичета,някоя от вас ползвала ли е избелващия лосион и избелващия крем?Имам малко останали червени петна от акне и се чудех дали да не пробвам да ги махна с тези продукти  Simple Smile
Моля,ако някоя от вас има впечатления от тези продукти,нека сподели  Party може и на ЛС
Поздрави  Hug

# 441
  • Варна
Привет!
Отдавна ви чета и вече реших, че не е честно само да "взимам", без да "давам" информация, та нека споделя и моя опит с продуктите на Талодерма:
Преди повече от 3 години бях на преглед при проф. Пенев и той ми изписа лосион за цялото тяло Еудермол 8 (за много суха кожа). Ползвам го и до днес, а привързаността ми към него нараства право пропорционално с цената му  Laughing, която въпреки всичко остава изключително ниска в сравнение с останалата козметика, която ползвам. За съжаление съм случвала и на партиди, които миришат откровено на лекарство, но като цяло продуктът за мен е лечебен, а не толкова козметичен. Единствено с Еудермол кожата ми не се "лющи" през зимата и "не ме опъва". Покрай добрият опит с лосиона, реших да пробвам и с други продукти на марката (по собствено предписание), като резултатът беше в общи линии следният:
- крем за мазен и смесен тип в туба - отначало никак не го харесах, имах чувството, че съм излязла навън без да отмия маската си за лице. С времето обаче се убедих, че е подходящ за кожата ми, поне за лятото - много по-малко пъпки и без прекалено изсушаване. За зимата обаче определено няма да ми свърши работа - сега съм с флуид на ..една немска марка.
- избелващ серум (най-скъпият продукт, който съм купувала на Талодерма - около 8 лв.  Wink ) - опитах се да третирам кафевите петънца, които ми се появяват след лятото, уви, не забелязах абсолютно никакъв ефект  Confused
- маска за мазна кожа и против акне - доста силничка, трябва да отбележа, използвам я само на участъците с пъпчици, а направо не мога да си представя да спя с нея (каквито съвети прочетох по-горе), тъй като кожата ми се излющва на местата, на които съм я прилагала. Вярно, пъпките се "излющват", заедно с кожата  Mr. Green
- ревитализиращ (дано не греша името) нощен крем - приятно мазничък, ползвам го щом усетя кожата си "изпръхнала". Е, на сутринта  лъскванита по лицето ми може и да заслепи половинката, но с малко тоник нещата влизат в релси.
И като стана дума, и тоник на Талодерма съм ползвала (с положителни резултати), но да не се разпростирам повече от необходимото  Whistling

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 18:02 от Trufel

# 442
Няма ли кой да отговори?

# 443
може да се повтарям  но къде в пловдив мога да намеря продукти на талодерма!

# 444
Каква е разликата между околочния крем  и околоочния гел на Талодерма,някой знае ли ?

# 445
Здравейте!
Имам заболяването на кожата наречено розацея. Позната ми каза, че и е помогнал крем на Талодерма. Знаете ли дали има такъв специализиран точно за тази диагноза?

# 446
  • Варна
Моят опит с Талодерма се свежда до 2 продукта - крем за лице за мазна кожа (този в тубичката) и антицелулитен крем с канелено масло. Кремът за лице ми идваше доста тежък и мазен за през лятото, но пък сякаш наистина като го ползвам нямам толкова пъпки. Сега през зимата, когато кожата ми е по-суха, ми е добре, макар че има какво да се желае. За антицелулитния не мога още нищо да кажа (освен че попива адски трудно, да не кажа никак), но искам да попитам - нормално ли е това, че след като се намажа, намазаните участъци се затоплят и зачервяват?

# 447
MANDITKA при мен тези кремове не дадоха резултат.

# 448
Моят опит с Талодерма се свежда до 2 продукта - крем за лице за мазна кожа (този в тубичката) и антицелулитен крем с канелено масло. Кремът за лице ми идваше доста тежък и мазен за през лятото, но пък сякаш наистина като го ползвам нямам толкова пъпки. Сега през зимата, когато кожата ми е по-суха, ми е добре, макар че има какво да се желае. За антицелулитния не мога още нищо да кажа (освен че попива адски трудно, да не кажа никак), но искам да попитам - нормално ли е това, че след като се намажа, намазаните участъци се затоплят и зачервяват?
Аз също си купих антиц.крем с канела при мен нямаше затопляне и затова спрях да го ползвам а и много лошо ми миришеше защото в него има и камфор.С две думи не съм доволна от антиц.крем други продукти не съм ползвала

# 449
  • Варна
Аз също си купих антиц.крем с канела при мен нямаше затопляне и затова спрях да го ползвам а и много лошо ми миришеше защото в него има и камфор.С две думи не съм доволна от антиц.крем други продукти не съм ползвала

Ами моят мирише приятно, на коледни сладки  Laughing. Моят антицелулитен е в опаковка, подобна на опаковките на маските за коса, да не би ти да говориш за друг антицелулитен на Талодерма?

Общи условия

Активация на акаунт