Отговори
# 120
олеее, мече - много крива работа.
както си казала - знаеш кое е най-правилното. аз бих постъпила по същия начин.
кураж, мила!
и все пак е много възможно да родиш здраво бебенце...

# 121
Мече голям кошмар  #Crazy просто не знам какво друго да кажа.......

# 122
  • Gabrowo->Sofia
Мече, много е трудна ситуацията. Не смея да съветвам, а не мога да помогна  Cry Но съм сигурна, че каквото и да решиш, ще е правилно!

# 123
Мече, ти знаеш най-добре. С теб сме каквото и да решиш.

# 124
мече, много ми е мъчно.... Cry съчувствам ти от цялото си сърце. надявам се обаче някак си да се подредят нещата. не смея и аз да съветвам.  имаш време, помисли си Praynig

# 125
мече голям ужас и страшно тежко решение  Sad  стискам ти палци и не се упреквай каквото и да решиш, права ще си.

# 126
Момичета, обадих се на лекарката и в Петък отивам за кюретаж......незнам какво да кажа, освен че никога не пожелавам на когото и да било да минава през това, което трябва да изживея аз сега........ Cry

# 127
Мече, както другите са казали, което и решение да вземеш(ти си го взела) ще е правилно. Със сигурност е тежко пред такава дилема  Sad

# 128
Мече не знам дали това дали ще ти помогне по някакъв начин, но аз бих избрала същия изход от ситуацията като теб. Искрено ти съчувствам  Hug Пожелавам ти скорошно възстановяване и скоро пак да ни съобщиш прекрасната новина, че чакате бебче.  Heart Eyes Знам, че не е лесно обаче ще трябва да се стегнеш. Млада си, ще имате пак шанс. Говоря ти от личен опит, защото на мен са ми минали едни от най-ужасните неща през главата. Дано всичко лошо е завинаги зад гърба ти!
Всъщност ти как се зарази с шарката? Някое дете? Нана как е?
Момичета, аз до днес идея си нямах колко е опасно за бременни да се разболеят от шарка  #Crazy добре, че съм ги изкарала всичките в детската градина едно време.

# 129
мече - много ми е мъчно. взели сте правилно решение обаче.
кураж и горе главата  Heart Eyes

варицелата е една от най-заразните болести. може да има болен на 1-я етаж, а ти да живееш на 5-я, и пак да прихванеш само защото се движиш по същите стълби. болестта започва с Т /може и да не е висока/ и именно в тези 2-5 дни на Т човекът е заразен. пъпките идват по-после, когато шансът от зараза е нищожен. понякога варицела можеш да изкараш и само с 1 пъпка и тя да е някъде в коста ти, т.е. така и дане разбереш, че си изкараш нещоси /има тестова всъщност - те показват имаш ли имунитет или нямаш - т.е. дали си карал или не варицела/. за съжание няма как да се избегне, ако ти е писано. петранче вече 3-ти месец не ще да се разболее, например, и това не ми харесва, а яслата е от 7-8 месеца под карантина. в редки случаи болестта повтаря именно под формата на херпес зостер /еххо май беше казала, че е карала/. и не е варицелата не е шарка, между другото, въпреки че хората я наричат така.

# 130
мече,  Hug сигурно ти е много тежко. времето обаче всичко лекува. пожелавам ти да имаш сили, да се справиш с болката и скоро пак да ни зарадваш с хубава новина. думите сега са излишни. но ние сме мислено с теб  Hug

# 131
в редки случаи болестта повтаря именно под формата на херпес зостер /еххо май беше казала, че е карала/

Е това не го знаех. Само си спомням, че доцентката която ме гледа каза, че херпес зостер не повтаря повече, защото организма изгражда антитела. Значи съм си изкарала аз още една варицелка без да знам  newsm78

# 132
  • Sofia
Мече,много съжалявам,но аз също бих взела такова решение.Марина като навърши една година,ми откриха язва на дванадесетопръстника и трябваше да се лекувам с много силен антибиотик,плюс Н блокер-Фамотидин.По време на лечението забременях. Направих аборт пожелание,защото си давах сметка ,че антибиотика и Н блокерите увреждат плода.На листовката на антибиотика имаше надпис с черни букви:"Абсолютно противопоказен при бременност".Мила Мече,подобре кюретаж сега,отколкото да отглеждаш увредено дете,мъката е голяма и за цял живот.
Кураж и бъди силна!

# 133
Мече, бъди силна и най-важното не изпитвай вина, защото такива неща просто се случват!! Съдбата ни праща постоянно черни и бели уроци, от които се учим и продължаваме напред. С помощта и обичта на твоето семейство ще преодолеете това, и аз съм сигурна, че решението ти е най-правилно!

# 134
Мече ,много съжалявам за случилото се! Незнам какво да кажа. И аз те подкрепям за решението . За съжаление колкото по-рано  хванеш този вирус е толкова по-опасно. Не се обвинявай!

Общи условия

Активация на акаунт