ТЕЛК, Обжалване на ТЕЛК

• 209 843
  • 820
  •   1
Отговори
# 210
Момичета имам проблем с ТЕЛК на детето ми.Ние живеем в Русе ,телка ми изтича на 30.11.09г а ми казаха че не се знае кога ще има ТЕЛК?МОля да ми помогнете ако знаете нещо.И още нещо ,относно програмата за Личен асистент по изклучение,ако знаете нещо моляви помогнете ми.Благодаря

# 211
   Надето77,във ІІ-ра МБАЛ-София не се чака,там дават часове на 5-10 мин. и като започнат да приемат една жена излиза и казва кой да влезе,те си имат часовете и имената на тези,които трябва да се явят и ги викат подред,ако някой го няма,  приемат следващия след него и не се бавят,4-5 мин вътре,вземат документите,няколко въпроса и толкова.След седмица решението е готово.Ние също бяхме там,в петък на 13,успех!

# 212
Маргаритка80, Вие си попълнете молбата за преосвидетелстване и си чакайте писмото. Ако наистина няма да е в Русе в писмото, което ще получите ще има информация къде да се явите. Допреди две години във Велико Търново се събираше комисията ТЕЛК за деца като моето. Сега вече в Търново няма такава комисия - ходим до Ловеч  Peace

По въпроса за личния асистент нищо незнам  Rolling Eyes

# 213
Stephy , 14 дни след издаването на решението се отива за заверка,по-рано не я правят.
А къде във Варна се прави тази заверка след изтичане на 14-дневния срок?

# 214
  • варна
 Ние не сме ходили да заверяваме никъде. Направо при социалните отидохме.

# 215
При първия ни ТЕЛК, ходихме да ни заверяват копието на мястото където си подавахме молбата, но така и не ми го поискаха това заверено копие никъде. На втория ТЕЛК не съм ходила да го заверяват и без да чакам 14 дневен срок отидох да си подавам документите. Спънки не са ми правили по този въпрос. Както и по други въпроси де  Rolling Eyes

# 216
  • София
Мисля, че една от вас е посочила правилната тема в която трябва да обсъждате всичко това, променете мястото в което обсъждате какво се полага според % от ТЕЛК-те ви, и спрете да чатите, за тази цел си има скайп, кю и други подобни програмки.
Didia, Stephy вие пишете и там, изненадана съм, че се налага да ви я посочвам темата....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281872.msg12977551#new

# 217
              Igi_   щом казваш спираме! То и без това сами се оправяме и ни лъжат кой от където иска и както си иска! Mr. Green Така,че спирам да пиша за да не преча!Успех в борбата с бюрокрацията и със светлите лозунги за интеграция!

# 218
  • София
Не, Дидиа, точно това имах предвид като ви местя и мненията в правилната тема, има нужда и трябва да се пише по тези неща, важни са, знаеш го добре, нека отваряме очите на новите, за да сме в помощ, и да преборваме порочната система, пиши в другата тема, всичко това, което и тук, а мненията ви ще преместя от тук там!  Stop

# 219
  • до реката
Здравейте имам дъщеря с 50% решение от Телк.Въпросът ми е имаме ли право на безплатна винетка newsm78.Ами карта за транспорт. newsm78

# 220
polia78bg, Igi правилно е посочила, че това е тема за обжалване на ТЕЛК решения и свързаните с това проблеми. Въпросът ти е за ТАЗИ ТЕМА. Там се обсъжда всичко, на което имаме право, по коя наредба и закон и т.н. Там ще намериш правилните отговори. Заповядай Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:04 от Friend

# 221
  • до реката
Извинява се. Embarassed

# 222
здравейте, синът ми има ТЕЛК 100%, който изтича на 01 Май тази година. Можете ли да ме насочите колко време предварително се подават документите за продължаване на ТЕЛК-а и къде /в София/? Ако някой може да даде тел. ще е достатъчно. Благодаря!

# 223
  • София
здравейте, синът ми има ТЕЛК 100%, който изтича на 01 Май тази година. Можете ли да ме насочите колко време предварително се подават документите за продължаване на ТЕЛК-а и къде /в София/? Ако някой може да даде тел. ще е достатъчно. Благодаря!

Регионална картотека на медицинските експертизи (РКМЕ)

Адрес: 1202, гр. София, район „Възраждане”, ул. „Иларион Макариополски” №10

Тел. 832 71 83

Работно време с граждани и служебни лица:

8.00 часа - 12.00 часа

# 224
Подай си документите към края на март  Peace

Общи условия

Активация на акаунт