Кайсийки сладки си похапваме, а АВГУСТ бебчо ще си чакаме!

• 11 445
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
то не само климатик, ми на повечето места и подмиването май си е цяло пирключение. незнам как ще изтрая 7 дена без да се къпя и то август  Rolling Eyes
Абе аз май съм пропуснала. Ти планово секцио ли си?  Blush

# 241
Добро утро и от мен момичета Hug, ние с покупките почти приключихме, само с дрешките съм малко назад, но считам че всеки ще се отчете с нещо така че ще покрием липсите  Joy.Вчера капарирахме и кошарка, така че остана само прословутата количка, която не ъм много сигурна дали ще влезе в асансьора hahaha и не знам какво ще правя  newsm78, но и там ми искат 20 дни предварително заявка, така че другия месец живот и здраве.
herelina ти в МБАЛ-Бургас ли се реши да раждаш и защо сметна 7-дни , секцио ли, ако е тка приготви се наистина, няма къде да се къпем, но поне топла вода има, ще се поливаме със шишета  hahaha Joy hahaha, ох не е смешно дано всичко да е наред, че как ще я караме в тия жеги.

# 242
сигурно в бургас секцио. ще видя днес какво ще ми каже от ЖК  Confused
elissee мери количката и асансьора преди да капарираш. аз така смятам да направя. че иначе как ще я катеря до 4тия етаж  #Crazy

# 243
Здравейте мами!!!

Persia, как така изведнъж хиперфункиция на жлезта newsm78Аз имах Базедова болест в пубертета и пих тогава 3 години хапчета, но си имаше симптоми-абсолютно разминаване в нивата на хормоните, треперене, потене, сърцебиене, изнервеност.Твоите хормони как са?
Креватчето го взехме от на Светла блока, но беше само това на склад.Фирмата ги прави за износ и всеки месец правят различен модел.
А количката я взехме още при 2 месеца-модела е на Чико -Trio, но миналогодишния модел.

Поли-Моли обрива изчезна напълно.Пих 1 седмица разтворимо витамин Ц и изчезна.Оказа се, че е от прнасищане на организма с Нош-Па.

# 244
  • София
Здравейте сладурки,
Аз пък днес разбрах, че една моя приятелка, която трябваше да роди в началото на септември е родила преди 4 дни в началото на седмия месец - момиченце - казва се Неда. Милото е 900 гр е сега е в кувьоз и е много борбено. Дано всичко е наред и да порасне бързо и скоро да си се прибере вкъщи с мама!  Praynig
Я да ви питам за тези, които са раждали секцио какви гащи може да се ползват след това, за да не ти опира на раната и да дразни. Все пак едва ли ще се залежаваме само толкова дни в болницата, а нали било хубаво да се движим та без гащи едва ли съвсем ще стоим.

# 245
 Херелина - имаш ли показания за секцио newsm78 ако нямаш раждай си нормално.Моята приятелка, която стана мама за втори път на 07.06 и за която ви писах първият път ражда нормално2002 г., а сега секцио и знаеш ли какво ми каза: "Сто пъти предпочитам да беше нормално раждане - болката изчезва ама това секцио направо ми взе акъла". Добрата новина е, че е доста по-добре вече и даже я изписаха - зора бил първите 2 дни, а бебка ще постои още 10 дена в кувьоза заради пневмонията.
Адриана - как така пренасищане.Ти по колко Но-шпа пиеше.Аз си купих една опаковка в 3 месец обаче досега не ми се е налагало да пия. Трая си просто.
Лони - ох колко малко бебче.Стискаме палци на малката НЕДА и да порасва за да се гушка с  мама. Не са ли можли да задържат реждането.

# 246
  • София
Лони - ох колко малко бебче.Стискаме палци на малката НЕДА и да порасва за да се гушка с  мама. Не са ли можли да задържат реждането.
Ами изтекли са и водите изведнъж и е родила - даже още не се знае от какво са и изтекли, а можело и да не се разбере (казали докторите). Важното е, че мъничето е добре сега - в кувьоз е и доста активно мърда. Явно е борбена сладурката. Видях и снимки - много е мъничка наистина.

# 247
loni_0902 , дано се оправи бързо мъничето   Praynig
vasq78 , имам показания. да ти кажа и да нямах, пак щях секцио да искам. истории какви ли не съм слушала и чела за нормалното и за секциото. явно всеки случай си е различен. и от към усложнения, и от към възстановяване. Thinking

# 248
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро!

Лони, предполагам, че с бебана всичко ще е О.К., щом е толкова борбена. Не искам пак да се повтарям с историята на племенника ми, но в съседен на неговия кувьоз имаше едно 600грамово, което не спираше да рита. Беше колкото пиле, ако не и по-малко.

За лигнина и без гащите. На мен лично няма да ми е проблем да движа без гащи. Първо, че лигнина е доста обемисто нещо и второ- кълките ми хич не са от малките и няма нужда да ги стискам  Embarassed Специално в Шейново, където бях предния път, си има баня с душ в следродилното.

Тиги, утре съм на лекра/ха, дано/. Моята лекарка работи само в понеделник и сряда от 15-17ч. Да не ти се налага да я търсиш спешно.

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 11:11 от Гита Ог

# 249
Ами пиех 3Х2 Нош-па, но го пих 3 месеца и така се е получило предполагам, незнам.

# 250
  • Пловдив
Лони дано се оправи малката Неда Praynig

# 251
  • София
Поли какви 18 лв. тези нормални ли са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ти вчера звъня ли да ги питаш колко струва -сори не ми работи половината клавиатура- То да ти изследват хормон е 20 - 25 лв., за кръв са ми взимали 3 или 8 лв. според зависи дали е пръст или вена, ама 18 лв. за стерилна........................... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ади не знам какво да мисля,имам потенето и то от както съм бременна, иначе проблеми с потта не съм имала въобще. Доста студенокръвна съм , щом лятото на плажа и жилетка посред бял ден съм слагала - представи си как ми треперят зъбите почти целогодишно. Да съм изнервена, не съм иначе половината ми студенти да съм ги пратила на поправителен- е хващат ме бесните от време на време ама кои не го хващат. За треперене , освен от студ както споменах не съм имала. Сърцебиене  съм усещала един или два пъти без индикации за припадане и то по скоро си усещам пулса в ръцете newsm78 newsm78 Въобще не знам какво да мисля #Crazy

# 252
Ади, Мариета, Теди много сладки покупки  Hug

Пиванов, ако знаеш колко леко става коремчето във водата  Whistling
Сонита, Франи при мен кървенето беше едва едва...беше по-скоро зацапване, отколкото кървене  Rolling Eyes ама бях секцио може да има разлика  Thinking И това от втория ден, на нас първия ни сложиха памперси и ги махнаха по някое време, ама не помня кога  ooooh! А по принцип съм с много обилно кървене при цикъл и със силни болки. Нито ме боля, нито нищо  Crazy
А мацката е Франи, на самостоятелните снимки...Ивито съм аз със сукмана  Embarassed Елито и Франи са си супер, ама аз съм станала  smile3535

За дрешките за бебешорите в болницата те си ги перат и стерилизират по някакв начин и въпреки това Елито се обрина Tired Но тя си е с чувствителна кожа, не всички бебета са така  Peace  И за Бюбхен подкрепям Гера и малката се обрина и обели от нея, но при нас и Мустела не подейства  ooooh!

Лони аз си бях купила дълбоки за бременни разтягащи се на коремчето и като родих си бях с тях. Честито бебче Неда и дано бързо да наддава, че да си се прибират вкъщи   bouquet

На учащите леко да ви минават изпитите и по-скоро, че да си почивате вече  Naughty

Вася хич не я мисли Рибката Mr. Green тя е в болница, където се носи каквото ти е удобно  Whistling Само се шашка  hahaha

# 253
Лони, аз бях със безшевни, по важното е да си вземете антиалергични лепенка, защото аз направих алергия от обикновенните и се обринах цялата, ужасно сърбеше, а е кофти да се чешаш по раната все пак. Едвам издържах! Моля се с Неда всичко да е наред  Praynig

Кървенето и при мен не беше много, не знам дали е заради секциото  Rolling Eyes
Както казава Гита и аз нямах проблеми със лигнина, защото и при мен нямаше откъде да падне  Joy

herelina, не знам за Бургас, но в Майчин дом София си има баня (гадна, ама баня) и аз си се къпех всеки ден, само внимавах да не намокря раната. А в деня преди да ме изпишат ходих до в къщи (живея на 5 минути от болницата) и си се изкъпах хубаво и косата си измих даже.

# 254
Персиа, това дето ми го обясняваш изобщо не прилича на проблем с щитовидната жлеза.Потенето освен това е характерно-само по вътрешната страна на ръцете-по дланите демек.А сърцебиенето няма как да се сбърка, по-цяла нощ и си чуваш сърцето на възглавницата.

Сигурно си е нещо преходно от бременноста.Стискам палци всичко да е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт