Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките колички, обсъдени във форума?
Какви са мненията за срещата на майките в София?
Какви са мненията за посещението на плажа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките колички, обсъдени във форума?
Във форума се обсъждат различни модели бебешки колички, като се споделят лични мнения и предпочитания. Някои майки харесват количките Chipolino и Baby Ideal поради определени характеристики като тип колела и комфорт. Въпреки това има и съмнения относно избора на количка преди раждането, тъй като някои майки смятат, че няма да направят окончателен избор, докато не родят.
-
Какви са мненията за срещата на майките в София?
-
Какви са мненията за посещението на плажа по време на бременност?
Мненията за посещението на плажа по време на бременност варират. Някои майки споделят положителни преживявания и удоволствие от времето, прекарано там, докато други изразяват опасения и притеснения относно потенциалните рискове за бебето. Освен това има споделени истории за забавни и емоционални моменти, свързани с посещението на плажа по време на бременност.
-
Какви са мненията за симптомите и преживяванията по време на бременност?
-
Как да добавя лентичка към моя подпис?

ама ще лъжем, че е дизайнерска идея
ама накрая гледах от веселата страна...отидохме в айко и като видях кошарките сърцето ми се стопли и очите ми се навлажниха - забравих и контакти и монтакти 

е аз само ще гледам отстрани,но ще си го пиша за баня все пак.
и оттогава нямам контракция,явно трябва да възобновим практиката,хич не беше лошо
просто нямаше друг на4ин мивката дойде твърде голяма душ кабината и е от другата страна така4е не се притеснявай ще си седи много фешън 
ти Гитке уж не си снимала, пък я виж как си ни заловила..Аз немога да си намеря кабела за фотоапарата.. уф че съм прибрана