Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 200
  • 557
  •   1
Отговори
# 450
Eden означава рай, иначе за стрелицията знам че се подарява от жена на мъж за да се врече във вярност Heart Eyes Heart Eyes

Ооооооо, значи ли да подаря на мъж си такова цвете...хем подарък за него, хем пък после ще си е мое???Ей това се казва с 1 куршум - 2 заека!

Каланхоето още не съм му виждала очите(т.е. цвета и не знам дали въобще цъфти.....)

# 451
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Schnee, да се произнеса и аз за тази тревичка  , аз я имам и е цвете, много красиво за мен.. още преди бях питала, казва се солейлария. Ето как изглежда моята, както и другите ми цветя

И някой може ли да ми обясни как едно и също цвете ражда различни по вид цветове newsm78

Това е другата ми китайска, която е червена и кичеста

За рождения ден ми подариха тази драцена, какво можете да ми кажете за нея, къде да я гледам, казаха ми че била декоративна newsm78

# 452
благодаря ви на всички за поясненията и за милите думи! ще си попълня сега новата информация в албума (и надявам се в главата  Mr. Green)

от този меч имам една издънка за даване, така че ако някой иска  Hug

не знаех, че това шаренкото е фикус и бях много учудена, а другата "тревичка", тъй наречената солейлария ми е съвсем от скоро! мъжът ми много обича такъв сорт цветя и затова  Blush а даже фикуса скоро го разделихме в две саксии - беше много буен в предишната  Heart Eyes

Кати, драцената не е никак капризна! само трябва да й оросяваш листенцата поне веднъж дневно!

а за моя "бурен" не знам  newsm78

# 453
от този меч имам една издънка за даване, така че ако някой иска  Hug

Кое е това цвете меч?

# 454
  • София
не знаех, че зокумът се казва олеандър  Blush бяхме скоро в един манастир, където имаше страшно много видове зокум  Heart Eyes беше много красиво и ми напомни за баба ми, която го отглеждаше.....

дърво на живота много отдавна не съм виждала  Thinking а бих искала  Blush

момичета, най-сетне сколасах  Blush и ви каня да видите моите цветя  Hug
Schneee,цветята са ти върхът.  bouquet  bouquet  bouquetЗамаих се докато ги разгледам.В гоблените може да те превъзхождам,но тука определено ме биеш LaughingИ моите цветя са се разцъфнали ,но направо ме е срам да ги снимам Joy

# 455
Имам проблем с моравата на двора. Тя е вече 3 годишна, добре сме запознати с методите на косене, наторяване и т.н. От 2 дни се появиха странни жълти петна по нея(пускам снимки да видите). Някой може ли да ми каже от какво може да са се получили.
П.п.Тревата се полива обилно ежедневно, така че не е от това.

http://canyin.data.bg/Pictures/gradinarstvo/izsyhnalipetna1.jpg
http://canyin.data.bg/Pictures/gradinarstvo/izsyhnalipetna2.jpg
http://canyin.data.bg/Pictures/gradinarstvo/izsyhnalipetna3.jpg
http://canyin.data.bg/Pictures/gradinarstvo/izsyhnalipetna4.jpg
Мравче, не мога да ги отворя, защото отвън нямам достъп до датата.
Така наизуст първото, което ми идва е, че сте я преторили.

# 456

това е то! ако искаш,  Hug

geniko, мерси  Blush на слънце ли са ти  newsm78 защото ако не са, малко трудно цъфтят и се обсипват с цветове (най-вече)! а ти снимай, не се плаши, сигурна съм, че са хубави  Heart Eyes, щом ги гледаш с любов  Heart Eyes

# 457
  • БГ
schneee ,поздравления и от мен за цветята , smile3501
Дай съвети за повече цветове на съкъзчетата и мушката, моите имат по 1 или 2 цвята и само листа. Иначе са на южна тераса, но не ги огрява пряко слънце ,тези в градината са по добре но и те са с малко цветове.
И аз имам от този меч отдавна в 3 саксии, но никога не е цъфтял.Някой може ли да покаже цъфнал newsm78
 katyadjin това каменно цвете направо ми взе акъла   bouquet един корен ли е

# 458
По принцип аз цветя не отказвам...ама ако има и други желаещи....да не ставам нахална! И на мен ми хареса каменното цвете.

# 459
De4i , нови ли са ти мушкатата и сакъзчетата  newsm78 защото ако са стари, е трябвало да ги окършиш в началото на пролетта! старо мушкато (и сакъзче мисля) по-малко цъфтят! иначе рецептата е много слънце и много вода и тор  Heart Eyes

моите са на пряко слънце (отвън на южна тераса и  ги пече непрекъснато), чак ми е жал за тях, особено в тези адски жеги  Confused

# 460
  • БГ
Schneee,тези дето са в градината на вилата са старите поокършени и на пряко слънце, а в апартамента на терасата са от тези окършените  посадени чески,ама и нови и стари нещо не ми вървят тази година, торя ги с тор за цъфтящи, но хвърлят повече листа май.За догодина живот и здраве ще вземам от съседки и колежки,може и от съфорумки Laughing да ги подновявам

# 461
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
De4i , нови ли са ти мушкатата и сакъзчетата  newsm78 защото ако са стари, е трябвало да ги окършиш в началото на пролетта! старо мушкато (и сакъзче мисля) по-малко цъфтят! иначе рецептата е много слънце и много вода и тор  Heart Eyes

моите са на пряко слънце (отвън на южна тераса и  ги пече непрекъснато), чак ми е жал за тях, особено в тези адски жеги  Confused

моите мушката са на 3 години и въобще не цъфтят по-малко от новите.
режа ги наесен, оставям не повече от 10 см. после стоят в мазето. напролет им сменям пръстта, защото обичат богата почва.
всяка седмица торя  Peace

# 462
мерси  Blush с много любов си ги гледам  Heart Eyes

моето е съвсем нова придобивка - от преди 4 дни  Blush

искам да ви попитам това бурен ли е  newsm78 израстнало е между мушкатата и не съм го видяла (много са гъсти)  newsm78
Разгледах албумите ти. Цветята са много хубави,всичко е аранжирано с много вкус.
Искам да попитам да не би да правиш свещи? Ако да може ли да ми кажаш как точно.

# 463
  • Карлово
Ехооо, надявам се не сте ме забравили. Heart Eyes
Напоследък ме е хванал един такъв мързелив период и използвам всеки момент да си почивам и поспивам. За форум не ми остава много време, но ви чета и следя. Цветята на всички са ви страхотни. Завждам благородно. Аз, както се разбра, ще им дам временно застой, пък след година-две ще започна обогатяването на градинката ми.
До скоро!

# 464
аз моите ги режа февруари месец! три годишни са също и се скъсват да цъфтят! торя на две седмици с тор за цъфтящи на лактофол, поливам всяка вечер много обилно! (говореше се тук из форума за някакъв специален тор за мушката, но не съм го виждала още и нямам лични отзиви  Rolling Eyes) Дечи, ако искаш, и аз ще ти дам  Hug ти нали си ме поканила на гости (не помня вече за какви цветя беше) Joy  hahaha

ani_4ka, благодаря ти! не съм аранжирала специално цветята! просто ги снимах там, където си седят, защото нямах време да размествам и да се занимавам  Blush да, правя свещи (заповядай във форумската ни темичка), но тези на снимките са купени  Blush

Общи условия

Активация на акаунт