Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 250
  • 557
  •   1
Отговори
# 285
аз ще се запиша за банан, въпреки че имам лош опит с пратка на цветя Sad а теменужкаата, виждам как ще я уморя, първо, на прозореца е дето пече, второ, обичам много да си оросявам цветята и трябва да й харесам явно място където хем не пече, хем не я пръскам и трето да е далеч от мен, защото цветята ми редовно са преполяти Sick

# 286
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Аз ще преброя колко издънки имам точно, но са най-малко 5 броя Simple Smile
Моите банани пощуряват, защо пускат толкоз много не знам, искам те да растат, а не да ми пускат бебета.

# 287
Моите банани пощуряват, защо пускат толкоз много не знам, искам те да растат, а не да ми пускат бебета.
същото е и при мен постоянно чистя издънки.Кажи ми зимата на какво изложение го гледаш,аз нещо не мога да му  угодя,защото новите листа които изкарав излизат едни мънички и така вместо да става голям той се смалява и пролетта съм на изходна позиция

# 288
  • варненка от София
същото е и при мен постоянно чистя издънки.Кажи ми зимата на какво изложение го гледаш,аз нещо не мога да му  угодя,защото новите листа които изкарав излизат едни мънички и така вместо да става голям той се смалява и пролетта съм на изходна позиция

Аз питах за подобен проблем, но никой не ми отговори. Питах и в един цветарник и там ми казаха, че явно не му достига светлина на банана и за това не успява да развие новите листенца. Иначе имам нови придобивки, но като ги чака в нета и ще ги пусна.

# 289
bimba, малко спасение намерих от издънките като го пресадих в голямка саксия, ама няма как да го пресаждам в по-голяма, че ще му е прекалена. Ама дали от пресаждането или от сезона не ми пускаше издънки известно време Thinking
Аз съм с изложение ... не ги разбирам, грее слънце м/у 16 и 19 и зимата са ми от вътрешната стра на стената, лятото от външната. Имам много големи прозорци.
Моите и двата са към 40 - 50 см, и определено новите листа са ми по-малки от старите, но не много, аз старите ги режа като пожълтяват.

# 290
Момичета,
да си призная, какво направих вчера:
Идеята, която имах за този филодендрон
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142905&photo=28

я реализирах с тази дифенбяхия
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142905&photo=2

и с още един по-малък филодендрон. Confused

Мъжът ми неколкократно ме пита, дали съм сигурна, какво правя... Crazy
Дано оцелеят!!!! Praynig
А заложих и много парчета за нови издънки, да видим какво ще стане!?
Аз и дъртия филодендрон щях, да нарежа, но вече сили не ми останаха... Mr. Green

И да се похваля, че от миналогодишните събирани семена от петунии, нааай-после ми цъфна едно /от цяла посята саксия-единствено/ и то бяло-червено. Радвам му се, но определено се замислям, дали си струва усилието, да чакам петунии от собствени семена!? newsm78

# 291
Шнее, да ти кажа за лилиума. Купих саксията с вече поникнали стръкчета. Така ги продават при нас.
Много е удобно за такива начинаещи пишман цветарки като мен hahaha. Всичко предлагат с етикети за подходящо място, време за поливане, торене и тн.

# 292
Някой сети ли се за името на това по средата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142905&photo=9

И на сукулентно не ми прилича!?

newsm78

# 293
  • БГ
Момичета  питах в градинарската тема да питам и тук имам соланум цъфти доста, но взеха да излизат едни клонки с по едри листа и без цвят дали да ги отрежа  newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141425&photo=33

# 294
а моите петунии или каквото е там, растат като луди, стигнали са вече 50см и сега ще ги подготвям да правят навес на терасата / всъщност аз затова ги взех/ иначе ще направя място за още цветя и почвам пак да събирам Crazy

# 295

И аз искам банан (ако може) даже на мен няма да ми го изпращаш (евентуално) защото аз имам път до София за да си взема на детето лекарствата.

# 296
По принцип, мога да дам банани на мами от София и евентуално по щастливо стечение на обстоятелствата и от други градове Simple Smile примерно както maatete ще наминава на сам или аз ако пътешествам на някъдето Simple Smile
Споко, май за всички желаещи ще има Simple Smile

# 297
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аниииииии, моля те утре ще получиш хибискуса, но искамтакова каменно, което и да е!!!!!! Много ми харесва!!!!Влюбих се!!! Имаш ли за даване!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Привет на всички  Hug малко ме нямаше,а вие колко сте изписали.Но,няма как-опитни светарки сме все тук.Започвам да чета изписаното.
Да се похваля-много цветя откраднах  Mr. Green дано се хванат.взех червен и бял кичест хибискус,но сега видях,че имат щитоносни въшки.отделих ги в един ъгъл,дано стане нещо от тях

# 299
По принцип, мога да дам банани на мами от София и евентуално по щастливо стечение на обстоятелствата и от други градове Simple Smile примерно както maatete ще наминава на сам или аз ако пътешествам на някъдето Simple Smile
Споко, май за всички желаещи ще има Simple Smile

Аз ще идвам в сряда и имам работа на централна автогара, майчин дом зад НДК и на красна поляна. Ти къде жевееш ще можем ли да се видим?

Общи условия

Активация на акаунт