Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 252
  • 557
  •   1
Отговори
# 315
  • в една мансарда точно под звездите ..........
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144934

Дано сега стане!

# 316

За заглавие - нямам добра идея. Само едно - Цветни мами или дами, ако имаме и немами - ми се върти в главата. Thinking

# 317
Всъщност, успях и по-рано!
Ето ги моите скромни цветя!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144934

не му ли е много светло там на този антуриум, ако правилно съм видяла Rolling Eyes

# 318
ей лъжечки, петунии били Crossing Arms добре че видях в другата тема, та това ще ми карси скоро терасата, само да стигне до горе, не е моето откраднах си снимката само Blush

# 319
не е ли рано за нова тема  newsm78 нали се разбрахме сле 25. страница  newsm78 (иначе много бързо ги пълним  hahaha) на края на предишната тема имаше едно сполучливо заглавие за отпускарки-цветарки и едно за пишман-цветарки  Rolling Eyes

Дими, да не си местила теменужката  newsm78 аз на моята на едно скромно цветче се радвам, тя се оплаква  Mr. Green (между другото върнаха ми фотото и вече ще се включвам със снимки)

Теди, и какво в крайна сметка е това  newsm78

honey13, ти къде се беше изгубила  newsm78 вярно е, че не спираме да пишем - аз вече проверявам сутрин и вечер темичката, иначе й изпускам краищата  Mr. Green

# 320
ипомея или нещо такова, в темата с оплакването го има на снимка, тъй де от там я краднах, иначе го посях преди месец, вече е стигнало до парапета на терасата и чакам след седмица две вече да се увива като навесче и да прави сянка, а на баба ми са вече ехееееееее Party ето такова е моето

# 321
няма да спамя вече, това май го няма на първата страница а ми се струва подходящо

# 322
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Здравейте Simple Smile
В понеделник сутринта кацнах в офис, след тридневно отсъствие от дома. Снощи като се прибрах, какво да видя, цветята са ми пострадали от съботната градушка Sad най-вече банана, но не му е за първи път.
Издънките - бебета банани са много към 12, но са малки, мисля след 10-тина дни да ги отделям, да ги гледам отделени в саксийки известно време, че не всички са хващат и тогава да ги раздавам.
Нели от къде си?
maatete - няма да стане за сряда Sad иначе НДК ми е ОК
schneee - може да се срещнем, аз ще пътувам към края на юли към Варна Simple Smile

# 323
ааааааааа ами с мен няма ли да се  срещнеш  Crossing Arms

# 324
Извинявай, Тедито, ти от къде си?
Оф, ще има за всички желаещи, само саксийки ще търся сега, ако са в кофички от кисело мляко, ще ме извините, нали Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 325
Варна, морето... ако ще и в чащка от кафе автомат да са, давай няма грижи Hug

# 326
Варна, морето... ако ще и в чащка от кафе автомат да са, давай няма грижи Hug
Значи Тедито, нямаш грижи, имаш го Simple Smile
От 21.07 до 29.07 съм във Варна, близо до морската градина към центъра, оф как го обесних, ма не познавам Варна Sad

# 327
Извинявай, Тедито, ти от къде си?
Оф, ще има за всички желаещи, само саксийки ще търся сега, ако са в кофички от кисело мляко, ще ме извините, нали Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не ме забравяй...и аз съм от тези, на които им е удобно до НДК Embarassed Praynig
Само казваш кога и в колко часа Hug Praynig

# 328
Момичета, вижте тук с какво се сдобих. Дадоха ми го за джинджифил, но коренът си му беше съвсем обикновен, а не удебелен, а и като гледам снимките в гугъла, хич не ми прилича на него. Имате ли идея какво е това?

# 329
  • На края на света !
ей лъжечки, петунии били Crossing Arms добре че видях в другата тема, та това ще ми карси скоро терасата, само да стигне до горе, не е моето откраднах си снимката само Blush
това е Грамофонче, Утринна слава, Ипомея (Ipomoea) или поне на това ми прилича ноа снимката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт