Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 244
  • 557
  •   1
Отговори
# 330
ей лъжечки, петунии били Crossing Arms добре че видях в другата тема, та това ще ми карси скоро терасата, само да стигне до горе, не е моето откраднах си снимката само Blush
това е Грамофонче, Утринна слава, Ипомея (Ipomoea) или поне на това ми прилича ноа снимката newsm78

Именно викали му така, защото като цъфне сутринта до вечерта прецъфтява, иначе е любимото на котето и му е харесал ново място, та довечера ще го гласим Heart Eyes Heart Eyes

# 331
  • гр.Добрич
Дими, теменужките все пак трябва да си почиват. Моята цъфтя март и сега пак.

Теди,  и аз сях такова Грамофонче, но моето е много назад и май няма да стане нищо.

Дуданка, много са ти хубави цветята, но ми се струва че петуниите са по много в сандъче.

Аним, това май наистина е семе, но още не узряло.

# 332
  • София
Аниииииии, моля те утре ще получиш хибискуса, но искамтакова каменно, което и да е!!!!!! Много ми харесва!!!!Влюбих се!!! Имаш ли за даване!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще го измислим някак си даването, ако не стане с листо все се надявам да изкарат бебета, ама сега нямат Sad
Получих Хибискуса Heart Eyes

Хммм, странно- ако това е семе- какво ли се очаква да "върже" newsm78

Баш семе си е Прасчо Mr. Green и аз се ококорих тази сутрин Shocked вчера го зарязах ей така да си седи на открито и днес вече е станало тъмно кафяво и леко се е поотворило. И отвътре се виждат семенца newsm78 ще го изчакам още и ще сея, но ме съмнява нещо да излезе Joy
Само за сведение...не съм го опрашвала изкуствено цветето, тази работа ще да я е свършила някоя муха, щот пчели в къщи не си отглеждам Joy

# 333

Теди,  и аз сях такова Грамофонче, но моето е много назад и май няма да стане нищо.

Дуданка, много са ти хубави цветята, но ми се струва че петуниите са по много в сандъче.

Аним, това май наистина е семе, но още не узряло.

какво значи много назад?

# 334
  • На края на света !

Именно викали му така, защото като цъфне сутринта до вечерта прецъфтява, иначе е любимото на котето и му е харесал ново място, та довечера ще го гласим Heart Eyes Heart Eyes
Ами то си е хубаво цвете  ,аз имам розово и лилаво и го пускам да се вие по оградата става много хубаво Hug

# 335
Варна, морето... ако ще и в чащка от кафе автомат да са, давай няма грижи Hug
Значи Тедито, нямаш грижи, имаш го Simple Smile
От 21.07 до 29.07 съм във Варна, близо до морската градина към центъра, оф как го обесних, ма не познавам Варна Sad

пиши ЛС да се разберем като уточниш Peace

# 336
  • гр.Добрич
Имам предвид, че нещо хич не върви това цвете. Тази година пак са ми нападнали растенията някакви въшки и листата са едни такива на дупки и жълтеят. Най ме е яд за бегониите - пръсках ги, но незнам дали ще се спасят.

# 337
при мен пак изскочиха мушичките, ама нямам вече нерви, тъкмо ги уморя и те пак ooooh! иначе аз моите края на май ги сложих и вече са подивели дето се вика, много им се радвам а като цъфнат не ми се мисли какъв кеф ще е, и картофа е там до тях, имам още няколко луковички, ще раздавам пак Hug

# 338
  • На края на света !
хора а мен са ме нападнали гъсеници ,започнали са дори листата на палмите да гризат петунии, циганчета някои корени са унищожени ,сега гледам и едно портокалче са нападнали ,много са гадни.А пък един храс е пълен с бяла въжка ,която от нищо не умира ,вие чували ли сте за такава бяла въжка и как се справяте с нея. Sad

# 339
Нелли, питай в някоя агро-аптека какво да ги правиш. Аз наскоро намерих 1 гъсеница в едно от сандъчетата и я метнах през балкона  Sick. Ужасно са ми гнусни.

# 340
  • в една мансарда точно под звездите ..........

Май наистина е така, но не ми се разправяше с тях! Те са саморасли от поминалата година, когато гледах петунии! Много ги харесвам но винаги ми въшлясват и ме хваща яд! Май вече ще е късно да ги разреждам! newsm78

# 341
Здравейте Simple Smile
В понеделник сутринта кацнах в офис, след тридневно отсъствие от дома. Снощи като се прибрах, какво да видя, цветята са ми пострадали от съботната градушка Sad най-вече банана, но не му е за първи път.
Издънките - бебета банани са много към 12, но са малки, мисля след 10-тина дни да ги отделям, да ги гледам отделени в саксийки известно време, че не всички са хващат и тогава да ги раздавам.
Нели от къде си?
maatete - няма да стане за сряда Sad иначе НДК ми е ОК
schneee - може да се срещнем, аз ще пътувам към края на юли към Варна Simple Smile

Аз идвам до София на всеки два месеца за лекарствата на детето така че ще ти е удобно ли да ми запазиш един банан за два месеца? А има и друг момент днес разбрах, че не е сигурно, че ще пътувам утре това може да стане и другата седмица в сряда. Но ако пътувам утре много моля Praynig за запазване на един банан до началото на Свептември . Става ли?

# 342
  • в една мансарда точно под звездите ..........
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3212410

Това ми е домата, който чакам да узрее!

# 343
Именно викали му така, защото като цъфне сутринта до вечерта прецъфтява
Всъщност не прецъфтява чак толкова бързо, само се затварят цветовете към 10-11 часа, като напече слънцето  Laughing
(аз съм от темата с оплакването   Peace)

# 344
Дими, да не си местила теменужката  newsm78 аз на моята на едно скромно цветче се радвам, тя се оплаква  Mr. Green (между другото върнаха ми фотото и вече ще се включвам със снимки)

Не съм сменяла мястото на теменужката....а може би на истина се нуждае от почивка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт