Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 224
  • 557
  •   1
Отговори
# 390
Радвам се,че селските цветя са ви харесали....Те са от градината на мама на село.

Забравих да ви се похваля какво ми подариха - специално и за Тедито - Подаръка ми.

# 391
Радвам се,че селските цветя са ви харесали....Те са от градината на мама на село.

Забравих да ви се похваля какво ми подариха - специално и за Тедито - Подаръка ми.

не казваш кой го е подарил Party много е хубавко, направи ми впечатление в колко часа си го снимала Joy

# 392
не казваш кой го е подарил Party много е хубавко, направи ми впечатление в колко часа си го снимала Joy

Леля ми...И датата и часа на апарата ми не съм си ги оправила и затова снимката е снимана през 2005г.......Да ми кажете как се гледа обаче?????

# 393
благодаря още веднъж на всички, честитили ми празника   bouquet

по този повод се сдобих с каменно цвете, още един бенджамин (тъкмо се кахърях, че онзи, който си краднах от Варна изсъхна и си търсех друг, че искаме да ги преплетем) и още една драцена  Rolling Eyes

Margarita, с гъсеници не съм се сблъсквала - питай в магазин за цветя  Peace

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 16:43 от schneee

# 394
Margarita, с гъсеници не съм се сблъсквала - питай в магазин за цветя  Peace

Мерси, ще питам. Направо се потрисам като ги видя. Добре че майка ми снощи хвана едната със салфетка и я изхвърлихме (иначе щях да съсипя цветето). Sick

Цоцоланке, прекрасни са цветята на майка ти!  bouquet

# 395
schneee, Tasha, желая ви всичко най-хубаво, но най-важното е да сте здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влизате в най-прекрасните години за жената - насладете им се!

В анкетата отговорих, че предпочитам да получавам букети, защото аз знам какви саксийни най-добре виреят у дома. И като ме  #2gunfire с нещо незнайно седя и се  newsm78 какво да го правя...

Преди близо месец си чупнах едно клонче от шарен бенджи, ма още не е пуснало коренчета - колко още да го чакам? А, и му опадаха листенцата newsm78

И още нещо се сетих - баба ми преди известно време беше разтворила тор в шише с вода, но й остана. Днес тръгна да полива с него, но видяхме, че е мухлясало - та, колко време трае разреден тор?

# 396
honey13, щом са му опадали листата, не знам дали ще се хване! аз преди месец си краднах също едно бенджи, но не пусна коренчета и изсъхна - днес го изхвърлих  Mr. Green

някой ще ми даде ли практични съвети как се гледа каменно цвете! в смисъл да споделите вашия опит  Blush

# 397
От личен опит - трябва си му светлинка (непряка), защото иначе прави едни дълги дръжки с малки листенца и никакъв цвят. Виждала съм дори на северозападен балкон какви красоти стават, а у нас с ужким южен изглед, но на сенчест партер нищо не става... Иначе го гледаш като теменужките - никакво поливане отгоре - само в чинийката и есента го приспиваш докъм края на януари, май newsm78

# 398
  • БГ
honey13, schneee, за шарения бенджамин да ви споделя моя опит.Два пъти съм слагала клончета във вода и така изпадваха листата и не се получаваше.Последния път приятелката от която го вземам тя има 2 такива големи и много кичести ми каза да го сложа направо в пръст и да го захлупя с буркан да поливам само отдолу и да махна буркана след като пусне нови листенца.
Аз бях много скептична, обаче взе че стана , седя близо месец и половина ,но не му падна нито едно листенце и изби нови, явно се е хванал.Може да пробвате така.

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 12:28 от De4i

# 399
Цоцоланке, Мириел си е харесала това:
http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/DSC00079.jpg
знаеш ли как се размножава?

# 400
De4i, мерси за идеята  bouquet Следващия път като си крадна клонче ще направя така.

# 401
  • гр.Добрич
Мимиту, това е Клематис. И аз го забелязах10, но се размножава с резници или отводки ато малините.

# 402

Незнам как се размножава, но щом разбера от мама - ще кажа!

# 403
Това е Клематис размножава се с резници. Взима се средна част и се вкоренява. Има много видове от това цвете, кой от кой по-красиви.

# 404
с отводки е по лесно и бързо при клематиса -отделяш едно стебло ,така че да полегне впръстта и посипваш,така че върха да се показва гаранция,че след две седмици ще имаш нови растения  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт