ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 208
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Сливен
То винаги така става Laughing

# 121
  • София
StaM, и ние нямаме проблем с вървенето , и то от 2 години насам, но важното при нас в случая беше да вземем на дребния количката Joy

Joy
Много са ти сладки дечицата! Hug

# 122

Много са ти сладки дечицата! Hug

Мерси Hug

Ние тази сутрин бяхме цял ден на въздух, първо на близка разходка (не смея да се отдалечавам особено, когато съм сама с двамата), каката беше учудващо послушна, после на двора си седяхме до обяд. Вики полива цветята, и себе си съответно , ама важното е че слушаше, днес е бубка , пу-пу Rolling Eyes

# 123
Здравейте  Hug
Вчера изобщо не съм включвала компа, сутринта докато се оправим със закуската се изнизахме в двора, беше рдно хубаво приятно слънчице и изкарахме там до 3ч. После ни се случи много неприятна случка със слава Богу сполучлив край, ако мога така да се изразя.
Тръгва брат ми с мотора, и като го запали и с бясна скорост се метна в двора на комшиите, ама като лазвам двора, то техния се пара под улицата, все едно в дере се хвърли ама вместо трам отдолу има една площадка и циментови стълби ::upa::
Полетя с мотора заедно и с главата надолу, като че глрдаш каскада на някой филм. Явно обаче че се е пуснал от мотора някъде по средата на полета, защото е паднал на горната площадка преди самите стълби, а мотора е продължил сам надолу - нищо не става от него (мотора). Брат ми е с охлузни рани и навехнато коляно, малкият дявол дето казват хората. Направо бях люлка цяла вечер после, ужас:(
Та разбирате що не съм се вясвала въобще. То и вие не сте писали поне де Grinning
Малчо стана на 3 месеца вчера  Mr. Green
Утре сме на консултация и ще дам отчет за мерките ни. Ама на мен ми се струва много пораснал иначе де, не дебел а просто ГОЛЯМ!
Хайде стига толкова засега;)

# 124
Радвам се че брат ти се е разминал само с толкова. Grinning
И нашите пъпки май изчезват. Praynig

# 125
И нашите пъпки май изчезват. Praynig
Бравос, дано не се и покажат повече Praynig Hug

# 126
  • София/Сливен
Привет и от мен! Аз се включвам само от работа, в къщи нямам интернет. Като се приберем в София, денонощно съм във форума... Laughing

diancheto, то си е за треперене, каскада като на филм... Добре че се отървал с малко.

Eis, и да не се показват повече, и на краката стискам палците (защото го знам какъв ужас е).

# 127
Taка си е Меги Hug
Ние днес бяхме на ваксина с дребния, втората ДТК, егати гадостта, ама да минават че...
Обче то какво стана малкото кротува а Виктория ме изкарва извън равновесие вече, не щяла да спи, не щяла това искала онова и сега я оставих да си прави каквото ще, защото неам нерви вече Crossing Arms

# 128
  • София
Йоан започва да пропуска много често следобедния сън. Никакви увещания  и обещания не важат. Tired Преуморява се, затварят му се очите ,но НЕ. Майка ми се е видяла в чудо с него. Много е палав. Изрисувал е две стени в спалнята ни с някакво печатче/ на брат му/ и с червен молив... Shocked Постоянно рови в чекмеджетата на брат си и се разправяме, възпитаваме и т.н.
Но ,понеже го гледа майка ми , явно доста се е разглезил ...Тя, милата ,въобще не успява да му противоречи и той й се качва на главата. ooooh!  Иначе вечер слуша - като се приберем с баща му.. Laughing
Живот и здраве, ако го вземат в детската градина есента, ще се научи на повече ред и дисциплина , мисля... Thinking

Приятен ден!  bouquet

# 129
Здравейте и от мен Hug
Аз тия дни не мога да се докопам до компа, видяхме малко хубаво време и гледаме все да сме навн. Вики откачи през дъждовете все тука, хич не е свикнала - нито разходка, нито детска ясла, абе ужас, като подивяла беше направо. И наваксваме. Тази сутрин бяхме на двора, сега спа, ама вчера не и не, не разботят нкакви уговорки и заплахи  ooooh!
Малкия като стане  пак се изстрелваме доло Peace
Хайде стига за сега, лек ден на всички Hug

# 130
hei mami neznam kak da si registriram akaunta molq pomognete mi

# 131
# 132
# 133
  • София/Сливен
По въпроса за следобедния сън - Велина почти винаги спи все още. Мога да преброя на пръстите на едната ръка (даже ще ми останат) случаите в които не е спала следобяд за тези 3 години  Wink ...

# 134
По въпроса за следобедния сън - Велина почти винаги спи все още. Мога да преброя на пръстите на едната ръка (даже ще ми останат) случаите в които не е спала следобяд за тези 3 години  Wink ...
и ние така Peace

Общи условия

Активация на акаунт