ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 205
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
Моя разбойник също спи, обикновено от 14.30 до към 17-17.30ч. , но вечер си ляга към 12.00, което се отразява на моя сън, защото докато оправя вечер, насам натам и преди 01.00 обикновено не успявам да си легна, а ставам към 6.00 Tired, за работа. с нетърпение чакам отпуската, защото съм поспалана по принцип. Младежът е научил пръстите на ръцете, дните от седмицата, защото всеки ден брои кога почивам и знае ляво и дясно, за разлика от майка си Embarassed Абе хубаво е да можеш да си говориш с детето като равен Laughing

# 136
  • Haskovo
По въпроса за съня ,моето дете все по-рядко спи след обяда вече,като тръгне на градина септември,да му мислят там  newsm78    Grinning

# 137
Здравейте и от мен, привет от Варна;)
Тука времето е хубаво за плаж и ние се възползваме както подобава, малката е голям глист, на плажа хленчи за сън, а като се приберем не можем да я сложим да спи:(
Вчера си поговорих с малкия по телефона, погукахме си, смя ми се детенци и така...
МНого ми е мъчно за него, но малко остана пак да си се гушкаме;)
А инае следобедния сън и ние рядко го пропускаме та затова сега ни прави ядове:)

# 138
  • София
Боби също спи от време на време следобед. Сега вече повече от месец е във Варна при бабите. Казват ми, че се случва и да не спи, въпреки че се уморява доста след плажа. Честно казано никога не съм го карала насила. В яслата като не му се спяло следобед и будел децата  Rolling Eyes , та ми правеха 2-3 пъти забележки......

Адашче, едва ли на сън ще го научат в градината  Stop Стискам палци да свикне бързо и да не боледува!

# 139
Специално за Меги Wink-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164414
Беше супер,но останах без крака. Laughing
А лифта от кога ще работи?

# 140
  • София/Сливен
Разгледах ги, добре сте си изкарали. А лифта си работи - един колега е ходил в неделя нагоре със семейството си. Работното му време е от 8,30 или 9 сутрин до 16,30. Много вероятно е да са чакали да се съберат повече хора, иначе е нерентабилно. Или работниците там на своя глава да са изчаквали нещо... Понеделник е ден за профилактика и тогава не работи. На вас какво ви казаха?

# 141
Ние отидохме в 5 и нещо и явно затова не е работил. Grinning

# 142
Момичета,някоя от вас ще ходи ли на форумската среща тая събота?
В петък пристигам в София за няколко дни,та се чудя да отида ли на срещата,или по-точно казано,дали ще намеря заведението не знам. Laughing Blush

# 143
Здравейте момичета  Hug
Ние от шетане не можем да се свъртим вкъщи, ама сега ни се е паднало я! Peace
В Събота ходихме до Кръстова гора и на пикник на връщане. Ето и няколко СНИМЧИЦИ, ако му се разглеждат на някой. Вики от Понеделник е на детска, вече градина, не ясла, и малко ще ми поолекне , че с двамата хич не ми е лесно. Все пак очаквах по-голяма да е лудницата де Mr. Green
Хайде чао засега. Вече се очертава да съм по-редовна Hug

# 144
Kъде сте бе хора?

# 145
  • София
Здравейте! От вчера сме на детска градина - 2 седмици в частна, защото държавната ще започне на 17. 09. Боби е много доволен, харесало му е. Лелите казаха, че е бил много спокоен, послушен, разказвал им е за Варна, за делфините, за ваканцията при баба и дядо.  Laughing
Аз не очаквах проблеми по принцип, защото Боби е бил на ясла, а и си намира бързо приятелчета. Само дано да не боледува!  Praynig

Как е при вас???

# 146
Ние тръгваме от понеделник,но не очаквам проблеми,защото тя целия юни и малко от юли  ходи на градината.Няма да е нещо ново. Laughing

# 147
  • София/Сливен
А Велина ще е за първи път. От другата сряда. Госпожите дето ще е при тях, били в отпуск сега.

# 148
И ние сме на градина от вчера  Party
МНого е доволна Вики, и не искаше да си ходи вчера чак Blush

# 149
Дърпам темата по-нагоре, че ще вземем да изпаднем накрая, то както съм тръгнал асама да си говоря Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт