ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 198
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
Ми и на мен ми е неудобно да пиша.То никой не остана тук,а бяхме толкова много като се регнах първият път във форума. Sad
Днес ще ходя за бележка от личната и от утре пак ще я водя на градина,след двумесечна ваканция. GrinningНе знам само как ще я събуждам.Ето,почти осем е,а тя още спи. Laughing

# 151
  • София/Сливен
Велина най-вероятно от сряда ще тръгне на градина, че досега били във отпуск учителките и. Да я видим как ще реагира, досега имаше голям мерак покрай батко си, но е друго да остане сама. Стискайте ми палци.

# 152
Eis, не е важно количеството а качеството Hug
А бележката за какво ти е? А за ваканциите не ми говори направо, полудях с двамата Crazy
М_е_г_и , за сефте ли отива на градина твойта кукла?  Heart Eyes

# 153
А бележката за какво ти е? А за ваканциите не ми говори направо, полудях с двамата Crazy

Ами на нас ни искат бележка,ако не е ходила три дни на градина,че е здрава и не е в контакт с заразно болни.При вас не искат ли? Shocked

# 154
Ами не?!
А би трябвало, има логика. Но ние рядко отсъстваме и то винаги поради болест, искали са ни такава бележка само след прекарването на варицелата, а бибило хубаво и сега след такава ваканция да искат. Изключвам, че толкова епидемии плъзнаха - заушки, шарки, незнам какво още... #Crazy

# 155
  • София
Здравейте! Grinning
Ние бяхме на почивка и затова не съм се "обаждала". Имахме и някои боледувания ,но няма да се оплаквам.
Йоан тръгва на детска градина от 17-ти септември. Притеснена съм за 2 неща. Дали ще страда много и от болестите. Той и без да ходи на градина цяло лято боледуваше... ooooh! Сега му давам едни хомеопатични капки за засилване на имунната система ,пък да видим... Confused
Иначе разказва наляво и надясно как ще ходи на училище. Купихме раница и постоянно я носи. Щял да учи , да пее песнички, да се храни сам и да спинка Laughing  . Много е ентусиазиран, дано да не е за кратко. Thinking
Успех на всички и да са здрави дечицата ! Peace

# 156
  • София/Сливен
М_е_г_и , за сефте ли отива на градина твойта кукла?  Heart Eyes

Да, за първи път. Много искаше още от миналата година, но не я взеха. Мерака и идва от батко и, нали ходим двете да го вземаме. Напоследък вече не говори толкова много за градината. Преди непрекъснато повтаряше, че е голяма. Сега и е по-изгодно да е малка - Вдигни си гащите - Не мога, нали виждаш колко съм малка.

Бележка искат на баткото след лятната ваканция. През годината - след болест или каквото и да е друго отсъствие, не са му искали.

# 157
Ние сме ходили и на ясла преди и нямаме никакви други ядове, освен, че много и харесва и не мога да си я прибера направо. Искала про "бускожата" (нали досега бяха все лели  Joy)
Децата деца искат Hug

# 158
Здравейте и от нас Simple Smile! И аз отдавна не съм писала тук Embarassed И ние сме на вълна детска градина, сега й правя изследванията и се надявам ,че към 15 вече трябва да тръгне.  Иначе разбрах,че още от днес вече били всички учителки на работа и групите вече са сформирани.  Много ми е притеснено, и Вики за първи път ще ходи, на ясла не е ходила. Със сигурност ще има ревове, но дано все пак свикне сравнително лесно Praynig А за болестите не ми се мисли, тя и без градина и ясла се разболява често, това беше и причината да не ходи на ясла.
Иначе вчера се върнахме от кратка почивка на Еленския балкан, бяхме няколко семейства, наехме къща . Беше супер ,макар че времето позахладня
Весела седмица и на начинаещите като нас желая много късмет и още повече здраве  bouquet

# 159
Само при нас ли прекаляват с тия бележки?! #Crazy
Писнало ми е,щом реша една седмица да си я оставя в къщи,после да чакам 100 човека,за да взема бележка че сме здрави. #Cussing out
Днес ходихме да се обадим ,за ни ни броят за утре и Анелия с голямо нежелание тръгна от там. LaughingОтидох да занеса бележката на сестрата и дребната още щом я видя и зяпна,за да и видела гърлото. JoyЗащото сестрата всяка сутрин им гледа гърлата на входната врата и болните ги връща .  Grinning

# 160
Здравейте момичета Simple Smile Hug
Цяла сутрин съм в парка, бебо спа 2 часа и майка му си изкара разходка като бял човек. Вики е на детска градина и удома е мир и спокойствие Peace

# 161
Вики е на детска градина и удома е мир и спокойствие Peace
И у нас е така.Хубаво си изчистих и сега все си мисля,че Анелия спи в спалнята и гледам да не вдигам шум. Joy

# 162
Ооооо да, това с шума ми е много познато  Joy
Още бях бременна и за сефте ни се наложи да оставим Вики при баба ми с преспиване, лягаме си и си шептимда не събудим детето hahaha

# 163
Ооооо да, това с шума ми е много познато  Joy
Още бях бременна и за сефте ни се наложи да оставим Вики при баба ми с преспиване, лягаме си и си шептимда не събудим детето hahaha
Laughing
Това не е нищо.Аз към 12 без нещо ходих до другата стая,да я питам дали не е гладна вече. Blush

# 164
 hahaha Добре, е сме на едно дередже иначе щах да си помисля, че сме за лудницата. Спокойна съм, че не съм само аз така hahaha

Еееей уби ме да знаеш Joy

Общи условия

Активация на акаунт