Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 516
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
БЛУ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА   love001!ПОЖЕЛАВАМ ТИ С ТАТИТО ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ЗА НАПРЕД ТОООООЛКОВА СИЛНО,КАКТО ДО СЕГА!

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 11:16 от dani777k

# 211
Здравейте и от мен  bouquet Първо честитките
Eliona, Честит Рожден Ден newsm59 newsm38 Пожелавам ти много здраве и много любов! Hug
Blu, Честита годишнина married newsm51 Мнооого годишнини да празнувате и много да се обичате!
Blanc, завиждам ти не много благородно за извоювания почивен ден. Използвай си го най-пълноценно.  Hug При мен това може да се случи в друг живот. Whistling Наистина след Околовръстното само прокапа.
MamaMargo, добре дошла отново!  bouquet Как се чувстваш в Стара Загора? Аз отдавна не съм ходила там. Преди ходехме всяка година, баща ми е учил там дълго време и много след това поддържаше чудесни отношения с хазяите си. Какво ти пречи да се метнеш на колелото на Ники? Аз често се возя на колелото на Влади, бях позабравила какво е и първия ден имах мускулна треска на краката. Така е като няма кой да ме светне за превключването на скоростите и аз се набирам по стръмното Joy Мислех си, че сегашните велосипеди са като едновремешните балканчета, които ние имахме.
Ммария26, добре че на Ирма й няма нищо, нацелувай я много! Hug И аз очаквам нещо такова от Деница, но поне няма стъклена маса. Иначе като се изправи и бърза да си пусне ръцете, нали е много стабилна. ooooh! Очаквам някой стол да я захлупи, че все на тях се изправя.
За сега толкова, ще използвам да закуся, докато Деничето спи, че после няма сядане и почивка за мен Naughty

# 212
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Eliona
и честита годишнина на blueeye®

На нас ни се отрази доста добре разходката вчера - спахме непробудно всички  Mr. Green, а аз дори си легнах рано - към 11 ч.  Mr. Green Сдобихме се и с 2 торби с череши и сега направо незнам какво да ги правя - май бях чела че вече давате на вашите мишлета и се замислям дали да не ги пробва и Лори  newsm78 - само незнам дали трябва да ги беля , да ги пасирам ли  Thinking
Оставам ви, че Лори нещо се размрънка!
Хубав и слънчев ден на всички  Hug  bouquet

# 213
Честит Рожден Ден на  Eliona!
Да си все така готска и чаровна
и много да те обичкат и слушкат всички в къщи  Wink

blueeye®, да се обичкате,
уважавате и цените вечно и завинаги!

Айде слагайте пражолките, че обед стана
  smile3534

# 214
дравейте, момичета! Честит Рожден ден на Елиона
Честита годишнина и на Блу
аз отново съм на работа Rolling Eyes.Дари би вси4ки рекорди и реши да се събуди в  6ч ooooh!Ей, луда станах тия дни.НЕ знам какво му става на това дете...
vst_80 , можеш да даваш 4ереши,само имай предвид 4е действат разхлабващо.Аз давах няколко пъти по 3-4 черешки.Имах намерение да ги беля, но дари ми хваща ръката и си я бута в устата, захапвайки ме Crazy, и така си отхапва и от люспата

# 215
  • София
Честит Рожден Ден, Елиона!   bouquet Много здраве, любов и щастие!
Честита годнишина на милото ви семейство, Блу! Обичайте се и се разбирайте все така!  Heart Eyes

# 216
Ауууу Блу и аватара смени по случай празника, бравос   bouquet

# 217
Момичета, сега разбрах 4е днес е денят на бащата Grinning.Та, по слу4айност   днес моя мъж е сам с ДАри Mr. Green.Ами - да празнуват както намерят за добре Joy

# 218
  • Sofia
Много ви благодариа момичета!
Естестжено аз не мога да черпиа с бонбони и за това като начало от мен

Блу, дълги години щастлив съвместен живот!

# 219
Ей,пак хубави поводи днес Laughingза почерпка.
   Честит Рожден Ден Eliona!
      Блу,честита годишн ина!

# 220
  • Бургас
ЕЛИОНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![/size] newsm59
МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

[b]blueeye® [/b
] ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!  bouquet  Two Hearts

elli78 ние купихме на моята шушонка същото столче и същия цвят.Много му се кефи,само като разбере,4е ще я слагаме там и направо засиява.
Вчера изкарахме много добре на плажа,дано няма някакви последици.Засега от нас чао Simple Smile[/color]

# 221
  • Някъде там...
Честит рожден ден Елионка  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди жива ,здрава и най-обичаната жена и мама!!!

Блу честита годишнина!

Иначе ние сме добре, като изключим това че съм станала кълбо от нерви Sick Sick Sick  Може би  защото нямам никакво свободно време за себе си, за купони и т.н.Тва постоянно едно и също ежедневие ме убива-ставане , излизане с количката , прибиране за следобеден сън на Вики , пак излизане и пак спане.........................и направо ще избухна вече...

Айде празнуващите да слагат масите и да разпускаме:) Mr. Green

# 222
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА blueeye®! ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И СПОДЕЛЯТЕ МЕЧТИТЕ СИ!

Eliona ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

# 223
Честита годишнина Блу!Пожелавам ви магията която ви събира никага да не свършва!   bouquet
Ние днес голям сън му дръпнахме два пъти по 1ч и половина  Crazy
albena_vlady добре се чувствам,благодаря! Hug Лятото е лесно цял ден по разходки,но зимата не знам как ще е ....А за колелото какво да ти кажа откакто един ден си натъртих дупето на една седалка не съм се качвала  Crazy

# 224
  • София
   Блу честита годишнина и от мен  Simple Smile
   Честит рожден ден и на Елиона  Simple Smile
   Мерси за отговорите за банския, дано все пак се добера до морето. Сега мъдрувам какви столчета за кола да купя. Сори че няма да пиша повече, но нещо настроението ми хич не е на шест Sad Без определена причина обаче...

Общи условия

Активация на акаунт