Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 511
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Мацки, понеже писах на лаптопа предния пост и не можех да се изнапиша, щото е фонетика. Страшно мило ми стана като прочетох вашите пожелания. Понякога си мисля, че ви познавам от хиляда години (пък аз съм само на 18) Mr. Green Дани, пък на теб специално благодарско, как изцепи в 00.02 Hug Hug Hug!
То си е вече вечерно и да завършим деня с по едно, максимум шест

# 226
  • София
Аз се включвам в края на деня, за да кажа:
Eliona , честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и влюбена!

Блу, честита годишнина! Пожелавам ви много щастие и любов, на теб и твоето съкровище!

А за срещата, не успях да дойда, защото трябваше да боядисвам. Заради ремонти, местения, болници, не съм ходила натам от около две седмици  ooooh!

Лека нощ от нас! Hug

# 227
Честит Рожден ден, Елиона! Много здраве и щастие!  bouquet

Блу, честита годишнина! Много любов ви пожелавам!  bouquet

Велмар
, живеем срещу София ленд, Южния парк ни е близо с колата. Ще ти звънна, но само ако ми пратиш тел. си. Simple Smile

# 228
Щом е Ден на таткото, Честито на всички татковци на августинчета /и не само/! Да са ни живи и здрави, да ни слушат и да ни глезят Heart Eyes
Vst 80, аз съм давала череши на Деница като сок и пасирани в кисел. Определено й харесаха Peace
Аз днес спретнах супер лесно и мързеливо следобедно пюре за Деничка: пасирах й един банан с една обелена праскова и добавих 30 мл АМ, че ми се видя гъсто. Много лакомо го излапа, както обикновено . eat
Спирам, че от днес сме в пълен състав и трябва да обърна вимание и на боткото, че не съм го виждала близо 10 дни. Лека и спокойна нощ Hug

# 229
Добър вечер и от мен!
Влизам само да поздравя празнуващите.
Честит Рожден Ден на Елиона! Да си жива и здрава и обичана и ценена като жена и майка.
Честита Годишнина на Блу! Да имате един дълг, изпълнен само с хубави мигове семеен живот!

И ние ще празнуваме годишнина, само че на 19-ти!

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 22:49 от adrianska

# 230
  • гр.София
 Привет и от нашето катунче!

Честит Рожден ден, Елиона!! Здраве и мно-ого любов да имаш! Драго ми е,че има и други 18годишни кат' мен  Simple Smile

Блу,да ви е сладък съвместния живот  bouquet

Днес си изтъркахме подметките от разходки. Рядко се случва таткото да не е на работа в почивните дни и не съм свикнала много със семейните излизания.
Елвинг,Албена Влади-през седмицата съм напълно вързана вкъщи и когато изляза в събота имам куп задачи за свършване-така съчетавам полезното с приятното.Виждам приятелки,влизам в някой магазин. Най-вече съм спокойна и не се ослушвам и оглеждам непрекъснато. А вкъщи съм развила периферното си зрение до невероятни висоти,слухът ми е напрегнат до крайност...
 За много хора децата са основно радост,но за мен си е напрежение. И аз понякога сутрин като се събудя,си мисля-леле,поредният еднообразен ден ме чака. Е, като си изпия кафето ми се поразнася малко Simple Smile Та, Мимс,разбирам те напълно.
 Албена Влади,още малко,и ще те локализирам къде живееш Wink
 Ммария,изнесоха ли вече София-Ленд? Не че беше най-идеалното място за поотраснали деца,но все пак ми беше добър вариант за забавления и рождени дни.

# 231
  • В ЛЮтеницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИОНА!
БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА!

А аз пък тази година ще стана на 30 години Twisted Evil, ама защото ми липсват първите седем hahaha!!

Блу, честита годишнина!

# 232
  • София
Eliona Честит рожден ден ! Желая ти любов,здраве и щастие

Blueeye@ Честита годишнина  Heart Eyes

mama Margo радвам се, че пак си на линия

Mimsss напълно те разбирам и аз се чувствам така

vst 80 ами  аз съм давала на Яна само няколко черешки

# 233
Четох,четох-малко по диагонал,ама не можах всичко.... Embarassed
Първо казвам голямо Честито на НАНА за предстоящата сватба....Много ,много щастие,любов и приятелство ви желая ....И за прохождането на Калоян-браво и честито, пожелавам ви само меки падания!!
Честит Рожден Ден на Елиона.Бъди много,много щастлива и щастлива.....
Честити зъбки на новоозъбилите се или поредноозъбилите се бебоци.....
И ние сме като Шушелия-НЯМАМЕ СИ НИТО ЕДИН ЗЪБ!!

Видях и басейнчетата.И ние имаме подобен и е поредният паметник в хола.Марти го мрази...само като разбере че я водя натам и обръща главата в другата посока.Та много искам да и го напълня с топки-от онези в детските центрове(преди да го спадна завинаги).Бях виждала в Комсет и 1 големичък чувал струваше около 18лв.Ама са свършили  Cry  (ама наистина се разревах,като отидохме и нямаше)Знае ли някой от къде другаде мога да се сдобия с това богатство  newsm78

А столче за кола си взехме на Инглезина-Мууви,ама много нестабилно ми се струва-хич не го харесвам нещо.А и страшно запарва дамаската.Дали има столчета с памучна дамаска??Аз не съм виждала.

Лека на всички,утре ще попиша повече и за Марти
ИИИИИИ Честито на Блу за годишнината!!!Много любов и разбирателство!!

# 234
mmilena такива торби с топки видях в Прасешкия, но за съжаление не обърнах внимание на цената  Embarassed

# 235
   Блу честита годишнина и от мен  Simple Smile
   Честит рожден ден и на Елиона  Simple Smile
   Мерси за отговорите за банския, дано все пак се добера до морето. Сега мъдрувам какви столчета за кола да купя. Сори че няма да пиша повече, но нещо настроението ми хич не е на шест Sad Без определена причина обаче...
Е не така де!Звънни и ще го оправим Simple Smile
Нори много хував аватар!
Аз ставам тази година наистина на 30 ама с акъла вървя поне с 10 назад  Mr. Green
Елиона много готини питиета сипва,пресъхна ми устата   chef

# 236
  • софия
Оффффф,и на мен ми е едно спаружено  Sad и не знам точно от какво?!
Чак не мога да се позная  Sick!С таткото се дъвчем,но не повече от обичайното  Thinking,а на мен направо са ми потънали гемиите  Rolling Eyes!Сигурно,щото спрях да ям сладко  Mr. Green...
Марги,представям си на теб,колко ти е мъчно за приятелите които си оставила тук  Confused...
Абе,изобщо с това домошарство и по тези градинки само ме хващат лудите  smile3516 smile3515 newsm61 smile3514!

# 237
  • софия
Аааа,най-после доживях Найа да се смили над мен и след,като изреди цялата рода от вчера и мамо-сва  Grinning!
Марги,снимката на Еличка в подписа е страхотна  Grinning!

# 238
dani777k благодаря  Blush
Честито "мамосване",на мен още ми казва тати,въпреки че вече разбра че от него не може да суче(с метода проба-грешка разбира се  Mr. Green)
А за приятелите ми е МНОГО мъчно! Tired Надявам се и тук да открия нови ,а със старите да не се забравим Hug

И на мен деня ми минава основно в тичане из къщи,(тук поне има къде Wink ),но гледам да си измислям и нови задачи за всеки ден иначе ще изкрейзя и аз.
На който му е скучно ,скайпа ми е Марго772,на латински  Hug Винаги съм насреща да си полафим  Peace

# 239
Знаете ли как "казват" котетата според Виктор? "Па-а-у"  bowuu И много си вярва даже младежа.  newsm78 Онзи ден бяхме на гости и една котка се мотаеше в краката ни. Котката мяукяше, Виктор и "пау"-каше, и се разбираха прекрасно. Приятелите ми стигнаха до извода, че котката говорела /или поне разбирала/ чужди езици.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт