НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 070
  • 281
  •   1
Отговори

04.09 - Александър на diana_vr

29.09 - Ангелина на velinova07.10 - Андрес на frikiЮлияна и Станислава на Esma
14.10 - Виктор на TALI 121.10 - Димитър на Evita Fr
23.10 - Калина на antoshkaГeорги на DilЛорейн на Тами

24.10 - Владислав на ТочкаТеа на Lightblue26.10 - Весела на Цветка27.10 - Мария на Angeliha

28.10 - Неда на ЦветинаТеодор на Веси 1Ян на Catty29.10 - Александра на Anika 82Моника на Бубулина77
30.10 - Николай на Веси С.Анелия на ЕлимираМагдалена на Tanija31.10 - Виктория на Ками2Илина на ЗЛАТИ
01.11 - Теодор на ДеничкаБорис на Дари МКалоян на Mira SMИвайло на lukreciaКатерина на Gugi
02.11 - Александра на BildanАлександра на SalviМихаела на Maria VЕма на GadamerЦвети на sisi1977
03.11 - Александър на бебка и бебкоАнгел на dreben78София на Raliar
04.11 - Александър на mery1106Дарина на AngelEyes05.11 - Даниел на didi777Георги на ivanka1979
06.11 - Кристиян на Lussy Ивелин на Pal4etoБоил на benightedАндреа на myrenаМагдалена на kachkaНия на Rali84
07.11 - Ваяна на IvicheЯнита на dida_di75Ани на m1m1
08.11 - Михаил на mashaМихаил на echiТодор на magikaНикол на Peti n
09.11 - Данаил на KarilНики на 4efi
10.11 - Каан на МamaminionАлександра на Мими и Dr.JendМихаил на bedstvietoПолина на ki4o22Симона на Simona s
11.11 - Велимир на Dani DjonevaБорис на мама ЛучияВиктория на Tery12.11 - Калина на Siq
13.11 - Рами на irbi6aНия на МерелинИвайло на КлюкаркатаИвет на Анита 1Александър на Jenny_bГабриела на Сhapelita
14.11 - Филип на Iveto75Лина на RonjaВладислав- Методи на eeyoree
15.11 - Гергана на Роси74Даниел на raqtimeГергана на pepipetiaКонстантин на ВаничкаДиляна на SbrynyДариян на dima_dari
16.11 - Дани на sofkobofkoДимана на eli_mamaНикола на МишенцеМихаела на ivahilatorТервел на mim4o
17.11 - Ралица на ЖужаРадослав на lina_dТеодора на pepolina18.11 - Стилян на tanita 78Вилхелмина на sheherazada
19.11 - Йоана на ФъстъчкаЗлатина на ZLATNA20.11 - Светослав на ani_78Стоян на bev11
21.11 - Мартин на mina77Дарин на ВениАлександра на lavitsata1000
22.11 - Кристиян на Теди91бебе Никол на Greta 81

22.11 - София на gorisВиктор на santanqela
23.11 - Моника на Pam219Преслав на istar83Кристина на Borislava BCЙоанна на blaqМоника на pebble
24.11 - Алекс на БубалинаДимитър на miamyСимона на karmen66Мая на bebonina
26.11 - Борис на СофияНикола на kreoАлесия на Бимба25София на SOPHI
28.11 - Поли на gabonchi29.11 - Димитър на Мони30.11 - Дана на Grig
01.12 - Мила на veselinkaМириам на djein03.12 - Йоана Албена на Шоколадкина
06.12 - бебе на ger4e  07.12 - Даниел на violina

Септемврийско - октомврийско - ноемврийско - декемврийско - януарските ноемврийчета са
57 и 66 , от които една двойка

Най - много бебета - по 6 са се родили на 6 ноември , на 13 ноември и на 15 ноември
Най - предпочитано име за момиченце - 5 принцеси носят името Александра (на Anika, Bildan, Salvi, Dr. Jend, lavitsata1000)
Най - предпочитано име за момченце - 4 - ма юнака носят името Александър (на diana_vr, jenny_b, mery1106, бебка и бебко)
Най - пухкавият мъж е Теодор на Деничка- 4050 гр
Най - пухкавата девойка е Вилхелмина на Шехеразада - 4300 гр
Най - дългото бебе сред мъжете е Радослав на lina d - 56 см
Най - дългата девойка е Златина на ZLATNA - 53 см и Ники на Чефи- 53 см
Най - "мързеливото" момиченце (родено 8 дни след термин) е Ивет на Анита 1
Най - "мързеливото" момченце (родено 14 дни след термин) е бебето на ger4e
Най - "изпълнителното" момченце (родено на термин) е Михаил на bedstvieto и Преслав на istra83
Най - "изпълнителното" момиченце (родено на термин) е Алесия на Бимба и Дана на Григ

Най – нежни ноемврийски мамиbubalina и Дени4ка
Най – забавна ноемврийска мамаkaril rotfImbo
Най – секси ноемврийска мамаЦветина 4470
Най – раннобудна ноемврийска мама –  SOPHI ku-ku
Най - надарена ноемврийска мама - iviche bombs
Най - фешън ноемврийска мама - mina77

СНИМКИ НА НОЕМВРИЙКИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛАДКИ БЕБЧЕТА
потребител noemvri парола 12345 smile3509

ТАБЛИЦА ЗА НОРМИТЕ НА КЪРМЕНИТЕ ДЕЦА goodscale

ВСИЧКО ЗА ЗАХРАНВАНЕТО feeding

ДЕТСКИ МАГАЗИНИ

Family-bg.com          Арбор ООД          ДаНет Електронен магазин          Barbaron          ШТЪРКЕЛ - Всичко за вашето бебе!          Dibo

МаЛеЧкО - Винаги различни          Магазин "Мечо Пух"          ПИНОКИО - истински приятел от първия ден          Premaman

Специализиран детски магазин "Бебе маркет"          Детски играчки          "КРЕМИ 74"ЕТ          Бебешки онлайн магазин ПАКОСТНИК         

Стефи - царството на детските стоки

ПОСЛЕДНИТЕ НИ 5 ТЕМИ:

Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки
Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни
От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор
НОЕМВРИйчетата много се вълнуват – празника на буквите ще празнуват
С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

# 1
  • София - Дианабад
Пу, първа Grinning
И аз веднъж да се вредя.
То имало защо да ме събуди Софи Grinning.

И така, добро утро! Heart Eyes

# 2
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пу втора  Grinning

То и мен имало защо да ме събуди Ема  Crazy

# 3
Заемам почетното трето място  Grinning

Да бързам да се класирам трета, забравих да се похваля - Моника има зъбчееее  Simple Smile Изпревари батко си - на него първото зъбче му изби на 8 месеца.

# 4
ето ме и мен в новата тема Simple Smile Ние по цял ден сме на вън, а като се приберем на обяд гледам да поизчистя и не стигам до компютъра- и ние имахме едно преживяване с варицела- братовчедката на Ран беше болна, а те са по цял ден заедно- на него му излязоха 2 пъпки, които аз веднага реших, че са варицела, но 2 дена по- късно нямаше никакви и лекарката като го видя беше категорична, че не е болен- Дано не сде разболее на морето, че Мария се изпъпчи 2 седмици след като беше в контакт.

Ивиче, Фенистил гел наистина много помага

Фъстъче, сигурна съм, че Йоанна е ок. Може да е отслабнала от жегите. Писна ми мами с големи 2-3 месечни бебета да гледат съмнително Неда, защото е по- малка от техните!!! То не може всички да са еднакви

Във вторник ще бъдем вече на морето Simple Smile

# 5
  • Ботевград
Добро утро

И аз да се разпиша  Heart Eyes
Имаме вече 6 зъба  Shocked 4 горни и 2 долни, а относно спането спим само и единствено по корем - денонощно  #Crazy

# 6
# 7
# 8
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами сега гледах колажчето - не мислите, че вече е време за по-нови снимки? Естествено тук думата най-вече има мамата, която прави или ще направи ново колажче.

Златна браво за зъбчетата  newsm47

Цвети разбирам те чудесно за Неда. И аз тука в Будапеща видях бебенцето на наши познати, което е на 9 месеца, а по-малка от Ема (а Ема не е от едрите). Но всичко си му наред и е много симпати4на. Ето ги на снимка:

Та така - различни са бебенцата  ама някакси, когато е по-голямо на размери и тегло е повод за гордост, а когато е по-малко обратното, а всъщност не е така.

# 9
Добро утро и от нас!!!

Много са ни хубави и са ни пораснали дечицата..ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ посрали ги гарджоците..!!

МАМИ, отивам на пазар със слинга и после може би в парка!!!

МАША пиши ТУК дали ще си там и по кое време....

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ И ПРАЗНУВАЩИ!!!

хубав ден ви желая!

# 10
  • София - Дианабад
Да, и аз ви разбирам, Цвети и Мариянче. И ние имаме съседче, което е с 11 дни по-малко от София, а пък изглежда по-голяма. Просто си е дебеланче и главата му е голяма. Винаги ни питат колко им е разликата и аз като кажа, че ние сме съвсем малко по-големи, ахват. Пък и с други бебета е така.
Е да, ама София е по-пъргава, отдавна седи доста стабилно, изправя се до седнало положение сама, обръща се, дори си стои на краката. Докато другото бебе сега започва да седи, защото им бяха забранили да го изправят /поради бързото наддаване на тегло/.
Пък и нашите са фини мацки от малки Grinning.

# 11
  • на странно място ......
 Party

# 12
Добро утро и от мен! Hug

Теди май си има зъбче newsm78 още не съм много сигурна, защото не се белее, а е нещо като раничка на венеца долу...Възможно ли е да е "прорязан" от зъбчето, а то самото да се появи до няколко дни?!? tooth

За колажа - надали Цвети ще има време да прави нов като се има впредвид, че заминава на море, а аз специално не съм наясно как се прави...предполагам, че отнема и време...Другия вариант е след рожденната дата и името да се сложи снимка на детенцето...ако сте съгласни ще си поиграя и ще го направя...

Хубав ден...и намерете прохладни места за разходка! Flowers Bouquet

# 13
Хайде и аз пу в новата тема Simple Smile. Ама много сте ранобудни, браво на вас!  Hug

# 14
gadamer, специално благодаря  :hug:

момичета, мерси на всички за подкрепата и съчувствието. много е успокоително, като знаеш, че някой си мисли с хубаво за теб. много ви обичам и благодаря, че ви има.  bouquet
Марена е спала при баба си и дядо си тази вечер и е СПАЛА  много, милата толкова е уморена. у тях е доста по-хладно и е по-подходящо за пребиваване в такава ситуация. поддържала е цяла нощ Т от 37.7, но майка ми не й е давала нищо, за да не я буди. доколкото знам, при варицелата, колкото пъпки имаш отвън по тялото, толкова имаш и отвътре по органите, така че представям си колко е уморително. Rolling Eyes но май все пак е по-добре милото ми момиченце.

в тази връзка, Изабела, през цялото време си мислих за вас, но все забравях да ти напиша нещо успокоително. но важното е, че мислено съм била с вас и че всичко вече е наред. Peace

и на Софко наакания пост много ме разсмя. smile3550 да знаеш, че съм ти фен на отделителните постове. Mr. Green

честити зъбчета на малките палавници ! Hands Clapда гризкат манджички и да растат !

определено дечицата са различни и аз също не се притеснявам, когато някой ми каже, че Ваяна е дребничка - напомням му да се загледа в родителите

Дени4ка, страшно заглавие. newsm32 ако знаеш, колко много ни пасва точно в момента. бравос !  Flowers Bouquet
заглавията на Мариянка са супер ! thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт