НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 066
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Маша, напълно подкрепям мнението на София за клиниката в Красна поляна- само ще си измъчиш детето- и пари ще ти вземат, защото първите няколко процедури са по ЗК, но те ти казват- всъщност детето ви е много зле- трябва да направим още- но вече платени- и кой няма да плати ако си мисли, че е за здравето на детето- казвам ти го опит- сестра ми водеше дъщеря си там, защото й се налагаше и на какво ли не се нагледа. Моята Неда седи, но не много- не мисля, че има нещо притеснително-и зъби няма, но за пръв път чувам, че това може да е тревожен факт

Ако искате да се слагат снимки срещу името на всяко дете и Дени да е улеснена- просто трябва да се направят еднакво малки снимки- примерно 60(широчина) на 80(
височина) пиксела и да се публикува в един специално отворен за целта албум в нета, а който не може да си намали снимката- ще помагаме Simple Smile

# 31
Декемврийките са си сложили децата така- сладко е и прегледно, ама ми се струва, че много лична информация се събира, а в нета хора всякакви и аз така не бих сложила снимка на Данни... Мисля, че сегашния ни колаж е доста по- художествен... за което БРАВО, Цвети!!!
Не че искам да съм опозиция, и да товаря други хора да правят неща... ама наистина не ми се ще да слагам едра снимка на детето, с лични данни до нея в нета...

Ох, Изабела, много смешно ми стана, как си си поправяла поста заради моите баджаци  Joy!!!!

Ама и татето е снимал едно филмче, как заравям пъпа с обърнат вертикално апарат... аз нали съм гявол и знам как да го оправя с windows movie maker, обаче след такава процедрура образите стават малко "усукани" и по скоро широки, отколкото високи та не стига, че на снимките съм огромна, ами на филмчето са ми четворно по- дебели баджата, заради което няма да го показвам никога, никъде от срам... то пък и не може всичко да се записва и снима, аз се вманячавам на тая "историческа" тема...

Боже, 9 часа минава а малчо още спи... снощното му  бодърстване му се отразява....

Приятна събота и неделя на всичкиииии...   bouquet  bouquet  bouquet

# 32
 Shockedлеле... тези декемврийки са страшни ...това не е колаж а истински полк Mr. Greenот мЪлчугани Mr. Green
честно казано ..чак пък така не ми харесва..НО линковете отдолу са малко по-различни ..може да си копнем нещо от там.. Blush

С МАША се поразходихме преди потопа, който в момента се излива в маХлата...Добре че излязохме...за днес това ще ни е разходката..

Аз пък мислех на Дани пъпа да го хвърля в кабинета на моя шеф, ...белким стане Голям човек Mr. Greenама после май се разкандърдисах...от медицина се печели -....ама с много акъл, защо пък да ми се мъчи детето..по-добре да стане футболист Mr. Green, ако беше момиче можех пред hahaha Пайнер да го метна..

# 33
  • София
 newsm08

# 34
Момичета, да ви питам нещо  Rolling Eyes.

Днес Анито почти не е спала. Задреме ли и се стряска насън. После следва един силен рев, ама чак трепери  Cry. Случвало ли ви се е такова нещо и от какво може да бъде ? Много ми е притеснено.

# 35
Може да я мъчат зъбките- пробвай да й намажеш венеца с гел- а другия вариант е да й е много топло- аз и мокря ръчичките и лицето с вода и на балкона спи дори и да вали- иначе не ще. През целия ден е с абсолютно боси крака, само по боди или някоя лятна рокля с презрамки

# 36
  • София
Днес без малко да ни удави потопът. Както се разхождахме и си търехме лятна количка около Плиска изведнъж заваля. Скрихме се под едно дърво, ама като почна да вали по-силно преместих количката под козирката на един блок. Че като започна силен дъжд, градушка, вятър- УЖАС!!!!! добре че винаги  нося дъждобрана.  За съжаление входът беше заключен и звънях на поне пет звънеца някой да слезе да отвори входната врата, за да не се плаши детето в този дъжд, но .....................никой не ми отвори или пък да слезе да види какво става.  #2gunfire А звънях в апартаменти, в които светеше. #Cussing out

Роня, Ники е запече докато беше изцяло на кърма, след като го ваксинирахме. Не знам имали нещо общо вакината, но запичането е факт, при положение, че акаше по 5 пъти на ден. Давах Дуфалак и нещата се оправиха. Тиквата също ни помага. Почти веднага като хапне от нея и после малко кърма и е готов Laughing

Някой ходил ли е до магазин Бебелан, че днес не можахме да го открием и ни свари там дъжда?

А  пъпчето и аз още не съм го хвърлила никъде. Мислим ако можем да го хвърлим на Ноу Камп, че нали футболист ще го гласим човека. То майка му и баща му като са учили много да не са прокопсали. Е там,  като Роналдиньо, да рита и да носи чипс на мама Laughing А може и в Челси, не съм притенциозна.

Лека вечер и дано утре не вали

# 37
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бебелан на Плиска е срещу спирката на 76 като се свие наляво след една оранжева кооперация и навътре има една малка градинка с пейки и в един от гаражите на блока е.

# 38
  • на странно място ......
kreo не се вижда от улицата, спирката е на 72, от ТОТОто завиваш наляво както ти е обяснила gadamer, ако не можеш да се ориентираш можем да се разберем за понеделник да те заведа там! Peace
Лайтблу, като идваш към нашия квартал на преглед при д-р Антонова може да звъннеш да се видим на по кафенце или бира Crazy
Elimira и на мен ми се случва понякога, когато Диляна е много изморена да се раздразни и с часове да плаче докато заспи.

Ние пък сме от големите бебета  Crossing Arms, 8200гр., 70см. при родители 200см и 175см не виждам и друга алтернатива! Диляна седи стабилно от доста време вече, върти се като пумпал, не мога да я оставя и за минута освен на земята разбира се, дори напоследък е започнала да се опитва да се надига сама и е много смешна. Онзи ден я бях оставила на пода и чувам, че нещо мрънка, казах си че се сърди на играчките, но след 5минутно мрънкане все пак реших да проверя, какво пък толкова и се е случило. Влизам аз в стаята, а тя милата се пъхнала под леглото и само главата и стърчи навън #Crazy, е щях да падна. Интересното е че се опитваше все пак да се измъкне от тази си позиция. Та вече и на пода май няма да я оставям сама! baby_neutral

Хайде със здраве!!  bouquet

П.С. Дъжда беше страшен нашата улица не се виждаше, а двора ни се наводни, кофти работа!!

# 39
И Тедката не е от малките (76см. и 9кг.)...чак на моменти се дразня като ми казват "ама той много голям за възрастта си"...че ние с татито да не сме малки Twisted Evil ...важното да са живи и здрави децата...друго не ме притеснява Simple Smile

Чак предизвикахте у мен интерес, че влязох да видя декемврийската страничка search ...хубава е, но мен лично ме дразни, че първия постинг е толкова дълъг...а за нашата каквото кажете...ако кажете ще сложим снимчици, ако ли не - няма... Peace

Мами софиянки, бихте ли ми казали къде се намира магазин "Хит"? newsm78 ...да поръчам на лелята да купи на младежът басейнче с палмичка Mr. Green gadamer, все забравям да ти благодаря Hug

И нашето пъпче е още в гардероба Embarassed

Спокойна нощ, милички! lovekiss

P.S. Нещо ми се губят Надето, клюки и AngelEyes?!? Thinking За Рени знам, че е в Силистра, ама те отдавна не са се появявали...

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 21:41 от Дени4ka

# 40
И аз да пиша за размерите: ние сме (бяхме ) 8.900 - 69 см.,според някой е много, но според мен си е екстра. Аз съм 55 кила 173 см, а таткото 176 -80 килца. Питат ме с какво го храня - а аз викам "с кърма!"Сега яде и пюрета , но малко. Подвижна е като торпедо, обръща се (започна на 6 навършени месеца), опитва се да пълзи, друса си дупето на колене като е, щом я сложа на гърнето се хваща за решетката на леглото и става да ходи!!! АЗ съм стрес, нянам миг покой, успя да падне от гърнето с главата надолу, от леглото на пода ...........леле...почва най трудното! Започна да седи стабилно за около 3 седмици - трябва всеки ден да се тренира.
И не мен ми се ходи на море, но ще почакам , а може и догодина.
Лека нощ!!!

# 41
  • София - Дианабад
Честито и на днешните месечинки! Да бъдат здрави, щастливи, добри и игриви /без да полудяват майките им Mr. Green/!  bouquet
Дени, ХИТ има в Люлин и в Младост-2. http://www.hit-hipermarket.bg/?p=contact
Мариянче, а знаеш ли цената на басейнчетата в ХИТ?
Ние ще ходим до Метро тези дни и ако видя там нещо интересно, ще кажа.
Мами, днес видях новият модел летни колички на ТСМ. Някой знае ли къде можем да ги намерим и дали се сгъват на чадър. Майката каза, че е доста доволна от нея, но ако не се сгъва на чадър, не ни върши работа Sad.
 Heart Eyes

# 42
Добро утро в неделната утрин! Kissing Heart

Кафето е от мен...а от вас ведрото настроение и усмивки по лицата ви! Heart Eyes

Hug Hug Hug

P.S.goris, благодаря! Simple Smile

# 43
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дени мерси за кафенцето.  Peace

Тя Гери ти е дала за Хит инфо, а за басейнчетата си спомням, че едното беше към 40 лв., а другото към 50 лв., но не са обикновенни, а имат разни джиджавки по тях.

Ние вчера ходихме на вилата на учителката по унгарски на Руслан и Ели, където има басейнче и много хубав двор. Беше супер, но аз съм настинала и сега ми е много гадно - боли ме гърлото, подсмърчам....Ще кача и снимки.

Вики идва утре тук. Той нали е в Германия в момента, за да купи кола за мен - е, не е харесал и ще купуваме от БГ. Но тъй като беше предвидено да се приберем с тази кола, вчера трябваше да купя самолетни билети за София. И лошото е, че трябваше да ги купя с полет от Виена за София, защото така струват 300 евро, но пък трябва да тръгнем от Будапеща в 3.00 през нощта, за да сме в 5 във Виена, защото полета е в 6.30 сутринта. А иначе оттук в Будапеща до София билетите са 800 евро  Shocked Та така...

# 44
Добро утро и хубав ден!
Дени, мерси за кафето, още си го пия. Басейнчета има няколко вида в "Била" - най-малките като размер са по 7-8 лв. Всеки обръч е в различен цвят. Не са лоши. По-големите не запомних колко струват, но на картинката е показано, че вътре се плискат три дечица. Според мене обаче не си струва 50 лв. за басейн да се дават още сега, докато са бебета. Може да се мине и с нещо по-малко... Hug
За бисквитената каша - аз купих на "Милупа" и ми е много вкусна, честно да ви кажа, направо ще я изям! Супер се разтваря за секунда и явно много засища. Давам я към 19.00-20.00 часа, щото напоследък той взе да заспива по-рано - към 21.00-22.00 вече е заспал и често тогава не иска да яде, само малко цица. Сутрин се събужда между 6 и 7, откакто давам кашата. Още някой се оплака, че нощем е започнало да се буди детенцето му. Според мене просто вече са големи и много интензивно растат, затова огладняват и се събуждат. Едно мляко вечер явно не държи....Освен на "Милупа" видях, че продават бисквитена каша на "Нестле" и на "Хумана". newsm78
Роси, и ние правим вашия номер с краката - и с двата едновременно в устата, и поотделно. Пследният ни ужасяващ навик е да си лапаме чорапите, докато ги намокрим хубавичко и да ги сваляме, за да си гризкаме крачетата безпрепятствено. Така че вече сменям по два-три чифта чорапки на ден. Joy
Цвети, за зъбите не се притеснявам нито аз, нито педито. Само за слабите му мускули се тревожа. Иначе Мишо си е ящен. И постоянно рита с крачета, не седи мирен за секунда, обаче не ще да бъде седнал и това е. Като го сложа, на петата минута, ако не веднага, се е свлякъл надолу. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт