НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 069
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
  Благодаря на всички за милите думи,определено не желая да съм "център на внимание" във форума Wink,и не очаквам реплика на всяка моя дума,не се сърдя в никакъв случай,просто споделих настроението си.  
   Ние се завърнахме от консултация-София е наддала "само" 300 гр. и вече е 7.600/с този завиден апетит,който го има,въпреки жегите Wink.Направиха й Манту-то,доста си поплака и искам да попитам тези от вас,на чиито бебчета са правили-имаше ли някакви странични ефекти-температура,подуване на мястото.... newsm78
  Мина,причините,поради които реших да сменя работата са комплексни-и заради прекалената натовареност/психическа най-вече-защото си преживявам делата и случаите,колкото и нездравословно да е/,и и заради порочната система и липсата на желание за промяната й,и най-вече заради София-искам да прекарвам повече време с нея,а не както баща й-сутрин по половин час и от време на време-през почивните дни/когато не си носи дела вкъщи.Та затова смених съдийството с адвокатлъка Wink-имам възможност сама да определям раб.си време и отпуската,мога да работя и от вкъщи и да бъда с детето,и още куп преимущества PeaceКогато съм заета,майка ми я гледа WinkПоздрави на Варна и варненки Heart Eyes-другият месец ще ви навестя Wink

# 271
момичета, не се сърдете и не позволявайте на лошите настроения да ви развалят хубавите взаимоотношения... Peace

аз се включвам само на бързо, за да ви кажа, че вече и Ваяна е с варицела. това е.

# 272
Привет!

Габи, съжалявам, че си се почувствала така.Може би всяка от нас в някой момент се е чувствала по този начин.И на мен ми се е случвало.Хубаво си направила, че си сменила работата.Така ще ти е по-спокойно, а и като си спомня колко те натоварваше съдийството по време на бременността и ти ставаше лошо... Peace

Иве, съчувствам ти миличка.Моля се Ваяна да я изкара по-безболезнено и бързо от Марена.Единственото добро в случая е, че ще я изкара докато е малка и не разбира още как да се почеше.

Да, тук вече не е така оживено, но все пак е лято и повечето са на почивки.А и сме все навън с бебоците.Но ще видите на есен как ще живне всичко тук.Аз лично имам нужда от Вас и от това наше местенце, където споделяме толкова много и сме преживели заедно най-радостният момент...раждането на нашите деца.

Аз днес не съм в настроение нещо  Sad Подтисната съм и ми е ревливо.Но може би е защото Теа от сутринта е крива и мрънка  Rolling Eyes Искам и аз моренце, но има още мнооого време до тогава  Sad

Дано всички сте добре и бебоците също, че жегите са страшни  Tired

Целувки

# 273
  • Ботевград
момичета, не се сърдете и не позволявайте на лошите настроения да ви развалят хубавите взаимоотношения... Peace

аз се включвам само на бързо, за да ви кажа, че вече и Ваяна е с варицела. това е.
УЖАС  Cry Cry Cry Cry дано бързо се оправи малката кукла  Hug

# 274
ще ме убиете с тези меланхолични насторения-я се стягайте бързо Naughty
нали знаете ,че дали нещо е хубао или лошо зависи единствено от това как го приемаме ние в собствената си глава Wink

и аз не пиша напоследъ,но адски ме мързиииииии-много е гадна жегата пък и на компа имам работа покрай фондацията по едни проекти и ми писна да се взирам...та така-само чета и се осведомявам кой как е Laughing
в събота рано сутрина изчезвам за морето-1 седмица на лозенец ,където най-верояно няма да препаря до комп и след това съм в бургас-от там ще пиша
няколко пъти споменах за среща ама в тези жеги явно наникоя от вас не й се занимава Sad-липсвате ми...наистина много
ама дет се вика-на есен с песен Peace

и понеже когато съм  както казват англичаните"in a blue mood".....едно приятелско обаждане,една нежна песен или пък стих който да ме докосне ми помагат да се поуствам добре......искам да ви докосна с това-
(обожавам тази песен и всички спомени свързани с вечерите на морския бряг пред палатката)

(Къде си лято

На Стефан Диомов и "Тоника"

Тръгна си от тук лятото горещо,

но остави пак следи във нас.

а една вълна дълго ще ни търси,

за да ни нашепне почти без глас.

"Защо оставихте да стене самотното море

и то ме прати за да ви намеря.

Защото този бряг е пуст и няма го смехът,

със който се прегръщахме до вчера."

Още си е там пясъчния замък,

който вятърът не разруши.

Може би сега, скрит зад някой камък,

чака да разтвори за нас врати.

Защо оставихте да стене самотното море,

с крила написа тръгващото лято.

Без вас какво е този бряг и синьото небе,

без вашата любов какво е лято?

Връщай се при нас, мило наше лято,

огън върху пясъка да накладем.

Връщай се при нас, мило наше лято,

слънце във косите си за да заплетем.

А СЕГА-УСМИХНЕТЕ СЕ ЗА МЕН Praynig Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 275
ехо, морни мами!

много съм съгласна с всички вас за групата. Ивиче, абе твоят мъж не дава ли частни уроци по бащин оптимизъм, че моят нещо се дърпа за трето?! Или да дадеш нещо негово да заразя моя??  Wink Леко "избиване" на пъпките! милото мъниче!

Само да намопня, че по Канала в Здраве от 16,30 днес ще обясняват за бебета и морето - те нали си имат телевизионно бебе и т.н. не че ние не изпратихме до, че и посрещнахме от морето вече няколко бебета, но от още едно мнение не боли!!

аз сега гледам школското предаване, че не тази, но следващата година ще сме първолаци с големия и направо не знам кое училище, защо, как, колко  Laughing и така!

# 276
ОПС Embarassed
ИВЕ, стискам палци да се оправя бързо малката Peace

LIGHTBLUE
  и аз си купих списанието заради Теа-мноооого е сладка-изфуках се на всички познати-"това е на НИЯ приятелка-фук-фук" Mr. Green

п.с. бях обещала и затова пиша-утре в 10 ще ходим в бебешкия дом-намира се близо до затвора-ако някой желае да ми пише тук Peace

# 277
  • София
Ох, да знаете, че всичко е от скапаната жега. Нямаме желание за нищо и стоим повечко в къщи. И изкукваме, пък и аз откакто се е родил Алекс съм много разсеяна и главата ми е празна, така че моля да ме извините, ако съм свършила някоя глупост, но такива при мен болллллллллллллллл. Mr. Green

Иве, стискам палци бързо да се оправя малката.

Момичета, благодаря ви за милите думи, отностно Алекс. Всичките дечица са ни много хубави и милички.

# 278
Здравейте, мили мои в този морен ден  Hug!

Иве, дано Ваяна изкара тази шарка по-леко. Кофти е, но не е нещо ненормално. Така че - кураж  Peace

Sophi, аз лично винаги забелязвам, когато не пишеш дълго. Разбирам те, но си мисля, че едва ли някой те избягва умишлено. Аз също съм се чувствала така, но определено ми олеква като си напиша, каквото ми тежи или радва.

МЕРЕЛИН , много позитивизъм лъха от теб, но за да вършиш това, с което ти се занимаваш, то той определено е нужен.

Еchi , тъкмо днес се бях сетила за това предаване и се чудех от колко часа е. Благодаря за напомнянето.

ZLATNA, страхотна почерпка за жегата   chef.

Радинка, я горе главата. Виж само каква красавица си имаш Heart Eyes.

Момичета, тези човечета се променят с дни и стават все по-хубави, будни и умни. Разглеждах много снимки и всичките са божествени Flutter.

Тук е адска жега. Снощи едва в 10 през нощта изведохме Анито на разходка, но пак не се дишаше. Не ми се мисли какво ще е тази вечер  ooooh!. Аз избягвам да пускам климатик, че онзи ден при мама и татко едва не се простудих, а какво да говоря за детенцето. Най-сетне трънчето, което беше на челото на бебката  от 3-4 месеца излезе /само ми грозеше снимките  #Crazy/.
Иначе Анелийка си хапва със същите темпове. Днес и донесоха бънджи-гащите и лятното спално чувалче. Много съм доволна, а и на нея и харесват май.

Прегръщам ви всичките  Hug. Още един ден и край на жегата- за сега.

# 279
  • София
Привет мами,

как я карате в тази жега.... и на мен определено не ми се пише много...

Иначе най-после оздравях. А на Йоана този път наистина и се показа зъбчето  Flutter

Ивиче... стискам палци малката да изкара бързо и леко варицелата!

И аз си взех списанието и показах Теа на всички мами от блока Simple Smile голяма гордост ни е Simple Smile

# 280
Дано новата тема ни върви по вода!!! Peace

# 281

Общи условия

Активация на акаунт