,и не очаквам реплика на всяка моя дума,не се сърдя в никакъв случай,просто споделих настроението си. Ние се завърнахме от консултация-София е наддала "само" 300 гр. и вече е 7.600/с този завиден апетит,който го има,въпреки жегите
.Направиха й Манту-то,доста си поплака и искам да попитам тези от вас,на чиито бебчета са правили-имаше ли някакви странични ефекти-температура,подуване на мястото.... 
Мина,причините,поради които реших да сменя работата са комплексни-и заради прекалената натовареност/психическа най-вече-защото си преживявам делата и случаите,колкото и нездравословно да е/,и и заради порочната система и липсата на желание за промяната й,и най-вече заради София-искам да прекарвам повече време с нея,а не както баща й-сутрин по половин час и от време на време-през почивните дни/когато не си носи дела вкъщи.Та затова смених съдийството с адвокатлъка
-имам възможност сама да определям раб.си време и отпуската,мога да работя и от вкъщи и да бъда с детето,и още куп преимущества
Когато съм заета,майка ми я гледа
Поздрави на Варна и варненки
-другият месец ще ви навестя 
Подтисната съм и ми е ревливо.Но може би е защото Теа от сутринта е крива и мрънка 

.
.
. Аз избягвам да пускам климатик, че онзи ден при мама и татко едва не се простудих, а какво да говоря за детенцето. Най-сетне трънчето, което беше на челото на бебката от 3-4 месеца излезе /само ми грозеше снимките
/.
голяма гордост ни е