НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 072
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЧКА!!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Забравих да ви кажа, че се чух с Рени. Те са добре, малкият Бу вече има 2 зъба и хапва доста неща. Те ще ходят на концерт в Каварна и после на море, така че скоро няма да има включване от нея.

А иначе също така забравих да се похваля, че Ема пълзи от няколко дни, ама истинско пълзене напред с ляв крак-дясна ръка и обратно. Успява да мине доста големи разстояния така  Mr. Green, а аз съм една много горда мама.  Crazy

Преди малко се прибрахме с Вики от автомобилното изложение в Интер Експо Център - нагледах се на нови коли. Иначе ние нали не купихме за мен кола и сега гледаме за нова кола  - по-голяма за Вики и евентуално Пежото да остане за мен, ама ще видим. Поне е сигурно, че колата за мен трябва да има климатик, че то не се издържа иначе в тия жеги.

# 241
  • София
Леле момичета как ще се издържа в тези жеги не ми е ясно, а тепърва идва август месец Mr. Green Митко вече спи следобед само по памперс и едно чаршафче и пак е потен. Направо не ми се мисли с тези наши зимни бебета (то не че имаше зима де)!

Качка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Добре завърнала се у дома Гадамер и честити племеници на Меги  bouquet

По този повод и аз да се похваля - братовчедка ми е родила преди малко едно пухкаво, но нисичко момченце - 4 кг./49 см. и съм много радостна!

Исках още да пиша, но тази горещина ме съсипва и мен и го оставям за утре! 

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАЧКА ! newsm51 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ! Tada

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ НА ВЕСЕТО ! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ УМЕН И ВЕСЕЛ ! smile3525

# 243

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ , МОМИЧЕТА ЗА ПОЗДРАВИТЕ ЧУДЕСНИ!!!!!!!!

cook newsm38  party023Черпя ви виртуално и от душа!

Абе Маша, верно вчера с Магито бяхме медийни звезди по Канал 1 Joy Ама и ти хиена как ни позна!

Бяхме в Борисовата градина и беше супер!

Аз мислех да ви пиша да ни гледате, ама викам , то пък може и да не ни дадат, ама репортера хареса много Магито и ето че я дадоха и то по новините!

Момичета пак ви благодаря , че ме уважихте с поздравите си и изчезвам, че трябва да се празнува все пак!
Та то ако не се отбележи , че остаряваме как ще разберем! Laughing
На мен поне хич не ми личи!!!!!!!!!!!!!!!!!!  hahaha Joy Wink

Прегръщам ви и чао!

# 244
  • на странно място ......
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЧКА, БЪДИ ВИНАГИ ВЕСЕЛА ЗАСМЯНА, ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ВЛЮБЕНА!!! nbirthday

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ НА ВЕСЕТО, ЖЕЛАЯ МУ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ПОСЛУШНА МАЙКА!!!!   bigdance2

Много топло, много топло, не се издържа завиждам на всички притежатели на климатици НЕ благородно  Tired искам хладинка......................

Не мога да пиша мозъка ми се е разтопил, утре сАбАхлем ще си възстановя силиците и тогава.
Лека ви нощ!!  bouquet

# 245
ЧРД на Качка, на Ради на Весето, честити племенници на Меги и т.н.... на всички празниците Simple Smile
Днес беше нещо ужасно, яка жега. А във вторник щяло да е още по.. не знам как ще издеяним в нашия изцяло южен апартамент.. нито вентилатор нито нещо друго помага.. а за климатик като не се организирахме и таи година овреме... догодина..Simple Smile
Лека.
Утре може да снимам новата придобивка на Сашко - собствено прозиводство. knit Уших му чувалче само от пелена (бархетна, но много тънка), стана почти като купешко Mr. Green Mr. Green

# 246
Добро утро, мадамки! Flowers Bouquet Хайде на кафеееееее... Coffee

и пресни плодове

Спорна, весела, усмихната, ПРОХЛАДНА седмица! Целувам ви! lovekiss

# 247
Мерси за кафето, Дени, ама нещо не може да ме разсъни още....В тия жеги още повече ми пада кръвното и все на сън ме избива. Ама тази сутрин сякаш почна по-прохладна...пък да видим...Хубава седмица ви желая и от душа поздрави за всички, които имаха повод да празнуват в последните два дни!  bouquet

# 248
Добро утро  wavey
Не ми се писателства нещо ...
Искам само да поздравя Ради на Весето, Качка и честити племеници на Мони!
Добре си си дошла на родна земя Гадамер  Hug Ще се наложи бързо да се адаптираш към чистотата на града, че в скоро време не се очертава да има подобрение  Tired
За киселото мляко, да си кажа - аз вече давам разредено на Вики. Знам, че казват че не трябва до годинка, но той добре си го понася. В жегите това най много му харесва.
Има едни плодови дуети на Бейбивита - да знаете че са хубави  Peace Аз ги давам на Вики в 16.00 вместо каша, че на топлината иска нещо по- лекичко. В 18,00 папа банан и в 20.30 АМ
Но имам проблем - отказва ми АМ ?!?!?!? Вчера вечерта се наложи да му сложа бисквитки с АМ за да можем да го "кусаме" с лъжичка. Утре ще му предложа сутринта кус-кус и ще ви кажа дали е удобрено  Wink
Хайде до скоро и се крийте на сянка че жегата е убийствена  ooooh!

# 249
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте мами  Hug да ви се оплача - луднах тази нощ и днес - Ема не спира да мрънка, цвили, реве - побърка ме  Shocked Снощи до 1.00 часа е ставала през 5 минути, рев, мрънкане, висене на цица, но даже и това не я успокояваше. Тази сутрин разбрах причината - и 5-ят ЗЪБ се е показал. Сега й дадох Калпол, дано се успокои и заспи. Иначе и 6-ят го напипвам и до 2 дни и той ще пробие. Ийй, много се мъчи детето.

А преди малко Ема допълзя до масата в хола, хвана се за нея и се изправи права абсолютно сама.  #Crazy Аз не можах да реагирам, само стоях онемяла и зяпнала и  Shocked Край, започна се вече и този период. Сега с Виктор трябва да правим разместване и да обезопасяваме, че особено хола ни хич не е пригоден за малко дете. Холната ни маса отгоре е стъклена, а стъклото има много остри ръбове...абе, ужас  ooooh!

Хммм, май Калпола започна да действа, защото парапитечето мълчи (  Praynig) и си играе със огледалните плъзгащи се врати на гардероба (дано да не прищипе някой пръст  Laughing)

# 250
  • София
Честити рождени дни (на патеричка) на Ради на Весето и на Качка!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Мони, да ти е живо и здраво племеничето
!

Ние тази събота и неделя хайманосвахме здраво. Бяхме на пикник, на гости и си изкарахме страхотно, въпреки жегите. Утре дават пик на жегите - 40 градуса, така че имайте предвид да избягвате стоенето на слънце. Naughty Като чета постовете виждам, че дечицата ни растат с часове. Наистина ще е супер ако можем да се съберем и да отпразнуваме заедно тяхният първи рожден ден Peace

Ето и снимчици от нас - вече на 7 месеца:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=136

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 13:38 от bubalina

# 251
весели празници на патерица на всички празнуващи  bouquet
при нас е добре Party smile3533,защото планината ни е близко и горещините прекарваме там
Ина не лази newsm12-само се дърпа по -корем-но и баткото първо проходи и след това започна да лази
апетит имаме променлив Misc Baby Bottle newsm64-но това е от жегата
дано и при вас подухне ветрец скоро и да направите една среща на която да дойдем и ние-само ви гледаме и ви се радваме smile3521 newsm51
весели ,здрави и щастливи бебета Hug
ако някой идва край реката може да звънне и ще организираме "чушка -пръжка"за чудо и приказ cook cook

# 252
здравейте, горещи мами!

ето ни с нова снимка - пораснали и ухилени (нищо, че сме без зъб)! Вчера ходихме до Симеоново, но жегата е навсякъде!

честито на Качка - прекрасна и щастлива! на бебета-билзначета (и аз се андявах, че имам пърлви браговчеди близзнаци,  ама... и на Ради -божее, голям мъж, в първи клас ще ходи, да?)

преставам, защото вече няма мира, искаме си вниманието само за нас!!! И да ви каже, че Сименсите са мнооо здрави апарати - чупене няма, а опити - колкото искаш-  Grinning!!!

# 253

С безценната помощ на Верчето ви представям моя фънки-пънкииии

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 15:02 от TALI1

# 254
  • София
 sweating   grinning039 newsm37

В тази жега съм точно така  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 15:08 от bubalina

Общи условия

Активация на акаунт