мерси на всички за положителната ви енергия, но за съжаление нещо се проточват нещата с оздравяването ми... Май ще ходя на втори преглед, защото свърших антибиотика, ама още имам Т и главоболие, верочтно то хремата, ама нали не смея да се тъпча с много лекарства, та... ще видим.
И да се похваля, вчера на братовчед ми му се родиха близначета, момиче и момче. Бебетата са по-раничко родени, но са в Майчин Дом в кувиозчета и за сега всичко им е наред! Много сме щастливи, че Йоанка вече стана кака

Ох, да... от няколко дни все се каня да пиша че съм ви излъгала за зъбчето на Йоана... просто не е било зъб... а нещо друго, защото изчезна. Така че и ние сме още без зъби...
По въпроса за цикъла... не мен ми дойде вече 3 пъти, ама интервалите са огромни... то и преди не ми беше редовен, ама сега избива рибата направо..на по 45-50 дена... е, то е щото се кърмим още предполагам.
Някой да знае как и кой прави кладнеци??? Мъжа ми си е наумил да обрабоваме нашето място на Волуяк, та сега търсим как се прави кладенец... май ще пусна тема в другия подфорум.
Хайде до скоро...
На климатик е друга работа 
А ти хич не се чуди и отивай на лекар, да не се усложнят нещата! 

Иначе и аз съм със същата като твоята "Пуки", но много се чудя дали да вземам лятна...
Ами то, аз съм 161 см, кошарата е 140 на 70, широка, направо си беше супер удобно! Ами, принудих се да легна до него, след като почна да мрънка и очевидно му се спеше, но не можеше да заспи. А в мига, в който ме видя до себе си, веднага затвори очички.
Жалко, че нямаше кой да ни снима, че татито не беше у дома.

Нали каза, че вече си мислиш за второ бебе
!!!!
Първите дни я беше страх от морето но постепенно като я потапях свикна и последния ден цялата беше в водата. Много се изкефи и на басейнчето на пясъка пълно с морска вода

"Засякох" те преди два дена и тъкмо си викам "ето я", а ти само си чела...всичко наред ли е при вас?!? Забелязах, че си с нов ник...Защо подминаваш ноемврийската тема? Да не сме те обидили с нещо?