НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 196
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Времето е направо ад. Не се издържа навън, а и вътре на Миташки вечно му е топло и сега спи само по пампа. Зъбките си ни тормозят и това е, а и вече започна да ми отказва сутрешнжтж шише мляко и май скоро и аз ще почна да правя попара и ще остане само на 1 шише вечер. М/удругото я кажете от кога мислите да вкарвате киселото мляко. Чудя се чак след годинката ли трябва да стане това, защото ми се ще да му правя кис. мляко с бисквити newsm78

Клюки Ивко може просто да не му харесват дом. пюрета - Митко категорично ми отказва и си кара на купешките.

Ради това със зеленото ако вече и мен ме побърка. Педито ми обяснява, че не е добре. Мислих, че е от НАН-а и смених млякото с Нутрилон, но и сега често е с такъв цвят, но вече ми писна да се притеснявам, а и май доста деца са така.

Да не забравя - Софко скри ми шапката с тази снимка на Данито!

И имам една молба - публикувала ли е някоя от вас обява в Продавалника? Искам да си продам кенгуруто, но нещо не мога да си кача снимките EmbarassedОпитвам и нестава, а са си в JPEG формат newsm78. Ако някоя знае как става номера за Продавалника много ще съм благодарна ако ми обясни като на малоумна на лични.

# 211
Хей ме на и аз се събудих!
Тали, то аз всичко по- забележително, което прави Данни гледам да го снимам и да го пращам на родата да гледа и да се радва, че чак март месец се очертава да си ходим...  не ми хлопа дъската, иначе  Mr. Green

Деничка, и ние таквиз пъпки по раменете имаме чат пат и хич не им се шашкам Wink
Ама как се поти под мишничките моя- като голям мъж  Crazy

Уфф, някои нямат цикъл, други имат, а аз се влача с едно такова зацапване странно от около една седмица, дето все се надявах, че ще ми дойде, а то не  #Crazy... та днес звъннах на докторите да си запиша час, и се чувствам като луда, дето незнае какво става с нея... ох, май, това за дъската дето го казах по- горе не е вярно...  Crazy Mr. Green

ХАЙДЕ, СЪС ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!!   bouquet

# 212
Хей, мамета - мнооого жега, ужас! А какво ли ще е юли, август???  newsm78

Похвал , похвал - Гери си има и 2-ро зъбче!

Софко - екстра си е Данни, наистина тази приятелка явно доста се е ошашкала, щом като погледне детенце и го вижда кривогледо... Не и се сърди - сигурно не и е лесно  Mr. Green. Май само аз не успях да отворя творението на Данни?

момичета, не ми идва...вече е 27 ден  Cry

и още нящо - ако може някой като на идиот да обясни как аджеба се слагат тези работи за стерилната урина на момиченцата, защото нещо не се справям. Praynig

Ивиче - на мен не ми е идвал хич още, видях че и echi е така - има ли и други майки-кърмилки /измислено от мъж ми/ да са в това положение? Любопитно ми е просто, с Йоана ми дойде малко преди тя да направи 11 месеца. Тук отговарям и на
...
Всъщност това ме подсеща - има ли още кърмещи ноемврийки  newsm78  bouquet
...
-да, има, Гери е основно на кърма, веднъж дневно м/у храненията и давам пюре - засега зеленчуково. Ей, голям майтап със свеки - както ми повтаряше, че Гери е много дебела, вчера и викам - "Майко, тя е наддала само 150 гр последния месец /след поредното колко е дебела Wink/ - отговора и беше: "Роси, почвайте кашите тогава!"  Laughing Няма угодия, това е  Joy .

Мони - ще ти пиша на ЛС след малко Simple Smile.

Ред.: Ивиче - защо стерилна урина? За обикновените изследвания няма нужда да е стерилна...

Ред.2: Мишенце - дано наистина успееш да починеш, но по мои наблюдения идването в БГ е всичко друго, но не и почивка - за живеещите в чужбина - то се започва едно тичане по срещи, магазини... по-скоро е вид маратон.  Peace

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 17:29 от Роси74

# 213
Роси, само с такова мога да й събера някаква. не че ми трябва стерилна иначе. нямам време да я издържам на гърне като съм по цял ден с двете.

Мина, 27 ден от миналия, не закъснение, но по принцип моят е кратък и затова се шашкам.

Карил, шубе ме е да си направя тест.иначе този вариант го знам.

Златна, направо не знам как избиват всички зъби наведнъж, но така или иначе - все ще излязат. аз специално за зъбите - не бързам. /то и да бързам, не зависи от мен, де/

# 214
иве, аз процедирах с урината така: измих и подсуших дупето. После отлепих лепенката на колектора и го сложих като гледах дупката да обхване най-вече областа на пикочния канал. Чаках, чаках и накрая реших да за"закопчея" памперса, както е с колектора. Взех Лина на ръце след това. След 5 минути се сетих да погледна и в колектора имаше вече 10 мл урина - колко е била навън незнам, но важното е, че вътре имаше достатъчно. Успех!

# 215
   и аз и аз съм без цикъл,ама нали от няколко дни вече окончателно не цедя та се надявам да ми дойде до 2-3 седмици,че иначе ОООФ пак ще съм красива за морето.Три години все в цикъл ходя-е на четвъртата пък бях с тунбААк и сега пак ако се повторя #2gunfire
 ивайло днес яде в 7 сутринта,в 15ч и после чак в 9.30ч  и то само 180гр #Crazyмацки вашите бебоци ядат ли толкова малко?
  Мони за акото и нашето е тъмно зелено с моменти hahahaна оранжево ама си е по скоро като голямо татарско кюфте.Вашето такова ли е ?
  Ечи аз неразбрах мила кога идваш към нас?
 ЛЕКА И СПОКОЙНА НОщ СЛАДУРКИ baby_neutral

# 216
Привет и от нас!  Simple Smile

Днес вече съвсем малко ме боли бъбрека  Simple Smile

Фъстъчка, ти как си, мила  newsm78 Надявам се да си по-добре  Praynig
Иве, я прави теста  Wink Сигурно те е шубе, но поне ще знаеш какво е.Може би наистина е от кърменето, още ти е нередовен  newsm78
Софко, направо изби рибата с това ако  Joy Аз такова от Теа не съм виждала  Laughing Както казва татко й, тя ака пластелинчета  Mr. Green И аз мисля, че Дани си е ОК.Толкова е сладичък, пу-пу-пу.Твоята приятелка май има нужда от очен преглед.
Клюки, не хвърляй пюрето, опитай утре пак.Да не би да си го направила много гъсто и Ивко за това да не го иска  newsm78
Карил, взехте ли час за лекар  newsm78 Казвай, че още стоя със стиснати палци  Mr. Green

И ние си нямаме още зъбчета  Confused
Днес се разходихме само преди обяд.После като се прибрахме изкъпах Теа, да се поразхлади и да й олекне на душичката, нахраних я и след това тя заспа и спа 3,5 часа  Shocked Аз поспах при нея около 2 часа, после и правих кисел с царевично нишесте, АМ и пъпеш.Много й хареса, ама то й много вкусно стана.Та повече не излязохме за днес, ама в тази жега не ми се мърдаше навън.Сега спи, а аз ще гладя на климатик  Mr. Green

Желая ви да спинкат бебоците въпреки жегата, а и вие покрай тях   bouquet

Лека нощ   bouquet

# 217
Ето и обещаните снимки, като за последно при седем месечните сладури http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3241597
и http://images18.snimka.bg/003241513.jpg

Момичета, големият ни батко от мъничко бебче страда от досадни гадни алергии и единственото което облекчаваше сърбежите и дисконфорта в жегите беше и си остава честото обливане с вода - след всяко показване на вън, преди и след сън.... Много добре му се отразяват и морските бани. Когато положението бе особено непоносимо му правех вани с отвара от лайка. Сега процедирам по същия начин и с тримата.
Желая скорошно оздравяване на Фъстъчка и lightblue
Желая ви спокойна, прохладна нощ и сладки сънища!

# 218
Добро утро, мамета!
Цяла седмица работна не ми се става, точно днес след кърменето в 5.30 се разшетах и стигнах до компа. Луда работа.
И аз, и аз - кърмеща и без цикъл - ей, голям кеф, особено второто, като не знам кога ще ми дойде е още по-голяма тръпката.
Дарин яде зеленчуково пюре всеки ден, а плодово - по-рядко, че майка му не се сеща ... и се кърмим през останалото време. Ама проявява жив интерес към хляба, май ще му правя каша или попара за предиобедна закуска.
И ние имаме пъпки или просто зачервяване по тялото, явно от потенето. Диляна, благодарско за идеята - ще му правя душ на Дарко по-често през деня.
Роси, моята свеки малко ми се меси в захранването - слуша жената, каквото й кажа, това му дава на дятето.. ама майка ми каква е многознайница, пък и е детска медицинска сестра и племенника е по-голям с 2 месеца - изкарва ме от кожата понякога.
и благодарско на Роня, и една декемврийка - Пепи, че вчера бях в една дупка, та с женски приказки ме измъкнаха.

# 219
Добро утро и от мен в горещия юнски ден! Hug
Малкият господар пак ме събуди в 6ч. и след като похапна и поигра блажено заспа, а майка кукува Crazy ама вече се ошетах и деня ми е свободен...само на обед ще спретна нещо бързо за хапване, че в тези жеги не ми се върти много-много около печката...

Напоследък май все по-често се случва да има запечени сладурчета...Аз да си кажа моята тактика - Тедката като не ми ака ден и половина, привечер на втория ден му давам пюре от круши и на третия ден сутринта памперса е пълен с мармалад Sick

Ради, радвам се, че си по-добре Peace
dil, една от идеите ни за къщата беше нещо подобно на вашата, но самото място не позволяваше...та сега проекта е друг, но аз съм много доволна, защото архитектката направи това, което искахме Simple Smile Вчера трябваше вече да задейства цялата процедура по количествени сметки, даване на "подложки" на различните му специалисти по ВиК, ЕЛ и т.н.

Хубав ден от нас и се пазете от жегите! Heart Eyes

# 220
Ред.2: Мишенце - дано наистина успееш да починеш, но по мои наблюдения идването в БГ е всичко друго, но не и почивка - за живеещите в чужбина - то се започва едно тичане по срещи, магазини... по-скоро е вид маратон.  Peace
Ааааа, не. Наистина смятам да си почина тоя път, че се чувствам направо скапана.
Първите няколко дни сме в София, ще тичам наистина по прегледи и изследвания за децата и за мен (магазините мисля да ги пропусна) , a после се самозаточавам 1 месец в Смолян и ... пълен релакс. Мама поема децата, аз ще съм на линия за кърмене и приспиване, през останалото време ще се глезя. След това като дойде мъжът ми ще пообиколим роднините и приятелите по България, че и на моренце 1 седмица резервирахме, но се надявам да съм се заредила с енергия при мама.

# 221
Привет и от мене. Нещо хич не ми се сяда пред компа тия дни. Тъкмо станахме по-рано и Мишокът заспа в 9.00, та не можахме да излезем. А исках да се разходим, докато още не е напекло.... ooooh!
Мишенце, поздрави на Смолян и на родопчани. Ех, колко ми липсват! Сигурно няма да стигна дотам това лято... Hug
Софко, и аз щях да кажа, но Ечи ме изпревалрила - как тъй твойта дружка , с която говорите само по телефона, успя да види"кривогледството" на Дани?! Щото аз на снимките нищо такова не виждам. Peace
Иве, това е никакво закъснение. Като ти закъснеее от 5-7 дни след датата , тогава му мисли. Peace А на мене изобщо не ми е идвало от миналия февруари. И ние още се кърмим, но естествено сме разредили циците, че би означавало голямо тъпчене да падне и с другите храни. Пък и сега, от жегите, нямат особен апетит. baby_neutral
Софко, от три дни давам по една-две лъжички кисело мляко, засега няма реакция, освен, че иска още и много му харесва. А черешите ги мачкам с пасатор, като махам костилките преди това. В началото ги белех, но педито каза, че няма нужда. Купих и бебешки бисквити, но ме е страх да му ги дам така сухи, да не се задави?! #Crazy Само натопени ли се дават? newsm78
За акането - и ние акаме гремки, по-твърдо ни е станало акото, но пък процедурата я повтаряме по два-три пъти на ден. Иначе е доста черно и това почна да ме притеснява.. newsm78
Ето, събудихме се след 45 минути сън. Вече изобщо не спи дълго! А преди по два-три часа... Сега и навън не спи повече от 30-40 минути. newsm78 Ще се приготвяме за кратка разходка до обед. Целувки на всички. И хубав ден! Peace

# 222
  • sofia
Здравейте!
И на мен още не ми е идвало....хич и не искам да бърза  Wink.
Мони, Теди вече яде кисело мляко - по малко с бисквита. Суха бисквита гризе "Закуска" - лесно ги топи в устата.
Маша, дай му първо натопена и ако се справя, може да пробваш и суха. Теди вече премята по-големи парчета в устата, не гълта директно.
А вчера и малкия и големия по два пъти съм ги къпала (обливала с вода). А баткото само влачи маркучи, канчета и легени с вода....кофтито е, че не се ограничава само вън и в банята е наводнение.

ПП: Сега разгледах снимките.....страхотни сладури. Heart Eyes..колко само са пораснали всички

# 223
masha, моят цикъл е от кратките - 22/23 дни. така че вече май ми закъснява повече от 5 дни... Confused
все пак се надявам да е нещо, свързано с кърменето и да не е регулиран, защото ТОЧНО СЕГА не искам трето дете. още повече, че получих покана да играя в едно представление. а както се сещате, няма опашка от режисьори пред вратата ми. и фактът, че някой се е сетил за мен при положение, че не играя вече от една година и че ЗНАЕ, че съм с бебе - означава адски много и не му е момента да отказвам. иначе ще се повтори историята от бременността ми с Марена.... newsm45

dil, чудна къща - представям си с какъв кеф ще играят момчетата ти на двора.  thumbsup

а пък ние днес сме на 2 двойни РД-та.   bigdance2демек 4 РД-та, които ще празнуват по двойки. не на близнаци. но 4 детски РД-та - това ще си е изпитание за нас направо....като първите две деца стават на по годинка - направо ще е лудница  Tada

# 224
Клюки, наистина опитай с пюрето пак! А защо от 7 часа опитваш? Аз давам пюре само на обяд, тогава е най-гладен! или нещо недоразбрах... Вчера в най-големите жеги търсихме одеала из люлинските магазини, но накрая купихме от Пиротска.. абе дивотии! Мислех, че ще има време за заведенийце в квартала, ама не! тичай с мъж и две деца (че пръскали против хлебарки в детската и трябваше да го вземем рано) Но друг път все ще се обадя да се видим като ми доскучее в квартала.

Ивиче, аз май няколко път съм писала: аз урина събирам в памук - слагам в памперса и после изцеждам. ми става! нищо че имам момченце и уж е по-лесно.. Ех, как те разбирам за ролята, ама не се шашкай веднага, де. Или имаш сериозни поводи за притеснение, а  Wink Иначе наистина ми беше нередовен, първото беше точно като зацапване, и кога ли ще се замацам както ходя с бели гащи!!!

Моите трима се разхождат навън, а аз готвя и чистя! и тихичко - на компютъра, хихи! Направих пюре картоф, морков, тиквичка, коприва, а сега лазаня за големите!
Да кажа нашето меню: сутрин ядем кърма в 5-6 и после в 9.30 (това смятам да го заместя с попара след една седмица, а тогава сигурно ще минем и на 4 хранения, щото и сега повече се върти, отколкото яде), на обяд 13-30-14 зеленчуково или месно-зел пюре, после каша от елда или от просо с малко плодово пюре в 17,30, кърма в 21-21,30 и - в леглото!

Общи условия

Активация на акаунт