НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 196
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Тъкмо мислех да излизаме,а то небето направо имаш чувството че ще падне върху града   Sad
Фъстъчка когато се прибираш към Бургас се обади да се запознаем.
Софко и аз мисля, че Дани е добре.
Лек ден ви желая и аз, ще влизам от време на време във форума!

# 196
Здравейте слънчеви майчета на най-прекрасните и чаровни беборанчета!
Не съм се затрила /черен гологан не се губи/ просто нещо не ми идва музата за писане, а и трудно намирам време - лятото е труден период за мен - служебно много задачки, а и всичките деца са си у дома..., и покрай строежа напоследък имам доста ангажименти. Та и аз да се похваля - вече приключи грубия строеж на къщата - имаме си покрив. Сега е една лудница - окабеляване, водопроводна и канализационна система, вътрешни мазилки, дограми.... ще пусна снимки по-късно.  Дени, много се радвам, че при вас проектирането върви така бързо. Браво! Все така да я карате и на есен да се похвалиш с първа копка.
Децата са здрави /да чукам на дърво/. Георги е станал голям щурчо - обикаля къщата като пършинг с паяка, изправя се сам от легнало в седнало положение / за разлика от майка си прави  без проблем коремни преси/, върти се като пумпал, в количката за секунди става прав и заради това е винаги опасан с коланите. На човека изобщо не му се седи - иска да ходи. Зъбчета още си нямаме, а и изглед за скорошно появяване няма. От жегите няма никакъв апетит и отказва  всичко различно от цица. Дано скоро отмине този период, че без него не мога да мръдна никъде - ходим по задачки в комплект. 
Малкият чукна кратунка на ръба на кошарата и ще отивам да успокоявам. Ще се включа по-късно. Успешен и спокоен ден!

# 197
Sofkobofko,  пак ме разсмя с миризливия си постинг  Joy

момичета, не ми идва...вече е 27 ден  Cry

и още нящо - ако може някой като на идиот да обясни как аджеба се слагат тези работи за стерилната урина на момиченцата, защото нещо не се справям. Praynig

# 198
момичета, не ми идва...вече е 27 ден  Cry

Бързам да те успокоя, защато аз здраво се бях ошашкала. Оказа се, че след като кърмим е нормално цикъла ни да не е редовен и да си идва когато му скимне. На мен ми дойде след 50 дни този месец, а бях изкарала абсолютно редовни цикъла. 27-ми ден ти закъснява или ти е 27-ми ден от цикъла?

# 199
Zdraveyte!
Kirilizirashtata programa ne mi raboti, zatova shte me izvinite za latinicata, shte gledam da sum kratka.

Ne sum vi izchela, shte gledam da navaksam tiya dni.
Niki e OK, chakame da probie vtoroto zubche. Hrani se dobre - suche zdravo po 4-5 puti na den, oshte 2-3 puti prez noshtta, hapva 100 grama bebeshko kiselo mlekce, 200 grama zelenchukovo ili mesno i 130 grama plodovo. Tova za celiya den, ne navednuj.... V Bg shte pochnem i kashite, veroyatno napravo  glutenovi, no oshte shte pomislya.
Az subiram bagaja za Bg, sledvashtata sedmica letim. Imam mngo planove kakvo da svursha na rodna zema, ako mejduvremenno uspeya da si pochina, dobre shte e. Shte sum sama s dvamata razboynika, poleta e s prekachvane i mi e malko pritesneno kak shte se spravya.
Utre pravim barbekju za rojdenniya den na Bobo , dano da ne vali. Sega sum se razrovila za marinati za mesoto, dano namerya neshto interesno.
Tova e ot men, telegrafno malko...no latinica muchno se chete.
Celuvki na vsichki!

# 200
Imam molba kum Esma, ili druga mama ot Musagenica ili Dianabad.
Tryabva mi telefona na Anjela - frizjorkata koyato e zad supera v Musagenica. Predi dosta vreme byah spomenala za neya. Imam star telefon, no toy ne e aktualen v momenta. Kogato se razhojdate v rayona, moje li da popitate?
Blagodarya mnogo!

# 201
Иве, направи си тест, ....кво се шашкаш...нормално е при някои да е нередовен..

Мишенце, ти за голям скок се готвиш, за "Пълна промяна" Grinning

МИНА , блазе ви  PeaceНие сме сега много напрегнати, чеше се и в момента по тила и мрънка НЕПРЕКЪСНАТО и е напрегнат, не може да яде спокойно, да заспи....Май ще купувам проходилка..
Дано да стои в нея...

# 202
  • Ботевград
sofkobofko и на мен ми се струва, че нищо му няма на детето  Grinning обаче егати и приятелката  newsm78 да те изкарат от нерви такива особи   #Cussing out

Lightblue, Фъстъчка - да се оправяте, ей  Praynig че бебчетата Ви очакват да си играете с пълна сила с тях  Simple Smile

Ние ходихме на консултация и тозе месец след боледуването не сме наддали и грам  Rolling Eyes ама не сме и свалили, все сме си 7 700 кг, 72 см.
Новото при нас е, че вече спим само и единствено по корем, а от два - три дни правим опити да седим неподпряни  Party много смешни бебета, как растат само.

Ивиче беше писала, че Ваяна все още няма зъбчета - на една моя приятелка на детенцето му пораснаха ВСИЧКИ зъбчета наведнъж в 9-тия месец, така стана и по-добре, а не 1 по 1, да вдига температура бебчето и да се мъчи 2-3 месеца  newsm78
Както казваш няма човек без зъбки, а и сега нали все още се кърмите  baby_neutral

Всъщност това ме подсеща - има ли още кърмещи ноемврийки  newsm78  bouquet

Хубав и приятен ден на всички  Hug
Синоптиците обещават днеска да е жегаво, така че отлагаме разходката за довечера   bouquet

# 203
Ха, добър ден! Mr. Green Аз днес съм  afwitch крив ден и т'ва си е Tired на всичкото отгоре е Тедката постоянно "скрибуца", явно го тормозят здраво зъбчетата ooooh! целите му раменца са в малки пъпчици и така май ще е цяло лято Sad
Снощи му надухме басейна и младежът като писна - голям страх, та сега го прибрах и другата седмица пак ще пробвам...

софко, нищо му няма на детенце, но както са ти казали и другите мами за твое успокоение може да го заведеш на лекар, а тази "приятелка" направо да я  #2gunfire
Фъстъчка, бързо оздравяване, мила  Hug
dil, от твоите уста в Божиите уши Praynig

При нас сутринта беше мрачно, росна малко и сега пак е жега sweating Теди май се приспа и аз отивам да похапна диня със сиренце - много обичам...

Прохладен следобед, момичета! Flowers Bouquet

# 204
Софкоооооооо, как ти дойде на акъла да снимаш акото, бе жана???  Joy
И лелелеее, аз ако съм на твое място директно го подарявах тва кривогледо дете  rotfImao Мале тая твойта позната няма гънки из мозъка .... Господ да пази от такива приятелки  Praynig
А сега сериозно - като ти го гледам малкия - нищичко му няма, е освен че е много сладък! Но нека тва да му е "кусура"  Wink
Lightblue, Фъстъчка желая ви скоро да донесете новинки че сте добре  Peace
Златна, ама как ВСИЧКИТЕ зъбки на веднъж са му излязли на бебето????? Егати болката е било!!!
Мишенце привет!
Аз също не прекалявам с мазилата по телцето на Вики. Дори вече не го мажа с нищо след баня. Че на тази жега ще му е още по-зле на мишлето.
Хайде за сега чао момичета - от жегата много ми е кисело детенцето  Sad

# 205
Ехо на всички зъбати и незъбати!
ние така, само да се разпишем и пак излизаме да гоним мухите! изпапахме цяло бурканче пюре, а после, докато Мишо си играеше с мама си намери цица (че мама ходи по сутиен в жегата) и си похапна, да не е капо.

пък на мен въобще не ми е дошло веднъж, че да се притеснявам за второ...  newsm78 и не мога да си спомня първия път май в деветия месец ли, в осмия ли ми дойде?

погледахме някакъв канал от ТВ, по който дават Моторхед. Само да му порасне косата и го пускам с хевиметълите - много му хареса! пя и танцува, малък смешко! айде на рокен'рола!!!!

# 206
  • на странно място ......
Ей голям огън навън, не се диша  sweating

Софко, все едно гледам на Диляна творбите  Grinning
iviche, няма да се плашиш  family4, мисля че Мина е права докато кърмим цикъла е относително понятие!!! Mr. Green То затова се случват грешки  Whistling

Хайде малко да почина преди дребоса да ми види сметката като се събуди   ::

# 207
  • София
E, тази жега ме умори. Не стига, че едва дишам, че нямаме топла вода, а на това отгоре милото ми дете само плаче от горещина и трудно заспива ooooh!

Ради и Фъстъчка, бързо да се оправяте  Peace

Софко, тази торта вържу дайпера можеш да я подариш на твоята приятелка с най-добри пожелания.  Mr. Green

Гледах снимки на ноемврийчетата - това са най-, ама най-сладките бебенца. Да са ни живи и здрави. Пу-пу

Момичета, утре го дават най-топлия ден. Така, че мислете къде ще се разхлаждате. Ех, да имаше и едно басейнче за мен - да си вися вътре.....
Целувки от нас с Алекс  bouquet

# 208
# 209
   Привет мамчета  bouquet
  Направих 3 дози -картоф,морков и чушка и резултата никакво желание да хапне.От 7 сутринта,чак сега яде и то аз му направих накрая бисквитки с плодово пюре.Какво не му хареса на моето незнам ,а мислих към едната доза да добавя утре пилешко месце.Сега ще трябва всичко да хвърля Confusedа го готвих от 7ч
    Софкоооо я и тегли една българска на ТЪЗ ТВОЯ ПРИЯТЕЛКА-Даже по-добре я почерпи с оная снимка-блестяща и много угледна Joyдето ни я сподели тази сутрин.
     Карил,чувалили сте се с Рени-как са тия хора?А за проходилката хич не му мисли-голям им е  кеф.

Общи условия

Активация на акаунт