Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 504
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро момичета!

Рано рано днес да се отчетем, че ходихме на консултация преди да е станало жега.

Калоян е 10 900 и 78,5 см newsm44. Наддал е 500 грама и 3,5 см за последния месец. Вигантолът ни го спряха, педиатърката каза, че фонтанелата ни е почти затворена.

Сега ще го приспивам, че е станал с първи петли и му се спи.

# 241
  • София
Здравейте и от нас Hug
Уикенда ми мина малко на един дъх.В събота бяхме с Ина,с баба й и с колежки на баба й цял ден на вилата и беше доста разнообразяващо PeaceА и се спасихме от пороя и стихията,които са били в Младост Rolling Eyes
Вчера ходих да запазя ресторант за кръщенето на Ина и побеснях,защото една готвачка ми се разкрещя като на последната простакеса как съм си позволявала да искам резервация за толкова много хора(гостите ми са около 20)без да дам предварително готово меню еднакво за всички #CrazyТя видите ли не можела да готви за толкова хора на момента #Cussing outА на мен ми е много интересно ако имат 20 клиенти на свободна консумация половината ги гонят,за да не се затормозява горката госпожа ли?! #2gunfireНаправо ми се разтрепераха и дрехите на гърба,резервирах си естествено друг ресторант,където хората бяха изключително любезни,но тази там направо... SickПак се ядосах ooooh!
Освен това мъжа ми се чувства длъжен да ми скапва всеки празник и сега отново е сърдит,но няма смисъл да ви разказвам цялата история CrazyА снощи докато ходихме до втория ресторант майка ми и сестра ми не са успели да успокоят Ина,ревала е един час и накрая ми се обадиха да си идвам.Като се прибрах детенце се беше подуло от рев и чак хълцаше и хлипаше.Едвам и аз я успокоих,никога е е правила така и не знам от какво беше.Вчера сутринта й проразя третия зъб,даже и кръв имаше,но надали е свързано с този рев newsm78А и температура вдигна до 38,но сега вече е по-добре,дано да е еднократно Praynig

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИОНА И ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА БЛУ!!!
Малко със закъснение,но искрено Heart Eyes Hug  bouquet

# 242
  • у дома
Благодаря ви момичета за пожеланията, много сте мили   bouquet  Hug
извинете ме, че така и не ви почерпих по-късно, но не ми остана време за компа  Blush по-късно ще пиша повече Wink

dani, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА
Бъдете много щастливи и се обичайте! Още дълги години слънчев съвместен живот!   bouquet

tsveti_j ЧъРъДъ
   bouquet   Gift  ura

ей това е, всеки ден рожден ден и годишнина  Mr. Green

# 243
  • софия
Блу,мерси за слънчевото пожелание  Heart Eyes!
На мен тази нощ ми беше  Sick!Пак имах криза и вече не знам жлъчка ли е ,защото пък тази нощ болката се разрасна и започна да ме боли и десния бъбрек.
Найа се скъса да ме рита...аз само я проверявам дали е завита и в тъмното само напипвам на мястото за главата дупенце в памперс  Wink и крака,а главата е не знайно къде...И само се "намества ме" по цели нощи  Tired...
Вчера следобяд ходихме да си поръчам пръстена който си бях харесала  Grinning!Таткото остави 50% капаро и от две до шест седмици,ще ми е тук  Peace!Ама даже и това не ми повлия много много на настроението  Rolling Eyes!Явно нещо много съм се депресирала  newsm78...
И на пук на никаквото ми настроение освен да сипя по едно по случай първата ни годишнина с моята по-лоша половинка  Mr. Green друго не ми остава  Sunglasses:

# 244
  • София
dani777k , честита годишнина! Много любов ви пожелавам, дано скоро се оправи и настроението ти  Hug

Сложих в албумчето малко морски снимки.

# 245
  • София
Честита годишнина, Дани! Желая ви много щастие и безоблачен семеен живот!   bouquet Heart Eyes Днес нашите също имат годишнина от сватбата, но 29г  Laughing
Честит рожден ден на tsveti_j ! Много здраве и любов! Тя нещо не забрави Rolling Eyes

# 246
Dani777k, честита годишнина! Дано по-лошата ти половинка постепено става по-добра и да те ядосва по-малко. А иначе ви пожелавам щастлив и дълъг съвместен живот.    smile3525
Ние вчера имахме кошмарен ден, защото не можа да ни подмине на кака ни вируса. Сашко цял ден повръщаше. А, ние бяхме на гости на едни приятели в едно село в Балкана. Добре поне, че имаме телефони та доктора ни спаси. Отидохме до местната фелдшерка и тя ни даде Натриев Цитрат, както ми каза нашия лекар. Аз му давам лекарство, той повръща, мъкаааа. Така плака горкия, много се изплаши. Сега да чукна на дърво малко сме позакрепили положението. За пореден път се убеждавам, че съм си избрала най-готиния лекар, защото винаги ни дава подходящото лекарство и спасяваме положението \но все пак това му е работата   Grinning\
Днес ще бъде много горещо, затова ние излизаме на разходка сега. Лек ден на всички   lovekiss

# 247
  • софия
Мацки,има ли и други бебчета със затворена фонтанела?Найа още "си има"  Thinking...до колко месеца е "нормално" да е отворена?

# 248
  • гр.София
 Привет!Вие приятно ме изненадвате.Аз си мислех,че повечето семейни НЕ отбелязват годишнини.
Дани,пожелавам ти здраве  bouquet И да не си омръзвате  с таткото на Найя!
 Мама Марго,много се радвам,че вече си на линия!

# 249
Дани, честита годишнина и от мен Hug
И честито мамосване
Буб4е, не се ядосвай за глупости Peace. Май винаги по празници става нещо , дето да ти  сдуха настроението Confused
elia_gg , Дари пък казва на вси4ки животни "Бау" Laughing.Аз й викам - не е бау, това е мяй, а тя пак си знае- Бау ooooh!ПОне на мен още не е запо4нала да ми джафка Joy
Сега да ви кажа как съм се вдъхновила тая сутрин , след като Дария се събуди в ...6,20ч:sick:.Реших  4е ще й сготвя ...супа  chef. не 4е знам как се готви супа за бебе, но - важното е желанието.Най-много да се полу4и оби4айното пюре накрая Joy

# 250
Мацки,има ли и други бебчета със затворена фонтанела?Найа още "си има"  Thinking...до колко месеца е "нормално" да е отворена?
Дани, не се притеснявай. Хибаво е фонатанелата да се затвори към годинката, дори и няколко месеца по-късно.И Дари има мъни4ко фонтанела, но ни спряха вигантола, именно поради тази при4ина- за да не се зАТВОРИ ПРЕКАЛЕНО РАНО

# 251
  • софия
Велмар,мерси,мацка!Аз сега пуснах търсачката и намерих доста теми по въпроса.Година и половина е най-често срещания отговор  Peace!
Момичета,благодаря ви за милите пожелания  Heart Eyes!

# 252
  • софия
Да взема да ви споделя,колко много се разнежих току що  Simple Smile!
Имаме един календар на който квадратчетата с датите са прилично големи и аз и татито редовно записваме на определена дата кой каквото там си го вълнува.
Примерно онзи ден на 16 написах "Найа папка жълтък Simple Smile!"
И сега поглеждам календара,то не може и да се пропусне,защото е до хладилника и виждам,че на днешната дата,таткото написал:"тати папка мама с кеф"  hahaha,нарисувал едно човече,което държи букет с цветя и написал "Обичам ви!"!
Еееее,много миличко ми стана  smile3518!
Чакам Найа да се събуди,за това ви занимавам с глупости  Blush!

# 253
  • Sofia
Да взема да ви споделя,колко много се разнежих току що  Simple Smile!
Имаме един календар на който квадратчетата с датите са прилично големи и аз и татито редовно записваме на определена дата кой каквото там си го вълнува.
Примерно онзи ден на 16 написах "Найа папка жълтък Simple Smile!"
И сега поглеждам календара,то не може и да се пропусне,защото е до хладилника и виждам,че на днешната дата,таткото написал:"тати папка мама с кеф"  hahaha,нарисувал едно човече,което държи букет с цветя и написал "Обичам ви!"!
Еееее,много миличко ми стана  smile3518!
Чакам Найа да се събуди,за това ви занимавам с глупости  Blush!
Ей, да не си оплакала от мъжа ти повече (поне днес Mr. Green)

# 254
  • софия
Днес  нЕма  newsm08!

Общи условия

Активация на акаунт