Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 504
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честита годишна на Блу и на Дани   bouquet Още дълги, дълги години да се радвате взаимно и да си пишете такива сладки мили съобщения като това за Дани  Laughing
Честит РД и на Цвети  bouquet.

Ние бяхме на път тези 3 дни, добре си прекарахме, Миташки вече се оправя, и с по-малко рев приема сиропа и спрея за нос, но пък аз от тези климатици в колата започнах да подсмърчам и сега пия ударни дози Ефарлган Sad

Миташки започна все по-малко да яде, предполагам че е от тези горещини, на ден го преобличам по няколко пъти, само се поти горкия, а лелята дето го гледа се надявам да го облича по-малко, аз оставям тънки дрехи и вечер като се върна - той пак с блузи с дълъг ръкав....

това е от мен

# 256
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДАНИ! МНОГО  ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ! Дани разчувства ме и ме накара да се усмихна, това което е написал мъжа ти. Grinning

И Тони каза ма-ма. newsm44 Онзи ден се стресна като започна да центрофугира пералнята и веднага търси мама да го гушка. А днес протестира, че баба му го слага на гърне и веднага отново вика мама на помощ. Joy Разтапям се като го чуя да вика ма-ма. Grinning

Голяма жега е навън.Лек ден на всички и се пазете от горещините.

# 257
  • София
Velmar, Dani Яна казва на животните "пам", като падне по дупе пак същото "пам"  Joy

Dani честита годишнина   bouquet  Heart Eyes

Bubche И аз се ядосах, докато ти четох поста newsm61

Забравих вчера да поздравя Калоянчо за прохождането  Heart Eyes

# 258
  • Някъде там...
Дани честита годишнина! Много щастлив семеен живот !!!
И само да се оплачеш от мужа ти  Wink , аз има се надявам на такива бележчици Simple Smile)))

А иначе и при нас положението със спането е такова .. въртящо Mr. Green Постоянно в тъмното съм същата като тебе Дани, а сутрин е перпендикулярно на мене и получавам ритници, щипения и т.н. за събуждане Sick Големи са дивачета ooooh!

Бубче ,а ти е карай по -спокойно  bouquet

Момичета какво ще правим в тези жеги незнам, навън е някъв ужас Sick

Айде лек ден!

# 259
Здравейте и от нас!
Днес моето мишле нещо си развали следобедното спинкане и сега играе в люлката, ама сигурно защото имаше зор и най-вероятно пак ще заспинка - надявам се, че иначе е многоооооо кисела вечер.
Честита годишнина на Дани - бележчицата от мажъти наистина е страхотна  Peace
Честит рожден ден на tsveti_j
elen@ и вашите снимки са направо страхотни, особено модела  Peace. Все повече започва да мирише на моренце тук  Laughing
bubcheto15 наистина не се ядосвай - май около обстановката се нажежава. И при нас е голяма лудница с това предстоящето кръщене  Crazy Дано да ти е минало вече и да посрещнете празника с усмивка. И ще чакам снимчици и подробно описание как се е представила малката принцеса. Сега се сещам да те питам - че снимате ли празника с камера - на мен ми се иска да викнем човек за тази цел, за да си стане както трябва, ама нямам никакви координати на такива хора - май ще трябвада се разровя в нета за нещо  newsm78
Момичета, много ви благодаря за отговорите за черешките - вчера й дадох една и тя си я изяде с голямо удоволствие, днес мисля да й пасирам с бананче или ябълка  Thinking
Спирам, че пак се увлякох.
До после  Hug Heart Eyes

# 260
  • варненка от София
Момичета, май сега дават Обърквация в Горчивото  newsm78

# 261
  • софия
Дават Обърквация в Горчиво

# 262
Дани, Честита годишнина! Много такива да празнувате с "по-лошата" ти половинка!  bouquet Без джавкане не може, няма да е интересно. Браво на Найа, май повемето оставят ма-ма за накрая Grinning
Бубче, и аз се ядосах като прочетох. Какво си виновна ти, че жената е станала с д-то нагоре и всичко й е криво. В крайна сметка ще загуби техния ресторант. На вас весел празник и не се връзвай Peace
Velmar, на вас мога да препоръчам една безмлечна каша, ако не сте я опитвали вече - Нестле -8 зърнени храни, с глутен. Деница изяде почти цялата кутия и чак сутринта видях, че се прави с мляко, а не с вода. ooooh! Добре че детенцето ми не е претенциозно с яденето.
После ще пиша пак, че Влади нещо ядоса Деница и сега милата плаче. newsm45

# 263
Дани честита годишнина! Бъдете много щастливи и влюбени !

Честит рожден ден на tsveti_j!Много здраве и много любов и пожелавам и да пише по често! Grinning

Днес Еличка си опари много гадно ръчичките на терасата,бях я измила и докато простирах ,реших да я пусна на терасата при мен и  тя изпълзя и изведнъж ревна ,а то терасата се нагряла до много висока температура и то милото се опари много лошо ,намазах я с Дефламол докато спи, дано да и мине и да не я боли повече . Rolling Eyes

Бубче, не се връзвай на мъжо,винаги се изнервя обстановката при приготовленията на празника,настой се положително и смело напред! Wink

# 264
Дават Обърквация в Горчиво
Тъкмо и аз т'ва ще пиша  Mr. Green

Дани, честито мацко, да се обичкате мноооооогооооооо и вечно!!!  newsm51

Олеее MamaMargo горката Еличка, дано и мине на ръчичката бързо Sad

# 265
мерси Валка,дано! Sad
Стискам палци на Обърквация! Peace

# 266
Пиленца,

а добър ден от Австрийско, пристигнахме благополучно, таткото излезе по работа, а аз съм му бясна и сърдита, щото за две седмици е успял да убие всичките ми цветенца по саксиите на балкона, само палмата е жива  Cry Cry Cry Всичко друго е напълно мъртво, имам надежда за грамофончетата...
Малчо спи дълбоко, след поредното си пътуване със самолет и след като снощи се забелнаха двата горни зъба, сега започват мъките, докато пробият. Но това ни е позната картинка!
Сега почвам поздравленията
 smile3501
Elionке Честит рожден ден, миличка. Да се радваш на много здраве и на сладкото ти бебченце!
Blueeye@ и Dani777k Честита ви годишнина и много, много любов!!!
Мama Margo, хубаво че сте се настанили, ще те свържа с моята позната и ще си пишете, тя има много приятелки с деца в СЗ.
Mimsss, ЧУДЕСНА СИ, благодарско за сериалченцето, как ще си го гледам с кефче, докато тати се занимава с глупости оттатък.
Ралке, вече се чудех къде си, дарлинг.
Пепърчо, Лори е едно прекрасно детенце  Laughing Laughing Laughing
Нана, честит проходил Калоянчо, още много радости да ти носи, а татито ще ти носи мидички, не се ядосвай!
Айде много целувки с виенска сметана от нас и доскоричко!

# 267
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, но при нас всичко е едно и също.

Дани, Блу
, честита годишнина.  bouquet Такива са нашите мъже - един ден ни радват, на други ни ядосват, но е хубаво да ги има до нас.

Нана, честити ви ходещи крачета.

Вчера открихме плажния сезон. Ходихме с малкия до Албена. Не беше много зле и уж стояхме под чадъра, а така съм изгоряла. Добре, че Ивчо само е с опърлено лице.

Виждам, че си говорите за кръщенета. Ние мислехме да го направи заедно с рождения ден, но миналата седмица баща ми почина изненадващо и сега не знам как да празнуваме толкова скоро. Cry
ще се включвам вече по-често.

# 268
  • софия
Спинки,приеми мойте най-искрени съболезнования  Sad!

# 269
spinki искрено съжалявам за баща ти,дръж се ние сме с теб! Sad

Общи условия

Активация на акаунт