Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 504
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • В ЛЮтеницата
Привет и от мен.
Чета за люлински срещи и се чудя защо са ни забравили - ама като го изтипосах такова лошо детето ми - то е ясно защо  Laughing.
На 19 юни заминаваме за моренцето - след тези снимки на Дани от плажа - нямам какво да мисля - тръгваме, а там как ще я караме незнам - с четири опитващи се да поникнат зъба  #Cussing out... Та кажете откъде купихте бански за малките мишки, че нямам никакво време да търся, че в неделя сме и на сватба...
Elen@ оправи ли се Марти?
Бубче, стига Ина да няма нищо против за коланите - мисля, че няма проблем, че Лора ако не държи ръка и то моята - реве. Аз си мечтая Лора да иска да се заиграва сама поне по 10 мин. на всеки час  baby_neutral
Вие се чудите на Kaili как се е справила за снимките, ама аз се чудя vst80 дали не работи с фотошопа, че на всички снимки Лори е с една и съща усмихната муцунка - само фона и дрехите са различни  Laughing.
Аааа и между другото - Дани ти сигурна ли си, че си била бременна и си раждала, че изобщо не ти личи   bouquet?

# 61
  • гр.София
 Pepper,това значи ли,че на Петровден ви няма Wink?

София заспа и хващам домакинската работа.
 Ходихме при лекаката. Само 100гр отгоре.Но нито джипито,нито аз сме притеснени.

# 62
  • Sofia
Аз защо не виждам снимките на Дани #Cussing out #Cussing out

# 63
  • гр.София
 Елиона,през албумчето ни,а не от това,което тя е дала

# 64
  • София
Привет!  Hug
Дани, да изкажа и аз възхищение от цялото ви семейство  Blush Heart Eyes Найа с това горнище ме уби  Joy Много целувки от нас!
Пепър, ние се видяхме към Кооперативния и се чудехме дали да ти звъннем и ще искаш ли да дойдеш с бебе, куче и т.н. Но щом искаш - следващия път няма да го мислим толкова Peace
blanc, в четвъртък съм след 18-19ч - странно работно време има нашия д-р, а и предполагам иска да е попривършил работа с други пациентки. Обаче чакаме братовчедката на мъжа ми да дойде тогава и не знам до колко ще е удобно да се видим, къде трябва да я чакам и т.н.  Rolling Eyes Ако има яснота по въпроса ще свиркам!  Hug А петък?
Днес пък сме на консултация, после на рд на братовчед на мъжа ми, става на 7г. пълна програма. Пъпчиците на Ивчо си стоят още, но позавехнали. Ще питам днес педито. Има друго, което ме притеснява обаче - като се събуди, винаги са му червени очите, после се оправят. Но от вчерашния следобеден сън едното му е червено и не се прояснява. Няма секрет, направо не знам какво да мисля.  Rolling Eyes Ох, все за нещо да се шашка човек...

# 65
  • Sofia
Дани, снимките са супер!!!! Особено тези с горнището на Найа Laughing
Иска-а-а-ам и аз цици като твойте bombs

# 66
  • София

Иска-а-а-ам и аз цици като твойте bombs
ти имаш, искам аз  Wink Mr. Green

# 67
  • софия
Здравейте,мацки  Hug!
Верно нещо не става да се видят снимките от където съм посочила,а вчера като пуснах можеше  newsm78...
Найа е толкова крива днес  ooooh!,направо не знам...Още сме само с два зъба и може би нови са на път,или се климатизира от промяната  Wink.На мен специално не ми понася да съм в София  Mr. Green!На морето бях много по-ведра  Laughing!
Мацки,как мога да изгледам и аз "Горчиво"-то с Блу?И КОГА,ще бъде с Адрианска и Обърквация?
Бубче,не ми се връща назад да търся,но какви ядове имаш с прощъпулника?
Някой давал ли е риба до сега?Чудя се дали днес да я пробвам с калкан или моруна  Thinking...
Ейй,големи ядове ми създава заека вкъщи  Close!Сложихме килим преди месец и от тогава животното вместо да ходи да си пишка и ака навън в котешката на балкона влиза да сере вътре  #Cussing out!Идва ми да я транжирам  #2gunfire!А,най-странното е ,че Найа в момента вкойто види Бела ДА ВЛЕЗЕ В хола и ако не ми е в ръцете,тогава я гледа с интерес,а примерно си играе нещо на пода и започва такъв рев,сълзи,сополи.Направо ужас  ooooh!!
Пепър,мерси,за комплимента,мацка  Hug!Ще черпя  Blush!
А банския на Найа го взех от "Севънсекънд" в мол-а на Стамболийски.Но мисля,че вече има на всякъде!В Фокс също има  Peace!
Каишки за прохождане и ние взехме.На мен не ми се струва много удачна покупка особено,за през лятото,защото тези бризентови колани се врязват в подмишничките и жулят много здраво сега когато децата са по потници.

# 68
Искам и аз на моретоооо! Simple Smile

Dani777k, снимките са много хубави,особено където сте двечките.
А вие този заек в какво го гледате,свободно ли се разхожда?И аз имах заек,но като забременях го подарих на едно познато детенце, но нашия не подлежеше на обучение,пусках го за малко от клетката и имам за спомен 2-3 изгризани кабела... ooooh!
И аз се чудя за рибата,веднъж само дадох на Вики колкото грахово зърно и на другия ден имаше пъпчици на корема.Същия ден обаче я къпах с нов душ гел на Jonson и не знам от кое е била реакцията.Ама пък само на коремчето? newsm78 За това мисля още малко да изчакам.
Bubcheto15, и аз това щях да ти кажа,колкото й се яде толкова, малко,много - тя си знае  Simple Smile
Вчера ми се обадиха колеги от университета,ще правим среща - 5 години от завършването.Кога минаха... ooooh! Много ще ми е интересно да разбера какво се случва с тях.С някои се виждаме често,но има хора които не съм виждала 5 години.
И последно да питам пак - като давате кус-кус - пасирате ли го?Как го приготвяте?Тъп въпрос ,ама не се ли задавят с цели топченца? Embarassed
Айде стига толкова.Тук май ще вали...
Лек ден!
Заваля... Wear Umbrella

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 13:47 от Ember

# 69
  • В ЛЮтеницата
Blanc, дори и при оптимистичния вариант ще се приберем най-късно на 28, а при песимистичния доста преди това  Laughing. Идеята ни беше да отидем за седмица, но взехме карта за поч. станция, та ако издържим ще останем почти до края, ама кой знае  Thinking .
да дойдеш с бебе, куче и т.н.
Joy Joy Joy Joy ама много ме развесели това " и т.н."rotfImbo rotfImbo
Напоследък съм и без куче, че му е много топло  през деня Laughing
Дани, аз понеже така и така съм си като пача и мои снимки от морето няма да показвам - днес направих разходката на Лора с колата до Мак драйва да се подкрепя с калорично меню. И не само днес, но за да ми е лееееко по чиста съвеста - купувам детско меню, заради играчките. Вече имам колекция, а май ще започнат и да ми се повтарят  Joy hahaha
А долнището на банския пригодено ли е за памперс - изобщо не ми е ясно какво ще правя на плажа  newsm78.

# 70
  • софия
Пепър,аз също много се чудих с тези бански как точно става номера и така и не го измислих  Crazy!
Продават се нещо като бански-памперс  newsm78,само че като гащички,а не с лепенки.
Аз и взех "нормален бански",а  от долу и слагах памперс.ТЯ така и не поиска да влезе нито в басейн,нито в морето.Веднъж и топнах крачетата и беше наддаден такъв рев,че бързо,бързо се отказах.
Така,че до година,когато евентуално,ще бъде по ентусиазирана,вече няма да имаме нужда от памперс надявам се  Praynig,и ще въртим дупе само по бански.
А някъде в "на пазар" имаше тема,за тези бански-памперс.Ще потърся и ще копна  Peace!
А нашия бански го "сложих" в "бебешки придобивки"  Wink!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 14:52 от dani777k

# 71
  • по света
Аз защо не виждам снимките на Дани #Cussing out #Cussing out
И аз не виждам нищо,излизами главната страница на сайта,а исках да видя банския че и ние се стягаме.
dani777k  ти топи ли я във водата?Аз мисля само в басейна в началото да сме и като се стопли повече водата някъде юли тогава да опитам с морето.

# 72
# 73
dani777k, наистина сте много сладки на снимките! Искаммм и аз на мореее,а до август има толкова много време. Sick Добре поне, че ще отидем до Смолян за 2 седмици, че вече не издържам тук...

Pepper-че, аз си мислех да сме само с бански, но педиатрите препоръчват бебчовците да са задължително и с блузка отгоре - незнам как ще издържи Гого в тези жеги, но мисля да следвам препоръките, така че може би просто ще е с къси панталонки и блузка Peace

Блу, на Нивеа млякото е 50 фактор и е водоустойчиво.

А за комарите мисля да взема или същия спрей като Марулка или на Чико, защото наистина Аутана е над 2 год.

Ember, жирафчето пристигна ли?

Аз днес съм пак при мама и тате Mr. Green, за да приготвим подобаващо меню за РД на баща ми. Grinning

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 15:02 от AndyB

# 74
Здравейте!
Дани, наистина сте много готини цялото семейство. А, на Китен ли бяхте? Нас ще ни дават в Горчиво на 22-ри юни.
Относно каишките за прохождане, аз лично ги ползвах с Борислава и съм много доволна. Но наистина трябва да са проходили по-стабилно, тяхната роля е децата да се пускат сами да ходят и като залитнат настрани да ги дръпнеш. Няма начин да се протъркат под мишничките, защото са по-свободни, а не са впити и няма да се дърпат. А за дупченето на ушите, аз й ги продупчих, като беше на 1г4м и нищо не разбра. В началото трябва поне 20 дена да е с медицинските. Мъжа ми беше много против, защото каза, че съм се налагала на детето, но както каза marulka, ми омръзна да я мислят за момче. Но все пак мисля, че колкото по-рано се продупчат, толкова по-добре.
Вижте, Сашко като беше по-малък мъжа ми как ги забавляваше, дакота аз ходя на аеробика
http://www.youtube.com/watch?v=qrXxoXWkQ-k
Като видях ми идеше да го пребия.

Ако сформирате някоя срещичка, свиркайте  Simple Smile
Лек ден на всички.

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 15:14 от adrianska

Общи условия

Активация на акаунт