Чета за люлински срещи и се чудя защо са ни забравили - ама като го изтипосах такова лошо детето ми - то е ясно защо
На 19 юни заминаваме за моренцето - след тези снимки на Дани от плажа - нямам какво да мисля - тръгваме, а там как ще я караме незнам - с четири опитващи се да поникнат зъба
... Та кажете откъде купихте бански за малките мишки, че нямам никакво време да търся, че в неделя сме и на сватба...Elen@ оправи ли се Марти?
Бубче, стига Ина да няма нищо против за коланите - мисля, че няма проблем, че Лора ако не държи ръка и то моята - реве. Аз си мечтая Лора да иска да се заиграва сама поне по 10 мин. на всеки час

Вие се чудите на Kaili как се е справила за снимките, ама аз се чудя vst80 дали не работи с фотошопа, че на всички снимки Лори е с една и съща усмихната муцунка - само фона и дрехите са различни
Аааа и между другото - Дани ти сигурна ли си, че си била бременна и си раждала, че изобщо не ти личи
?
?
Найа с това горнище ме уби
Много целувки от нас!
...
,направо не знам...Още сме само с два зъба и може би нови са на път,или се климатизира от промяната
...
!Сложихме килим преди месец и от тогава животното вместо да ходи да си пишка и ака навън в котешката на балкона влиза да сере вътре
!А,най-странното е ,че Найа в момента вкойто види Бела ДА ВЛЕЗЕ В хола и ако не ми е в ръцете,тогава я гледа с интерес,а примерно си играе нещо на пода и започва такъв рев,сълзи,сополи.Направо ужас 

!
:
Добре поне, че ще отидем до Смолян за 2 седмици, че вече не издържам тук...