Моята половинка като никога надничаше иззад гърба ми и каза, "ето това бебе е супер"
Познай дали имаше предвид Найа
Ще си ги гледам често, че тази година няма да видим море.
Знам колко е гадно да си болна през лятото и на мен ми се случва често 

!
Но тази сутрин не щя и сега ще яде попара.В крайна сметка както иска така ще е,няма да й го наливам със спринцовка сутрешното мляко.
Няма да забравя преди 3-4 месеца силно обезпокоена,че Ина не пие абсолютно никакви течности,а я кърмя само сутрин и вечер,звъня на педиатърката и си споделям проблема и я питам дали да й давам сок или вода със спринцовка.Отговора беше "А защо не й включиш и система със сок,а?"

Ако не й сложа колани стоя наведена непрекъснато,за да я хвана ако тръгне да пада,това си мисля,че и с коланите може да стане 
.Тя отново стана към 7,30 и на мне ми е криво.ОД преди малко върша с проходилката и сега отново ...заспа
.В противен слу4ай само ще се огъва около тях и ще бъдат лош"помощник".Мисля 4е моментът за вас( теб) е подходящ.Ортопедите да си приказват каквото си искат, ама да дойдат де да ги гледат без проходилки , каишки и т.н....То не се издържа
Това приведена на два ката просто не бива- аз подобно на Бубчето съм с отдавнашни проблеми с кръста

Другата страст е масата за гладене- докато я види разпъната започва да се катери по нея, да дърпа кабела на ютията
Като ви чета- и при вас е същия цирк