Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Дани, страхотни сте!  Peace
Моята половинка като никога надничаше иззад гърба ми и каза, "ето това бебе е супер"  Joy Познай дали имаше предвид Найа  hahaha

# 46
Дани страхотни снимки. Найа ми събра очите с банския и как се пече легнала по коремче.  Joy Много сте сладки.

marulka_s бързо да оздравяваш.

# 47
  • гр.София
 За среща-ми хайде,де.
 Елвинг, в четв. сутринта или следобяд си на лекар?
 marulka, и от мен-бързо излекуване Peace

"Банският" на Дани Wink-мда-а-а-а!!

# 48
Среща ли 4увам.... WinkВ четвъртък и аз съм свободна Party Хайде- измислите нещо.Аз отивам да се къпя и да лягам най сетне.... CrazyЛека нощ от мен.До утре

# 49
Дани, страхотни снимки Hug Ще си ги гледам често, че тази година няма да видим море.
Бубче, това за двете млечни хранения до 1 г. и аз го знаех и си мислех, че е така. Обаче на последната консултация лекарката каза, че Деница била вече голяма и да минаваме на една междинна закуска, т.е. да махнем сутрешното мляко. Да, ама не, тя се буди около 7.00-7.30 и си личи, че е гладна. Иска си детето млякото. Тя обаче си изпива между 180 и 210 мл сутрин и вечер. Явно на Ина й стига по-малко количество.
Ще използвам да се оплача и аз. Миналата сряда като бяхме в провинцията дадох на Деница храна от детската кухня.Беше някаква италианска супа и детето я изяде с апетит. На другия ден имаше няколко пъпчици по крачетата и реших, че е от прясното мляко в супата. После като се вгледах по-добре /пъпчиците станаха по-големи и с връхче/ ми заприличаха на ухапано. Появиха се и 2-3 по ръчичките и ги намазах с Фенистил гел. Тази вечер бяха се появили нови, а някои са завехнали и утре отиваме на лекар. За по-безопасно този път не я мазах с нищо. Обаче ми намирисва на шарка /чувала съм, че се появяват нови, а старите минават/, но пък детето ми няма температура, весела е.
marulka_s, скоро оздравявай Praynig Знам колко е гадно да си болна през лятото и на мен ми се случва често Sad
Спирам, че стана много дълго, извинете ме Blush
Спокойна нощ на всички  bouquet

# 50
  • гр.София
 Велмар,нищо против за четвъртък. Но и другите  соф.мацки да не се ослушват  Praynig

Албена Влади,май може и без температура newsm78
 Елвинг,а пъпките на Ивчо стоят ли още?

# 51
Тия дни мен ме мори адско безсъние/от хъркотенето на мъж ми/ и оттам главоболие,че трудно изтърпявам постоянния имитативен рев на Снежина.Толкова е кисела,сама не иска да стои и с нищо да играе.Аз трябва да съм при нея,а тя да си прави белите/блъска 2 дистанционни едно в друго,тел.за кабела дърпа,всички дрехи,чорапи и обувки тика в устата и още....За миг не спира,че и малко спи.Направо съм разбита.Такова си ми е детето-хубаво и буйно.
Дани,стойностни снимки : Peace!
marulka,дано от утре си по-добре,че да имаш сили за детенцето.Изкарах  нещо подобно,когато Снежина беше 3 месечно бебе,и бях денем и нощем с 2 маски/а как се спи така с тях и с хрема/.
Да спите вие и бебоците особено!

# 52
Добро утро.

Тони днес е ранобуден, стана още в 5,30 и сега дивее в леглото. Ще си направя кафе и може да изгладя вчерашното пране за разсънване, ако ми позволи малкия "шеф".
Слънчев и усмихнат ден на всички, с приятни разходки. Hug

# 53
  • София
Добро утро!

Днес Калоян ме остави да поспя до "късно" hahaha, стана чак в 7.30 ч.
Сега обаче трябва да пазим тишина, доколкото е възможно, че татито се е прибрал от нощна смяна и спи в кухнята.

Отивам да храня гладника. До скоро  bouquet

# 54
  • София
Мдааааа,Ина пак не поиска да суче тази сутрин,но снощи имахме напредък,изпи 150мл АМ и посука малко след това PeaceНо тази сутрин не щя и сега ще яде попара.В крайна сметка както иска така ще е,няма да й го наливам със спринцовка сутрешното мляко. Crossing ArmsНяма да забравя преди 3-4 месеца силно обезпокоена,че Ина не пие абсолютно никакви течности,а я кърмя само сутрин и вечер,звъня на педиатърката и си споделям проблема и я питам дали да й давам сок или вода със спринцовка.Отговора беше "А защо не й включиш и система със сок,а?" Joy Embarassed(тя нашата педиатърка е малко цапната в устата)Така че и сега ще се доверя а Ина,докато я виждам жизнена и здрава няма да се притеснявам Whistling
Искам да задам и един въпрос-какво мислите за коланите за ходене.Аз съм категорично против да прохожда с тях детето,но след като Ина вече ходи си мисля да си взема,защото вече ще се пристрастя към Аулина,а без него болките в кръста са безумни #Crazy SickАко не й сложа колани стоя наведена непрекъснато,за да я хвана ако тръгне да пада,това си мисля,че и с коланите може да стане newsm78
Отивам да я нахраня и да се стягаме за разходка Heart Eyes

# 55
ДОбро утро и от нас. Виждам много ранобудни имало  в теми4ката ни. АКо знаех 4е е така, и аз щях да се разпиша по-рано, а да не се въртя само в леглото в безуспешни опити да оглушея от радостните възгласи на Дария Crazy.Тя отново стана към 7,30  и  на мне ми е криво.ОД преди малко върша с проходилката и сега отново ...заспа Shocked.А аз си мислех да излизаме...Буб4е, моето мнение за каишките за прохождане е същото като твоето. Смятам да й взема след като  запо4не да прави  самостоятелни кра4ки- т.е.- укрепнала е в позиция център Grinning.В противен слу4ай само ще се огъва около тях и ще бъдат  лош"помощник".Мисля 4е моментът за вас( теб) е подходящ.Ортопедите да си приказват каквото си искат, ама да дойдат де да ги гледат без проходилки , каишки и т.н....То не се издържа Crazy

# 56
Ох, и аз мъдря на тема колани за прохождане- имаме от родата останали  newsm78 Това приведена на два ката просто не бива- аз подобно на Бубчето съм с отдавнашни проблеми с кръста Rolling Eyes
 Вчера съм се смяла със сълзи- Виктор се запъна след количката и като черноработник с пуфкания и пафкания /и с малко помощ от моя страна/ успяваше да я тика напред. hahaha
Брат му го води хванат за ръце, и дори му организира състезания с други бебета Joy
megishik, ние сме същите- всичко, намерено на пода- в устата /най- обича вмирисаните чорапи на баща си/
За пренареждането на шкафовете- влюбил се е в моята половина от гардероба и ако е оставен и за 1 секунда сам най- методично изхвърля от там всичко, което докопа  ooooh! Другата страст е масата за гладене- докато я види разпъната започва да се катери по нея, да дърпа кабела на ютията  ooooh!  Като ви чета- и при вас е същия цирк  Crazy

# 57
  • София
Бубче относно коланите за прохождане, те трябва да се ползват едва, когато бебето е проходило стабилно, а не да се люлее на тях или да се увисва. Но тъй като казваш, че Ина ходи сама би трябвало да няма никакъв проблем да я водиш с тях.
Аз лично няма да използвам, защото Калоян предпочита да го водя за ръка навън. Дава си едната ръка и така ходи. Очаквам вече в най-скоро време да се пусне съвсем, защото прави опити за самостоятелно достигане до кълбото Grinning

Сега си играе като слиза и се качва сам от и на спалнята Joy

# 58
  • гр.София
 Привет!
 Нана,нашата спалня е висока и всяко слизане е съпроводено с Туп и А-а-а! Simple Smile
 С лапането на вещи сме същата картинка.
 Вчера пък С. се рови близо час в изсъхналия куп пране,мята дрехи насам-натам,умира да се захлупи с някоя голяма тениска,крие си очите и главата/поне не я е страх/ и си цвърка от радост отдолу.Какво смешно намира в тази игра не знам.
 За каишките,логиката ми е идиотска,ама- уважаваща себе си фирма като Чико няма да произвежда нещо опасно за децата.А и не са измислени сега тия каишки. Иначе,съгласна съм,че трябва да е стабилно детето, а не да виси и се лашка с тях.
 За кърменето,кофти ми е за момента,когато ще се отбие,но повече се тревожа да не реши да суче до 3 годинки.
Ина щом не се буди нощем за хранене,защо се притесняваш,че е гладна?

# 59
След ранното ставане Тони заспа към 7,20 и спа до 10 ч.,и аз заедно с него си поспах още малко. Успях преди това да изгладя прането. Сега обаче заваля и няма да може да излезем на разходка. Тъкмо имах помощ и мислех да го връча на вуйчо му да го гледа. Поне ще има на кой да го оставя докато отида да взема кухнята.

Дано да се пооправи малко времето и да успеем да направим кратка разходка поне. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт