Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 501
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и о тнас. Днес денят е .... CrazyСамо ще кажа 4 еоще не съм пила кафе Tired. ДАри стана в 7, после за щастие заспахме и двете. Таткото тръгнал за работа и....по едно време  ми звъни на телефона.Да съм отишла до работата му да му занеса клю4овете за магазина 4е не може да отвори #Cussing out.Ей- луда работа. И о4ите не можах да си измия.Отиде ни и разходката и ...вси4ко. Дари е кисела.СПи й се та 2 не види, и още не успява да затвори о4и. Преди малко бяхме навън, но наистина загърмя и о4аквам всеки момент да завали, така 4е- няма да с еприсъединим към разходката в Борисовата, въпреки 4е много ми се идваше Sad
Сега отивам да се разсънвам , да готвям да 4истя... CrazyДано Дари заспи и ме остави да свърша плануваното Praynig
( Адрианска, днес имах намерение да отско4им до вашата тайна градинка, но , поради гореописаните при4ини, плановете се провалиха Rolling Eyes)
Дани, добре дошла отново.Хайде, 4акаме снимки Wink
 miss_74 , още не сме дупчили ушите на Дари, и не мисля скоро да го правя...Поне засега съм на това мнение

# 31
  • София
Така,айде и аз да се включа Mr. Green
Сагата наречена "Прощъпулник" продължава.Сега пък се появиха други сърдити,но не ми пука!!!Това ще ми е обица на ухото,следващия път-йок да се опитвам да угодя на когото и да било Crossing Arms
Като казах обица-да се изкажа по този въпрос.Аз не мисля да пробивам на Ина ушите докато не мога да й обясня защо това дето съм й го сложила не се дърпа Peace
Иначе девойката сутринта ме подмина като малка гара като се опитах да я накърмя,хич вече не иска да суче,а на мен ми е едно чоглавоооооооооооо ConfusedПък понеже до сега вечер я кърмех и не знаех колко изяжда,сега съм се вкарала в една чуденка дали тия 120мл АМ дето ги изпива са достатъчни.Освен това не трябваше ли до годинката да имат 2 млечни хранения и как да я накарам и втори път да пие мляко,като тя от вечерята в 21.30 иска да яде чак в 8.30 попарата newsm78Ей такива неща ме тормозят мене Naughty
Адрианска,ако става въпрос за вкъщи можеш да ползваш против комари или машинката на Байгон с таблетки на растителна основа или на Чико изпарителя.И двете са подходящи и за новородени Peace
За сега толкова Mr. GreenЦелувки и приятен следобед Heart Eyes

# 32
Здравейте сладки!
Вече втори ден съм на работа и ми е едно такова неестествено, чоглаво.Радваха ми се на работа, ама си мисля за Дани и едвам дочаках вчера да се прибера.Оставих тати да пазари и на беж при детето. Така се разхождахме, гушкахме. А цял ден се притеснявах, че на майка ми изключили телефона, като не си е платила сметката и не можах да се свъжа и ми беше свито. А те се гледкали -играли си в пясъка, разходки, папкали, спинкали като само единия път е мрънкал и се приспивал.Бравоо на детето.И ми се стори пораснал за един ден.
Ember и при нас е така - само чака жадно да му дам и на него и мята едни ръчички нагоре-надолу. 
MamaMargo дано ви ощастливят с интернет, Еличка да е здрава.
AndyB браво за решението!
miss_74 на систъра племенничките и двете още нямат обички на ушичките, но съм виждала и на други бебчета на различна възраст с обички.
Каili,много сладки снимки.За обличането и ние бая ритаме и се въртим настрани-може да се занимае временно с някоя играчка.
Дани, снимкиииииии! Дано е било забавно!
Айде, че стана дълго
Целувки и с нетърпени чакам да си видя мъника довечера

# 33
  • София
Привет!  Hug
Сутринта не можах да драсна някой ред, сега се включвам. Дядото е навън с Ивчо, а аз готвя и простирам  Whistling
Бубче, нямаше ли някъде във форума инфо, че Байгон съдържали и инсектицид, въпреки рекламираното само растително съдържание, и изобщо не стават за стая с бебе?  newsm78 Може де е поредната партенка, но да го знаете все пак!
Аз също не мисля да дупча ушите на Ивчо сега  Joy hahaha , но като нищо може той да реши след време сам  Mr. Green
Ембър, да не ви расте зъбче?
Велмар, най-сетне звъннах на д-ра ни, ве четвъртък съм там. Срам - с 4м закъснение  Embarassed Има ли други като мен несериозни, дето още не са си правили цитонамазка и т.н. след раждането? 
Исках още нещо да пиша, ама  Crazy
До писане!  Heart Eyes

# 34
Айде пак аз. Mr. Green

miss_74, ние даже имаме обеци - по настояване на свекървата,тя даде пари, а ние ги избрахме.Обаче нямам намерение скоро да ги слагаме,Вики непрекъснато си пипа ушите и ме е страх.Като почне да разбира - тогава.
Bubcheto15, а Ина колко пъти хапва на ден?Четири?120 мл не са ли малко? newsm78
Elwing,не е зъбче, венците са спокойни,а пък и аз я намазах за всеки случай с Калгел,даже й дадох малко Панадол - никакъв ефект.
И аз съм несериозна,още не съм отишла,но съм си взела направление и мислех и аз в четвъртък.Но тук една колежка ми каза че е по-добре да ти свърши мц-то,а не преди него и аз се чудя.Някой знае ли дали има значение?

Айде до после.

# 35
Браво ,Елвинг Hug Ще черпя заради теб Grinning( поздрави го от мен Wink ).А ина4е за цитонамазка наистина е най-добре след като ти е свършил М Peace
Дари най-сетне заспа CrazyВ момента се пере една пералня с дрехи( и ме 4ака ооще една след нея...).Ей, това време много ш антаво.Размина ни се дъжда , а мен ме е яд за Борисовата #Cussing out Ама- здраве да е. Поне да свърша няко я работа из нас. Сега е ред  да сготвя.Дайте идеи  какво да сътворя набързо newsm78

# 36
  • София
Айде пак аз този път!  Mr. Green Wink
И аз знам, че трябва да е след цикъл, затова и протаках нещата толкова - напоследък все ми закъснява и чакам, чакам, като дойде и свърши - забравям и така 4м минаха.  ooooh!
Тогава да не ви е болно уше? При Ивчо беше така, с много рев. Дано да не е това!
И да - и на мен 120мл АМ ми се виждат малко, но всяко дете си е различно. Ивчо яде по 180мл сутрин, почти спящ и по 210мл вечер преди сън. Ина не иска повече или толкова й предлагаш?
Ох, айде да си върша работата, че срамота...
 Heart Eyes
П.П. Сега видях, Велмар, ще го поздравя  Laughing Аз сготвих леща. Не че е много бързо, ама..

# 37
  • софия
Къде да кача снимките  newsm78?
Айде някоя от по- оправните мадами да вземе  да спретненабързо едно хубаво албумче,за "първото море" и моментално качвам фотото  Mr. Green!

# 38
  • София
По принцип яде 5 пъти.Днес като не поиска да суче са 4 яднета.Колкото и да й направя тя изпива 120мл и толкоз.После така стисва устата,че и лазерен лъч не мога да й вкара.Суква още малко от гърда примерно 30-40мл и заспива(но пък не винаги засуква от гърда сед адаптираното).Така кара до 6-7ч на следващата сутрин,когато до сега сучеешпа днес до 8.30ч до попарата не поиска нищо newsm78

# 39
  • София
Дани,специално за теб едно албумче

# 40
# 41
  • варненка от София
Привет и от нас.
При нас новините са, че Шушата ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ Е ОЗЪБИЛА  Mr. Green, за сметка на това, аз съм с ангина и съм на антибиотик. Два дена сме само на кърма, заради разстройството и аз съм вече като изцедена. Светъл лъч в този миг е колетът от Америка, Шушелия пак се сдоби с дрехи, обувки, играчки, биберони разни. Аз обаче едва гледам и не ми е до нищо. Иначе цял ден съм си пуснала да гледам старите серии на Такъв е животът - кърмачетата. Вълнувам се с майките и се сещам, кога беше такова малко мишле Шушата. Много се развълнувах още веднъж и за загиналата майка Ивена, за съпругът и синът й, абе живот.......

Адрианска, преди време и аз зададох въпрос за репилентите, но остана глас в пустиня. Та аз купих Zаnzarin, следното нещо:

Бубче, направи го както на теб ти харесва и не се старай да угодиш на всеки, то това е невъзможно. В такива случаи си казвам, че е добре, че сме малко в родата, а и най-близките ни са зад граница. Това е преди всичко празник на Ина, а не на родата. А относно режима на Ината, сега с АМ-то тя се засища повече и не се учудвай, ако мине на 4 хранения, имаш едно изключително забавно и жизнено детенце, да ти е здравичка!

Иначе аз обеци ще сложа в скоро време на Шушата, но от наш познат хирург, разбрах, че не е хубаво да се пробиват с пистолет, ставали топчета, а и е най-добре първите обици да са от злато. За това ще вземем бяло злато на детето и ще я водя при хирурга да я дупчи с хирургическа игла. Омръзна ми да ме питат момченце ли е, независимо, че е в розово или с рокля  Tired. Така е, като сме от отбора на късокосместите  Blush

Ох, прекалих. Лека вечер желая на всички  Hug

МамаМарго, радвам се, че има изглед скоро да се появиш, цунки на Еличка от нас.

# 42
  • гр.София
 Ех,Дани,понеже няма да ми дадеш да намачкам Найя-много е сладка,ще си го изкарам върху моята хулиганка!

# 43
  • софия
Бланк,защо да не ти дам ?Айде тия дни среща и маааачкай колко ти душа иска  Mr. Green!

# 44
Леле- страхотни снимки , ДАни PeaceА на Найа банският е трепа4 Wink
Отивам да укротя моя дзвер Crazy.После ще дописвам к'вото имах да пиша

Общи условия

Активация на акаунт