Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 496
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • гр.София
 Блу,бях го забравила Монк  mrstraetz

# 16
  • София
Бубче   bouquet

Моето дете заспа, та мога да седна да си редактирам новините, докато татето приготвя вечерята Laughing

Мамо Марго браво, че бързо и адекватно сте се справили с преместването. Аз го правих три пъти в рамките на 7 месеца през 2005 година и направо  #Crazy

Ние още нямаме шести зъб, дано не плаче много тази нощ, щото глупавата му майка пак забрави да купи Нурофен #Cussing out

Сега май ме викат за вечеря, после пак Laughing

# 17
Ето ни и нас! Hug

Ние също днес бяхме навън към обяд и се надявам поне да съм хванала малко тен, защото съм като снежинка Mr. Green После се разходихме до Св. Мина с татито ни, оттам за басейн като на Ния, но докато се приберем захладня и не поспях да го напълня.

MamaMargo, Pouh, радвам се, че отново се появихте! Hug

blanc, и на мен Vaya con Dios са ми много любими, въпреки че да си призная нямах и представа, че са белгийци (а в началото и че са група, все си мислех, че е певица Embarassed)

Аз взех едно кардинално решение: спирам работа от вкъщи, защото се оказва, че немога да се концентрирам достатъчно добре, за да си върша работата качествено,а пък не обръщам и достатъчно внимание на Гого, та от двете неща всъщност излиза едно нищо...така че градинките - чакайте ни!!! Party

# 18
  • София
Еееееехххх AndyB завиждам ти най-благородно, че можеш да спреш работа...Аз вече си мечтая за това, ама няма начин. С тези заеми... Sick

# 19
Днес бяхме на консултация.Вече сме 9700 и 74,5 см.

Ember и при нас е така - само ме гледа в устата какво ям и чака да му дам и на него. Чак се сърди и ми се кара ако се бавя.  Simple Smile
MamaMargo бързо сте се оправили с багажа. Дано и скоро ви прекарат интернет, Еличка да се оправи и да не вдига температура.
AndyB браво за решението. smile3501 И аз се ядосвам понякога че заради изпитите не мога да обърна внимание на Тони.

Сега ще кача малко снимки на Тони с новите дрешки. Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120093&photo=138

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 23:03 от Kaili

# 20
  • софия
Честита ни нова темичка  Grinning!
Аз не съм изчела цялата стара,но утре,ще съм по в час и ще кача и снимки от моренцето  Sunglasses!
Прибрахме сме към 10 и нещо и до сега оправях багаж,а утре к'во чистене ме чака  ooooh!...
Лека нощ  Hug!

# 21
Здравейте, отново!  Mr. Green
Лоринка спи, а аз нещо не се чувствам много добре - сигурно днес ме напече много слънцето и сега ме цепи яко глава, боли ме корем, абе направо ужас. А и привечер се разходихме за малко с татито - е няма да ви казвам как ни наядоха комарите  ooooh! имах чувството, че вървим и с нас си се движи един облак7 от тези гадинки.
AndyB браво - сега ще има повече време за разходки  Grinning
Kaili Тони е много готин с новите придобивки  Peace
dani777k добре дошла! Ще чакам с нетърпение морските снимки - и без това тези дни нещо само за това мислим с нашто тати и вече даваме много зор за пътуването, ама до 19 юли има много време и днес обсъдихме една почивка в  любимия ми Сандански преди това  Laughing
Е, това е за сега от мен!
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 22
exo,

само кратко разписче, че очичките ми се приклопват Joy
дано утре се видим с дружината, с Блу и Анди, пък който дойде освен тях, още по-весело ще стане Laughing Аз го обявявам на всеослушание, след 14 в Борисовата градинка, който когато успее....

Цунки-гунки

# 23
  • гр.София
 E-е-е,чак в Борисовата!

Аndy, и аз дълго време си мислех,че е името на певицата Simple Smile

Kaili, как тъй го омагьоса да седи мирен,да го обличаш и събличаш!? Истински манекен Peace
 Ние се гоним по спалнята заради единия  памперс само,а след обличане си взимам почивка, да се освестя!

# 24
Добро утро от мен.Тони заспа и аз се разписвам на бързо.Вече си изпих кафето, пуснах  wash и сега сядам да почета малко преди да излезем за кухнята.

Kaili, как тъй го омагьоса да седи мирен,да го обличаш и събличаш!? Истински манекен Peace
 Ние се гоним по спалнята заради единия  памперс само,а след обличане си взимам почивка, да се освестя!

blanc и той не е много мирен.Пея песни,правя се на клоун, понасям ритници и писъци. Но като застана с фотото пред него и ми се усмихва веднага. Особено се радвам на шапките,че могат да се закопчават под брадичката и така не може да ги сваля. Wink

dani777k давай снимки. Grinning

Лек ден на всички и приятни разходки! Пазете се от слънцето и стойте на сянка, ако сте навън в следобедните часове. Hug

# 25
  • у дома
привет Simple Smile
само набързо, че диването е умряло от глад  Mr. Green бяхме на консултация и разни други места, довечера ще чета и докладвам  Laughing

dusheto ме е изпреварила, исках само да кажа, че ние днес с Andy и dusheto след 14 сме в Борисовата  Wink който иска да заповяда  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 12:18 от blueeye®

# 26
Добър ден!

След дългата и неспокойна нощ днес ми е кривооооо! Crossing Arms
Вики снощи ми взе акъла,такъв рев, такова чудо от както се е родила не е било.Пищи, извива се на дъга, не иска да заспи...а обикновено е като часовник-слагам я в леглото към 21:30 часа и до 10-15 минути е заспала САМА!Към полунощ вече бях на ръба на нервна криза. #Crazy
Заспа гушната в мен с такова хълцане жално.Дано да не се повтаря и тази нощ. Praynig
Оплаках ви се хубаво.
AndyB, и аз благородно ти завиждам че можеш да се откажеш от работата.Аз въобще не съм спирала и понякога ми става много мъчно...исках аз да си гледам Викито,ама ... такъв е живота.
Спирам че само се оплаквам!
Kaili, Тони верно позира на снимките Simple Smile,много е сладък!
Лек ден и приятни разходки на всички!

# 27
  • София
Ех, ако беше за утре разходката може би и ние щяхме да се присъединим - мисля, че като се разхождаме Миташки не може да зарази никой  - нали няма контакт. От сряда следобед съм си в къщи

АndyB - хубаво е когато човек реши ясно и категорично какво точно да прави.
Аз за работата мисля, че намерих удачен вариант Simple Smile - работя два дни и половина в седмицата, и съм си на мобилния непрекъснато, така след това имам 4 и половина дни с Миташки.
Първоначално мислех, че ще се чувствам гузна, че го оставям на лелята, но всъщност не стана така. Сега се чувствам добре ( имам си и работата и детето), мога да виждам външния свят и съм по организирана май  Thinking - да поясня, че живеем под Панорамен път в къща и наоколо освен стари баби и строителни работници по строежите наоколо през деня няма никой., така че си говорех сама  Shocked

Приятни разходки по градинките.
До скоро 

# 28
Здравейте, мили мамчета!
Ние преди обед направихме една хубава разходка, но май следобед няма да ни се отвори парашута. С голямо удоволствие бих се пресъединила към сбирката в Борисовата градина, ама мъжа ми е с колата, а и като гледам Витоша ще вали яко. Даже вече гърми.
Vst_80, кои са ни общите познати?  Grinning
А с комарите и ние се бориме жестоко. Вкъщи имаме комарници, но навън е нещо страшно. Днес купих Autan Junier, но нямаше опис на български и въпреки това го взех. Сега потърсих в нета и прочетох, че не трябва да се пръска върху деца под 2г. А, аз реших, че като е Junier няма да има проблем. Ще трябва да потърся нещо друго, вие какво използвате?

# 29
Здравейте мацки  Hug
Бубче много сладка тема  newsm51
Kaili,много хубави снимки,а и как стои кротко само  Rolling Eyes,ние с голям зор се обличаме,гоня из спалнята половин час и докато я облека вече съм се изпотила от зор  Twisted Evil
Ember това което описваш ни се случи и на нас преди 2 седмици,даже така се бях шашнала,че викахме и бърза помощ  Cry,слава богу всичко е наред,но при нас ситуацията се повтаряше в продължение на 4 вечери,дано при вас да е било нещо моментно  Peace /накрая казаха,че сънувала нещо страшно или се била уплашила/   Rolling Eyes
Дани, изчисти ли? -още не си се включила подобаващо  Heart Eyes
Момичата смятам тази седмица да дупча ушите на Даяна,някоя от женските мами дупчила ли ги е вече?  newsm78
Хайде ставам да сготвя нещо и после излизаме на разходка  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт