Сега мисля и да похапна
. Трета нощ не се буди, дано да е така 
.
! 

по-бързичко.

, ще се възползвам хубаво, после пък свекитата ще си дойдат, и те ще ни поглезят...
Наистина от началото на годината много ми се насъбра, живея на високи обороти, засега държа, но все си мисля, че ако продължава така, след време ще си окаже влияние..
Ради въобще не иска да стой на него..., почва да плаче, да се мъчи да става.....или пък да се обърне. Не го насилвам, все ще се научи.. Той по принцип не иска да стой седнал, само в количката, на друго място или ляга или опъва краката да е прав, като го държа и се мъча да го сложа да седне.
. Да си призная и аз плача като заплаче и той, само като видя как влиза оная игла докрай в крачето му...
През деня кашля малко, но вечер доста, снощи като се закашля, сигурно 10 минути поне се дави горкото. Но настроението му е добро. Честно ви казвам като се излекува, имам чувството, че ще е друго дете относно характер. То не бяха болести и чудесии. Ето вече 3 седмица, а колкото и да е му се отразява.....
В момента в стаята е 29 градуса, не ми се мисли колко ще е в събота, когато дават 37-38 градуса за Пловдив... Макар е да е облечен само по боди с къс ръкав, Ваньо пак има лек обрив от претопляне. Ми то и на мен ми е горещо... Не знам какво ще правим, а астрономическото лято дори още не е дошло! Ама като го оставя само по памперс си го сваля. Затова не гооставям само по памперс. За отчет--на консултацията се вида че не е пораснал и не е наддал--само 50 грама де. Ами не ще да яде много, а се движи страшно много. Вече може да седне на колене и от там да седне нормално. Пълзенето май скоро ще се получи също. Притеснява ме че яде малко, а със захранването сме до кривата круша.Мъчат го зъбки, но такива появили се още няма. И е горещо. Мислите ли че това води до спад на апетита? 

Но ще чакам какво да се прави.

. Колко сте щастливи само на снимките..., личи че сте си изкарали страхотно..
. За обрива от претопляне - Ради постоянно го има от поне 2 седмици
, но няма как просто. Дано като отидем на ВТ се махне.. Сега като видях по новините времето, малее, в събота 40С в Пловдив....
)
Препоръчани теми