Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 626
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Моят змей ме остави доволно да си поспя  Blush Сега мисля и да похапна  Heart Eyes. Трета нощ не се буди, дано да е така  Praynig
Дентинокс и аз съм ползвала и съм доволна. А зъби още няма, макар че от месеци се мъчи с тях  newsm78.
Верче, добре дошли вкъщи!  bouquet
Зеле, оправяйте се бързо с татито!
Изчезвам, че на обед съм при наште и после съм на курс.
Лек ден и  Hug!

# 166
Ето ме пак.Днес съм малко по добре. И ние си нямаме зъби още,но венците така са се подули че сигурно наведнъж няколко ще да излязът.Мойто педи каза ,че всички мазила са безполезни и само ще си дам парите а няма да облекчат детето и да не ги купувам ,а само панадол ако много плаче да и давам. А сега да ви се хвална.Сутринта я сложих за първи път на гърне и се изпишка и изака.Мнооого съм доволна. А в четвъртък сме на консултация и ще се отчетем с мерки. Лек ден от нас.

# 167
  • Варна
Ние имаме 6 зъба и да не се хваля много много , ама не сме видяли голям зор с тях . Иначе съм чувала , че с хомеопатични се чувстват добре мъниците ( Камомила и се слага във водата , дето пие детето). Аз нищо не съм давала .
На гърнето сме с променлив успех . Има дни , в които пиша само 1 -2 пъти в памперса , всичко друго е на гърне  , има дни , в които даже и голямата работа свършваме в памперса.
mama toni горе главата . Всеки има дни в такива дупки . Те са необходими да прдоължи човек напред и нагоре.  Hug
ВерчИтУ мога да си представя колко е било гадно.Дано вече няма такива проблеми. Praynig
АИР бързо оздравяване . Не се притесняваи за антибиотика , всяко нещо си има показания , щом трябва - няма как.Стискам палци вече да сте по-добре.  Praynig
Teodora какво като нямата зъби , ние като имаме , че голяма работа.Поне сте самостоятелно мобилни , Димитър е на светлинни години още  от пълзенето.
Хайде ние излизаме за малко
Малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=86

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 14:54 от Любопитка

# 168
Верчиту, олекнало ти е след като вече сте си вкъщи.
Air, само Ради остана да се оправи  newsm17 по-бързичко.
Sleepy, ако му даваш по-малко количество от панадола не върши ли работа? Аз си спомням че давах по 1-1,5 мл.  newsm78
Ние зъби нямаме, признаци за никнене също  Mr. Green На мен ми изглежда все едно отгоре са тръгнали 4 и отдолу четири, ама ... Thinking
За гърнето - аз си го слагам след сън, струва ми се че той дори си знае и дори ако не го сложа веднага ме изчаква 10-тина минути без да пиша.
Да се похваля, вчера Влади успя сам да се изправи - хвана се за облегалката на дивана и се изправи. Има мераци да ходи, много е смешен като почне да се сърди че не му се получава  Mr. Green

# 169
Привет,дружинааааа
Верчиту,честито озравяване,много ни зарадва.След като са ви изписали значи вече всичко е наред.
Леля Зеля,къде го хвана това посред лято?Сега по малко биричка и повече лимончета Mr. Green
мама тони,надявам се прочината за тъжното настроение скоро да си замине Hug
Тази нощ за първи път Андрес спа в стаята си.Заспа в десет докато сучеше гърда,сложих го лекичко и не се събуди.В дванайсет и половина му дадох биберон,който си хапна спейки,в пет без петнайсет се събуди,дадох му да си суче и после в седем пак същото.Събуди се окончателно в девет и половина с хубаво настроение.И в най смелите си очаквания не съм си представяла,че толкова лесно ще мине първата нощ сам.Дано така да продължава Mr. GreenПо този повод пускам десетина снимки да ви покажа стаята,но все още не е съвсем довършена
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131295&photo=10

# 170
  • Някъде в Европа...
Привет!
Верчиту, честито оздравяване...., никакви болести повече и това да ви е единственото влизане в болница... Praynig
леля Зеля, вземай мерки за настинката навреме.., да не се окаже някой вирус, че виж ние на какъв хал сме...
Кръц, ооо, ще стоя на Търново повече от месец Simple Smile, ще се възползвам хубаво, после пък свекитата ще си дойдат, и те ще ни поглезят... Grinning  Наистина от началото на годината много ми се насъбра, живея на високи обороти, засега държа, но все си мисля, че ако продължава така, след време ще си окаже влияние..
Честито за почивката.. А Цеци с вас ли ще е? Или ще карате втори меден месец? Wink
Слиипи, хайде да никнат вече тези зъби...
Фрики, стаята е много хубава.. Андрес да прави много пакости там  Laughing. Дано така да продължи със спането....

За гърнето- как стоят вашите деца? newsm78 Ради въобще не иска да стой на него..., почва да плаче, да се мъчи да става.....или пък да се обърне. Не го насилвам, все ще се научи.. Той по принцип не иска да стой седнал, само в количката, на друго място или ляга или опъва краката да е прав, като го държа и се мъча да го сложа да седне.
За зъбите - нямаме.....

Сега отчета - вчера се изправи за пръв път, досега стигаше до коленка само....Днес хапна най-после 3 лъжички оризова каша с пюре ябълка, което много ме радва.... Днес му биха втората инжекция, плаче докато му вкарват лекарството, сестрите казват, че и самото лекарсто боляло. После като го гушна почти веднага спира плача. Ей, много дебели са тези игли дето ги продават по аптеките, защо няма такива като на Пентаксима  #Cussing out. Да си призная и аз плача като заплаче и той, само като видя как влиза оная игла  докрай в крачето му... Cry През деня кашля малко, но вечер доста, снощи като се закашля, сигурно 10 минути поне се дави горкото. Но настроението му е добро. Честно ви казвам като се излекува, имам чувството, че ще е друго дете относно характер. То не бяха болести и чудесии. Ето вече 3 седмица, а колкото и да е му се отразява.....
Аз започнах антибиотика, никакво подобрение нямах от вчера. Да го пия, че взех и аз да кашлям, да не направя и аз някоя пневмония....
Сега ще  полегна.., татито излезе с Ради да поспи детето малко на хладно под някоя сянка, че вкъщи термометъра показва 31С Shocked

Лек ден и много целувки! Благодаря на всички за подкрепата   bouquet  Heart Eyes

# 171
и у нас е жегаааа  sweating В момента в стаята е 29 градуса, не ми се мисли колко ще е в събота, когато дават 37-38 градуса за Пловдив... Макар е да е облечен само по боди с къс ръкав, Ваньо пак има лек обрив от претопляне. Ми то и на мен ми е горещо... Не знам какво ще правим, а астрономическото лято дори още не е дошло! Ама като го оставя само по памперс си го сваля. Затова не гооставям само по памперс. За отчет--на консултацията се вида че не е пораснал и не е наддал--само 50 грама де. Ами не ще да яде много, а се движи страшно много. Вече може да седне на колене и от там да седне нормално. Пълзенето май скоро ще се получи също. Притеснява ме че яде малко, а със захранването сме до кривата круша.Мъчат го зъбки, но такива появили се още няма. И е горещо. Мислите ли че това води до спад на апетита?
Аир, много ти се събра с Ради, но съм сигурна че ще оздравее най-сетне и наистина няма да го познаеш--в положителен смисъл де!
Вие какво правите бебчовците в жегата? Че аз съм в тих ужас...

# 172
  • Варна
friki стаята е супер . Ние много му завиждаме на Андрес  Rolling Eyes Тук също сме в процес на правене на стаята на Димитър , но до такива красоти няма да се стигне  Sad

# 173
  • София
ВерчИтУ, радвам се, че вече сте добре.  Hug
АИР, сега и вие да се оправите и да няма болни дечица.  Peace
Таси и mama toni, браво за успеха с гърнето.  Grinning   
Зелче, да се оправяте бързо с татито.  Peace
Теодора, не се притеснявай че нямата зъбки. Нали казват, че колкото по-късно пораснат, по-здрави ще бъдат. На мен първото зъбче ми е поникнало на година и три месеца и мога да кажа, че зъбите са ми много здрави. Едва сега, след кърменето ми направиха първата пломба в живота.
Момичета, от тези гелчета за венците аз използвам Пансорал. Облекчава го за кратко, но после пак започва да го дрази венеца.
фрики, стаята е супер! Дано да свикне Андрес да си спинка там.  Peace 
galentse, зъбките и жегите наистина водят до спад на апетита.   
Любопитка, много е сладък Митко   Hug

# 174
Ха здравейте сладурчета от нас с Калоянче Hug
Ние снощи се завърнахме благополучно след една прекрасна почивка.
Да ви разправям за Елените:ами всичко си беше на ниво ядене на корем пиене на бири и какво ли още не пак на корем.Обслужването беше на ниво а хотела разкошен.Той е като един огромен парк в който имаше всичко Аква парк,плаж,заведения,ресторанти абе разкош.Малко ме беше яд че сме с малкия и не можахме да се натънцуваме вечерите ами се прибирарахме заради банята в 20.30 ама какво да се прави. Mr. Green.Направихме и малко снимки ама ще ги кача довечера че сега имам доста работа в къщи -багажи пране и т.н.Видяхме се и с Веничка и малката принцеса Стела. LaughingАз между другото пак имах малко произшествия с тая кърма ама нещата се оправиха.Да ви кажа толкова съм напълняла тези 3 месеца че не мога да се понасям.Но в името на бебо и неговото папо ще търпя.Така че не ми беше до никакво пекане и се гледахме с малкия под чадъра. Mr. Green.Той мнежду другото много хареса вълните и моретооооо Party
Ами това е в общи линии.
Гледам че обсъждате зъбките и ние сме от тези дето нямаме. #Cussing outНо ще чакам какво да се прави.
Верчиту радвам се че вече сте по-добре и сте си вкъщи.То това с лекарите изобще не е приятно.
Аир мила и на вас ви желая бързо оздравяване.
На всички бебоци които имат постижения с гърнето едно голямо Браво Hug Peace
Фрики много е хубава стаята на Андрес . Peace
Галенце и малкия намаля яденето в тия жеги.Така че напълно е възможно да не ядат толкова от тези горещини.. Shocked
Айде че се събудихме довечера ще пусна снимките. Hug

# 175
# 176
  • София
Мира, много сладки снимки.  Simple Smile Бива си го хотела.  Grinning Изглеждате супер весели и щастливи, а Калоянчо - най- много  Mr. Green

# 177
  • Някъде в Европа...
Мира, ей супер Hug. Колко сте щастливи само на снимките..., личи че сте си изкарали страхотно..
Галенце, по цял ден сме навън. Пред блока алеята е сенчеста и сигурно й правя по 200- 300 обиколки, всички дядовци и баби ме познават Laughing, даже отбелязват когато Ради  е кротък. Laughing Ради като заспи сядам на пейката пред блока и чета книжка. Grinning. За обрива от претопляне - Ради постоянно го има от поне 2 седмици  #Cussing out, но няма как просто. Дано като отидем на ВТ се махне.. Сега като видях по новините времето, малее, в събота 40С в Пловдив.... Shocked. Ние не можем да отидем на Чирпан заради Ради, тогава му е последнта инжекция, а и няма да е напълно оздравял, не ми се рискува да го срещам с баби и дядовци..., но вие можете.... (ето ти идейка Wink )
Фрики, забравих да ти честитя успешната сесия  Embarassed. Почини си добре сега  Peace

# 178
  • Варна
mira снимките са супер ! Явно и местенцето си е достойно за посещение , и на Калоян много му е харесало

# 179
Ей, Мира, не се спряхте вие и адаша покрай вас.  Mr. Green Много добре изглежда местенцето и вие, разбира се, така усмихнати всички.  Hug Ама как ми се ходи и на мен на море...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт